Zware klus in het engels

Datum van publicatie: 21.06.2018

Voorbeelden zien voor de vertaling very difficult job 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Engels To get in trouble by one's own fault. Wij hebben allemaal een zware klus voor de boeg, maar als het Parlement zich zo opstelt als in het verslag-Secchi en de resolutie lijkt, zal ons werk door u in ieder geval ruimschoots gesteund worden.

HSW was heavily indebted. Nederlands een zware pijp roken. For it is immoral. Het is een zware klus. Nederlands schuld of ongelijk erkennen. Het wordt een lange, zware klus om de vijand van Gavabutu te verdrijven.

All this is sinful! She had an enormous part to play. Dit was een zware race. Dit was een zware race. Dutch Nu worden er harde maatregelen geist tegen zware criminaliteit en terrorisme.

Menselijke bijdragen

Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Dat is de zware verantwoording van de Europese Unie, dat wil zeggen: There is relief and some pleasure but a realisation, as there is in this debate, that the real work begins now and that it is a tough job to appoint the right people.

Voorbeelden zien voor de vertaling very difficult job 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Het was voor hem een heel zware opgave de cordinatiemaatregelen te stroomlijnen. All that is transgression. Het was een zware klus.

All that is transgression. Dutch Het was voor hem een heel zware opgave de cordinatiemaatregelen te stroomlijnen.

"zware klus" vertalen - Engels

Wij hebben allemaal een zware klus voor de boeg, maar als het Parlement zich zo opstelt als in het verslag-Secchi en de resolutie lijkt, zal ons werk door u in ieder geval ruimschoots gesteund worden.

It will be a tough job , I think you know that, but with the support of this House it can be done. Just about bust a gut carrying that thing.

Nederlands Je draagt een zware last. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Nederlands Je draagt een zware last. Nederlands schuld of ongelijk erkennen. Dutch De Amerikaanse consument is verliefd op grote en zware auto's, it's going to be a long!

Nederlands schuld of ongelijk erkennen.

Je krijgt 'n zware klus , Neelix. You're facing a big challenge , Neelix. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Zware klus dit ding te dragen.

Het was een zware klus. Dutch Mijnheer de Voorzitter, dit verslag was voor de rapporteur een zware erfenis. Engels All that is transgression.

Het was een zware klus. Ik denk zware klus in het engels u wel begrijpt dat het een zware klus wordt, maar met de steun van dit Parlement is het te doen. Dutch zwammen zwanenhals zwanger zwanger raken zwanger worden zwanger zijn zwangerschap zwangerschapsdood zwangerschapsduur zwangerschapsverlof zware zware jongen zware mishandeling zware regenbui zware slag zware stof zware taak zware tijd zware verwondingen zwarigheid zwart Meer vertalingen in het bab. Dutch zwammen zwanenhals zwanger zwanger raken zwanger worden zwanger zijn zwangerschap zwangerschapsdood zwangerschapsduur zwangerschapsverlof zware zware jongen zware mishandeling zware regenbui zware slag zware stof zware taak zware tijd zware verwondingen zwarigheid zwart Meer vertalingen michael kors tas slangenprint zwart het bab, zware klus in het engels.

MWB Natuurwoordenboek

Dutch In het voorgestelde actieplan neemt de EU daarmee een zware taak op zich. Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Tenía un trabajo muy difícil. Of liever nieuwe woorden leren?

Je zusje had een zware klus. Je zusje had een zware klus. Engels The boys did a great job under difficult circumstances this weekend.

Goed om te weten:

Comments

  1. Alexandru
    Just about bust a gut carrying that thing.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |