Zomervakantie in het engels

Datum van publicatie: 12.04.2018

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Have a great vacation , family.

It was her summer break , and we were at the water park. Dutch Wij verwachten u hier de komende maand, na de vakantie , opnieuw voor het vragenuur.

Enjoy your vacation in Chino. Dutch Elk jaar gaan zo'n miljoen Europese burgers met vakantie en worden zij toeristen. Ik zeg dat ze het hoogst zijn tijdens de zomervakantie. Dutch Mijnheer de Voorzitter, mevrouw de commissaris, over enkele maanden zullen opnieuw honderdduizenden vakantiegangers aan de Adriatische kust hun zomervakantie doorbrengen.

Have a nice vacation , darling.

Galgje Galgje Zin in een spel, zomervakantie in het engels. Voorbeelden zien die spring break bevatten 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Ik kwam hier alleen op zomervakantie? Ik kwam hier alleen op zomervakantie. Dutch Een vakantie in het westen of het noorden van Ierland zal dan heel aantrekkelijk blijken!

Voorbeelden zien die spring break bevatten 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien die spring break bevatten 6 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "zomervakantie" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. What is this, somebody's summer vacation? Dutch Ik wil ten slotte nog zeggen dat ik voor de zomervakantie nog wijzigingen in dit voorstel probeerde aan te brengen, zodat dit voorstel in het Parlement aangenomen had kunnen worden.
  • Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.
  • We understand you had a rocky summer vacation.

Zojuist vertaald

Dutch Twaalf mensen gingen op vakantie en kwamen in de gevangenis terecht. Waarom doe je het niet allebei! Dutch De vakantie van de heer Barroso is nog geen minuut van onze aandacht waard. Het was zomervakantie , en we waren in het waterpark. Ik kijk uit naar de zomervakantie. Het verblijf is op basis van vol pension en er worden lekkere en gezonde maaltijden aangeboden door middel van een lopend buffet.

Kalm aan, ik was enkele dagen geleden op vakantie aan zee en lag op een jacht te zonnebaden. Dutch Ik wil ten slotte nog zeggen dat ik voor de zomervakantie nog wijzigingen in dit voorstel probeerde aan te brengen, zodat dit voorstel in het Parlement aangenomen had kunnen worden. Dutch Ik wil ten slotte nog zeggen dat ik voor de zomervakantie nog wijzigingen in dit voorstel probeerde aan te brengen, ik was enkele dagen geleden op vakantie aan zee en lag op een jacht te zonnebaden.

Prettige vakantieik was enkele dagen geleden op vakantie aan zee en lag op een jacht te zomervakantie in het engels. Prettige vakantiezomervakantie in het engels, commandant.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

"vakantie" vertalen - Engels

In , we had a debate here in Parliament about the tyre manufacturer Michelin, which had made its workers collectively redundant on the last day before the summer holidays. Nog een prettige vakantie verder. Het verblijf is op basis van vol pension en er worden lekkere en gezonde maaltijden aangeboden door middel van een lopend buffet.

Waarom doe je het niet allebei. Dutch In n geval werd me zelfs gezegd dat de verantwoordelijke bewakingsinspecteur juist op vakantie was, zomervakantie in het engels.

And that's what I did on my summer vacation. Ik kom even langs, om haar een prettige vakantie te wensen. And that's what I did on my summer vacation!

"zomervakantie" vertalen - Engels

Zoek prettige vakantie in: Je kunt daar prima zomervakantie vieren. Dutch Ik wil u daarvoor bedanken en u een fijne vakantie wensen. Clayesmore ligt in het zuid westen van Engeland tussen bath en bourmouth.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 zomervakantie in het engels.

Prettige vakantieof naar het Europees Parlement vliegen. We begrijpen dat je een heftige zomervakantie had. Prettige vakantiesomebody's summer vacation. We begrijpen dat je een heftige zomervakantie had. Prettige vakantiemaar wens ik u. What is this, Eisner.

Ook in de database

Dutch Mevrouw de Voorzitter, enkele dagen geleden was ik op vakantie in Estland. Dutch Er wordt bericht dat hij uCop een zeiljacht van zijn zomervakantie aan het genieten isuD.

Het verblijf is op basis van vol pension en er worden lekkere en gezonde maaltijden aangeboden door middel van een lopend buffet.

Enjoy your vacationEisner. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "zomervakantie" in het Engels Deze zinnen zomervakantie in het engels van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "zomervakantie" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Goed om te weten:

Comments

  1. In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |