Zwolle on tour fotos

Datum van publicatie: 22.02.2018

De tweede editie van De Proloog door de lens van fotograaf Annet van Raalten. Met haar backhand schoot zij Nederland op tegen China. De finale werd met gewonnen en Kerstholt maakte een treffer.

Hanzerenners Zwolle verschijnt op zaterdag 23 februari voor het derde jaar in successie met een ploeg aan de start van de Craft Ster van Zwolle. De heren van HC Zwolle zijn op bezoek bij Leusden niet verder gekomen dan een gelijkspel. De Zwolse ploeg zegevierde met , onder toeziend oog van fotograaf André Rump. De spits van de laatste weken kampt met een blessure. Populaire onderwerpen voetbal Halve marathon zwolle.

Vele atleten genoten van het parcours, de sfeer en hun gelopen tijden.

De Zwolse vrouwen gaven een voorsprong uit handen! De Zwolse vrouwen gaven een voorsprong uit handen. Zwolle on tour fotos van de 58ste editie van de Craft Ster van Zwolle. Voetbalvereniging Wijthmen organiseert op zaterdag 12 januari voor de achtste keer de Fakkert Diervoeders Wijthmenerplasloop en het is per heden mogelijk om in te schrijven.

Populaire onderwerpen

De Zwollenaren kwamen net tekort om een set te winnen. Een barre editie, die werd gewonnen door Maarten van Trijp. Ze staan daardoor op een keurige vijfde plaats. Stichting Halve Marathon Zwolle, organisator van de jaarlijkse Scania Zwolse Halve Marathon, wil het evenement laten groeien en zet daar voor vol op in.

Jong en oud heeft genoten van de 44ste editie van de Sint Nicolaasloop. De StadshagenRun in een notendop. Week 44 45 46 47 48 49 50 51

Conche Topvolleybal Zwolle is op bezoek bij Talent Team metonderuit gegaan. Voetbalvereniging Wijthmen organiseert op zaterdag 12 januari voor de achtste keer de Fakkert Diervoeders Wijthmenerplasloop en zwolle on tour fotos is per heden mogelijk om in te schrijven.

Voor Regio Zwolle Volleybal-captain Ester de Vries zijn de doelen voor het huidige seizoen glashelder. Maxime Kerstholt heeft met het Nederlands team de Champions Grote mond klein hartje engels op haar naam gezet.

Wielrenner Bas Tietema rijdt met ingang van zijn wedstrijden voor wielervereniging De IJsselstreek.

Volg Sportief Zwolle op social media

Voor SV Zwolle zijn het lastige tijden. Fotografe Annet van Raalten maakte een fraaie reportage van het evenement. Populaire onderwerpen voetbal Halve marathon zwolle. Videoreportage van de 58ste editie van de Craft Ster van Zwolle.

Maxime Kerstholt heeft haar eerste goal voor Oranje gemaakt in de strijd om de Champions Trophy. Week 44 45 46 47 48 49 50 51 De Salverda Berkumloop was wederom een sfeervol hardloopfeestje?

Voor SV Zwolle zijn het lastige tijden. Fotograaf Jan Burgman was ook van de partij en maakte een fotoreportage van de loop, zwolle on tour fotos.

Een barre editie, die werd gewonnen door Maarten van Trijp. De Zwolse spelverdeler wordt fulltime jeugdtrainer bij een provinciale bond in Duitsland. Lam gewoon inzetbaar tegen De Graafschap 41 Minuten geleden. Zij maakte onder meer foto's op de top van de Lemelerberg. Lieve Tollet en Jan Pullen hebben tijdens de 28ste Berkumloop de vijf kilometer op hun naam gezet.

  • Voor SV Zwolle zijn het lastige tijden.
  • Schitterende omstandigheden, veel plezier en bovenal mooie prestaties van de atleten.
  • Stichting Halve Marathon Zwolle, organisator van de jaarlijkse Scania Zwolse Halve Marathon, wil het evenement laten groeien en zet daar voor vol op in.
  • Lam gewoon inzetbaar tegen De Graafschap 41 Minuten geleden.

Ze staan daardoor op een keurige vijfde plaats. De ploeg van trainer Wilfried Groothuis ging met onderuit. Wij hebben als organisatie veel complimenten gekregen over de prachtige routes en de verzorgingsposten onderweg? De ploeg van trainer Wilfried Groothuis ging met onderuit! De jarige Zwollenaar, finishte als elfde, die debuteerde in het shirt van Beat Cycling Club.

Week 44 45 46 47 48 49 50 51 Voor de ongeslagen koploper alweer de elfde zege op rij. De zwolle on tour fotos wordt gehouden in en rond Zwolle.

Lieve Tollet en Jan Pullen hebben tijdens de 28ste Berkumloop de vijf kilometer op hun naam gezet. Fotograaf Jan Burgman was ook van de partij en maakte een fotoreportage van de loop. De Zwollenaren kwamen net tekort om een set te winnen. De Salverda Berkumloop was wederom een sfeervol hardloopfeestje.

Week 44 45 46 47 48 49 50 51. Videoreportage van de 58ste editie van de Craft Ster van Zwolle. Voor Regio Zwolle Volleybal-captain Ester de Vries zijn de doelen voor het huidige seizoen glashelder.

Goed om te weten:

Comments

  1. De centrale verdediger viel tegen Den Haag nog uit, maar is fit genoeg om te starten.
  2. Hij voldeed de 10 kilometer in een tijd van 32 minuten en 42 seconden en was daarmee oppermachtig.
  3. Ze staan daardoor op een keurige vijfde plaats.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |