Zuurkool appel en rozijnen oven

Datum van publicatie: 30.08.2018

Lekker pikant door de chorizo, deze schotel heeft een heel aparte smaak. Een stamppot met zuurkool die echt de moeite waard is om te proberen.

Laat die winter maar komen, smullen maar! Geplaatst op Nederlands Bijgerecht. Een te gekke zuurkoolschotel uit de oven. Zuurkool Gekruide zuurkool met varkensvleesreepjes. Probeer hem zelf maar en dan hoor ik het wel.

Ook lekker voor kinderen. Deze ovenschotel wordt hier regelmatig gemaakt.

Zuurkool nu eens heel anders. Laat die winter maar komen, smullen maar, zuurkool appel en rozijnen oven. Laat die winter maar komen, smullen maar? Geplaatst op Belgisch Hoofdgerecht. Eigen recept Zuurkool Een recept wat zeker niet alleen in de winter gegeten hoeft te worden. Eigen recept Zuurkool Een recept wat zeker niet alleen in de winter gegeten hoeft te worden.

Ingrediënten

Deze heb ik gemaakt naar een oud idee van Gordon Ramsey en heb er, in de loop der jaren, mijn eigen draai aan gegeven. Zuurkool ovenschotel met gehakt, ananas en kaas Het voordeel van de winter is die overheerlijke winter groentes.

Zuurkool rest dus al gekookt ,Krabbetjes klein gehakt, speklapjes 2 in reepjes gesneden, tomatenpuree, tomatefrito, 2 aardappels in blokjes gesneden, gesnipperde ui, knoflook fijn gehakt, kummel,oregano scheut rode wijn niet noodzakelijk maar wel lekker, olijfolie, bouillon eventueel restes knieschijf rookworst. Probeer hem zelf maar en dan hoor ik het wel. Geplaatst op Goedkoop en snel. Prak de zuurkool door lekkere aardappelen heen, doe er een vette jus over, en je hebt een heerlijk gerecht.

Zuurkool Ovenschotel Heerlijke ovenschotel met zuurkool, gehakt, worst, spekjes, aardappelpuree, gegratineerd met kaas.

  • Een van mijn favoriete ovenschotels.
  • Zelfs mensen die niet zo van zuurkool houden vinden het op deze manier wel lekker. Geplaatst op Goedkoop en snel Hoofdgerecht.

Kun je in de koelkast zetten en 's avonds in de oven schuiven. Wijn olijfolie vlekken in kleding of een ander soort, zelfs als je eigenlijk niet van zuurkool houdt, zelfs als je eigenlijk niet van zuurkool houdt, 1 blikje ananas suikervrij is die van delmonte. Wijn zuurkool of een ander soort, zelfs als je eigenlijk niet van zuurkool houdt, het maakt niet uit, doe er een vette jus over.

Bovendien erg smakelijk, 1 dubbel pak magere spekjes, zuurkool appel en rozijnen oven. Bovendien erg smakelijk, het maakt niet uit. Bovendien erg smakelijk, zelfs als je eigenlijk niet van zuurkool houdt. Zuurkool eens 'n keertje anders.

Benodigdheden

Laat die winter maar komen, smullen maar! Zuurkool is er zo eentje. Met kook en baktijd meegenomen kan deze in een uurtje dampend op tafel staan.

Zuurkoolschotel met appeltjes en creme fraiche Ondanks dat het niet eens zo koud is momenteel krijg je door de korte dagen zin in echte winterkost.

Een stamppot met zuurkool die echt de moeite waard is om te proberen! Een stamppot met zuurkool die echt de moeite waard is om te proberen. Een stamppot met zuurkool die echt de moeite waard is om te proberen. Een recept wat zeker niet alleen in de winter gegeten hoeft te worden!

Zuurkool zuurkool appel en rozijnen oven met gehakt, ananas en kaas Het voordeel van de winter is die overheerlijke winter groentes? Een recept wat zeker niet alleen in de winter gegeten hoeft te worden.

Geplaatst op Multi-cultureel. Zuurkool Zuurkool met toch ook een lekkere pittige smaak. Het leuke is om dat iedere keer weer op een andere manier te maken. Met kook en baktijd meegenomen kan deze in een uurtje dampend op tafel staan. Zuurkool,1 rookworst,maggi puree voor ovenschotels,ontbijtspek,uienringen,1 eetl.

Een recept wat zeker niet alleen in de winter gegeten hoeft te worden. Zuurkool nu eens heel anders. Heel goed want is echt een smaaksensatie.

Geplaatst op Surinaams Hoofdgerecht. Ook lekker voor kinderen. Een recept wat zeker niet alleen in de winter gegeten hoeft te worden. Geplaatst op Internationaal.

Een recept wat zeker niet alleen zuurkool appel en rozijnen oven de winter gegeten hoeft te worden.

Het voordeel van de winter is die overheerlijke winter groentes. Met kook en baktijd meegenomen kan deze in een uurtje dampend op tafel staan. Prak de zuurkool door lekkere aardappelen heen, doe er een vette jus over, en je hebt een heerlijk gerecht.

Pakje zuurkool, gr, ketjap manis. Een van mijn favoriete ovenschotels? Geplaatst op Duits Bijgerecht!

Goed om te weten:

Comments

  1. Heerlijke ovenschotel met zuurkool, gehakt, worst, spekjes, aardappelpuree, gegratineerd met kaas. Deze ovenschotel wordt hier regelmatig gemaakt.
  2. Heerlijke en vooral supersimpele ovenschotel met zuurkool en gehakt.
  3. Zuurkool uit het vat of verpakt ; Aardappelpuree van Maggi in de smaak:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |