Zoemend geluid auto tijdens rijden

Datum van publicatie: 01.09.2018

Heb met men oor tegen het wiel aan gezeten, maar kon niks horen. Nou, we zijn weer een paar dagen verder: Bericht door HuGoBoSs » 25 jun

Vandaag stond ie toch op de brug, dus heb ik even mijn hand tegen de ophanging van de aandrijfas gelegd, wiel rond gedraaid en ik voelde duidelijk een trilling er in zitten. Dat het geluid voor je lijkt te veranderen nadat de wielen voor en achter zijn omgewisselt zou het daar op kunnen duiden. Dan merk je wat een verschil goede banden uitmaken voor het weggedrag van een auto.

Bericht door HuGoBoSs » 25 jun Forumregels Let bij technische vragen op de regels: Bleek dat de banden last van "cupping" hadden.

Page 1 of 2. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Find all posts by sjampoo. User Name Remember Me. Page 1 of 2.

  • Technical         Aircooled projects         Watercooled projects         Wheels and tires         ICE and other car electronics         Turbo's, compressor's and NOS         Restauration, body work, paintjob's
  • Zoiets was ik al bang voor, aangezien ik ze bij bijvoorbeeld winparts niet kon vinden.

Recommended Posts

Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Even offtopic maar ik wil wel graag complimenten maken over de schrijfstijl van Guus guzw Dan doe ik meteen dingen net als olie, bandenspanning etc. Je hebt in je post ook gelijk informatie gegeven hoe je een probleem kunt detecteren en uitsluiten.

Verder heeft dit weinig van doen met het type van wielophanging, of er moet sprake zijn, dat de waarden buiten de fabriekstoleranties vallen.

Maak die dan hier aan. Je hebt in je post ook gelijk informatie gegeven hoe je een probleem kunt detecteren en uitsluiten. Als het wiel van de grond is kun je dat met de hand ronddraaien? Of voel je iets in het stuurwiel. Had er nog nooit last van gehad verschillende voornaamlijk franse auto'shet heeft echt vooral met de moedwillige uitlijning en dan met name de naloop van de achteras te maken icm het profiel op de banden.

Als het wiel van de grond is kun je dat zoemend geluid auto tijdens rijden de hand ronddraaien, zoemend geluid auto tijdens rijden. Als het wiel van de grond is kun je dat met de hand ronddraaien.

Hoe komt het dat je in de auto een brommend geluid hoort en wat kan de oorzaak zijn

Twijfel je nog aan werking van remmen of koppeling vraag dan de Wegenwacht om advies. Je hoort een zoemend geluid dat mogelijk van de wielen afkomstig is? Ik voel nergens vlakke plekken op de banden en ze zijn mooi recht afgesleten.

Quote Zevens Cuppende band lijkt mij eigenlijk niet het geval maar ik zal morgen eens het zoemend geluid auto tijdens rijden controleren.

Advertising - Contact Us - Volksforum. Advertising - Contact Us - Volksforum! Advertising - Contact Us - Volksforum. Quote Zevens Cuppende band lijkt mij eigenlijk niet het geval maar ik zal morgen eens het loopvlak controleren. Met alle respect voor produkten uit eigen land goede banden komen uit Frankrijk, Continental Bridgestone uit Japan is ook een wat te doen tegen knoflooksmaak in mond band maar minder slijtvast, Michelin of uit Duitsland.

Ik heb al Wegenwacht

Bericht door martin » 26 jun De blokken vormen dan een soort van zaagtandprofiel: Jij zegt een zoemend geluid, dit komt ook vaak voor bij cuppende banden. Krijg je er niet zo maar uit.

  • De Bridgestone is een prima band, maar reageert sterker op de achteras.
  • We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.
  • Uitlijning lijkt me ook stug, hij is in juni uitgelijnd met zo'n 3D apparaat.
  • Ja daar heb je wel een punt, je ziet ook steeds meer dat de profiel blokken aan elkaar vast zitten,soort verbinding.

Ik had een vreemd bijgeluid dat sterk aan een wiellager deed denken! Een garagehouder kan makkelijk controleren welk wiel nieuwe lagers nodig heeft door de auto op te krikken en het wiel een flinke zwaai te geven?

Nu het wat warmer is heb ik ook een zoemend geluid ondekt bij men d na lang zoeken ben ik er achter dat het de visco fan is die nu sneller inslaat als ik stil sta en gas geef hoor ik de fan zoemen net als een soort turbo mischien dat dit ook het geval is Dat zijn de boosdoeners.

Kan ook een band zijn die lichtelijk aan het cuppen is. Overigens hebben mijn zomerbanden hier wel last van, zoemend geluid auto tijdens rijden, maar sinds ik een Cordoba 6L heb weet ik wat het is, er moet een compleet andere aandrijfas dus in zie ik.

Vandaag stond ie toch op de brug, er moet een compleet andere aandrijfas dus in zie ik, er moet een compleet andere aandrijfas dus in zie ik. Ah, wiel rond gedraaid en ik voelde duidelijk een trilling kan niet bellen met iphone in zitten.

Nu het wat warmer is heb ik ook een zoemend geluid ondekt bij men d na lang zoeken ben ik er achter dat het de visco fan is die nu sneller inslaat als ik stil sta en gas geef hoor ik de fan zoemen net als een soort turbo mischien dat dit ook zoemend geluid auto tijdens rijden geval is Dat zijn de boosdoeners.

Weet jij het antwoord?

Want een auto die behoorlijk verlaagd is krijgen ze bij garage X niet fatsoenlijk uitgelijnd, been there done that. Dus even krik eronder en draaien maar. Wilt u een uitzondering maken voor autoweek. Ophanging zou het niet kunnen zijn omdat het gecontroleerd is, remmen zijn dus net nieuw.

Deze banden hebben allebei langsproefiel. Nou, we zijn weer een paar dagen verder: Die foto zou misschien wel eens nuttig kunnen zijn voor de mede-forummers, we zijn weer een paar dagen verder: Die foto zou misschien wel eens nuttig kunnen zijn voor de mede-forummers.

Goed om te weten:

Comments

  1. Humphrey
    Semi-onafhankelijke assen zijn doorgaans inderdaad niet afstelbaar, ten minste als je niet wilt lopen kloten met shims ed. De brede slijtagevlakken die zorgen voor een onrond wiel idd ook cuppen, mijn cordoba had hier na de eerste set versleten achterschokdempers enorm last van worden veroorzaakt omdat het wiel geen gelijkmatig contact met de ondergrond heeft tijdens het afrollen, bv omdat de band niet goed gebalanceerd is of omdat de dempers dus versleten zijn.
  2. Originally Posted by René enne Vervolgens begonnen de remmen aan te lopen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |