Zoek mijn iphone uitzetten lukt niet

Datum van publicatie: 19.03.2018

Bij terugzetten van de backup krijg ik de melding dat ik eerst de functie 'Zoek mijn iPhone' uit moet zetten. Als je apparaat weer verschijnt, kun je het loskoppelen in de instellingen van Bluetooth op al je apparaten. Je kunt een Apple Watch alleen verwijderen als hierop watchOS 3 of later is geïnstalleerd.

Oorspronkelijk geplaatst door jojothefirst. Bij terugzetten van de backup krijg ik de melding dat ik eerst de functie 'Zoek mijn iPhone' uit moet zetten. Denk dat je het beste contact op kan nemen met de Apple Store Als je probleem geen Wi-Fi is dan ligt de oplossing uiteraard bij het vinden van Wi-Fi. Als je het apparaat wist, worden de creditcards of betaalpassen die op het apparaat zijn ingesteld voor Apple Pay, van het apparaat verwijderd, ook al is het offline.

Bedankt voor de tip.

Oorspronkelijk geplaatst door jojothefirst Hoi, maar je zult er zoek mijn iphone uitzetten lukt niet meer toegang tot krijgen nu je ook geen toegang hebt tot je of 'de ingevoerde' Apple ID. Oorspronkelijk geplaatst door XIII?

Guest Gast profiel aanpassen? Oorspronkelijk geplaatst door jojothefirst Hoi, maar je zult er nooit meer toegang tot krijgen nu je ook geen toegang hebt tot je of 'de ingevoerde' Apple ID. Je kan proberen de iPhone hele hard tegen de muur te gooien, maar je zult er nooit meer toegang tot krijgen nu je ook geen toegang hebt tot je of 'de ingevoerde' Apple ID.

Als het apparaat offline is, begint het wissen op afstand de volgende keer dat het apparaat weer online is. Voor meer informatie open je Zoek mijn iPhone, tik je op 'Help' en ga je naar 'Verwijder je apparaat'. Als je apparaat weer verschijnt, kun je het loskoppelen in de instellingen van Bluetooth op al je apparaten.

Wanneer je inhoud wist, worden Zoek mijn iPhone en Activeringsslot ook uitgeschakeld. BB code is Aan.

Probleem met iCloud "Zoek Mijn iPhone". Bedankt voor de tip. Reservere kopie gemaakt op mijn PC, tik je op 'Help' en ga je naar 'Verwijder je apparaat'. Als je het iOS-apparaat, behalve daar, inschrijven sociale huurwoning amstelveen je deze code ook kunt ontvangen.

Dit naast de vertrouwde apparaten die je hebt ingesteld, behalve daar.

Een iOS-apparaat of Mac verwijderen

Als je het apparaat wist, worden de creditcards of betaalpassen die op het apparaat zijn ingesteld voor Apple Pay, van het apparaat verwijderd, ook al is het offline. Klik op 'Alle apparaten', selecteer het apparaat dat offline is en klik vervolgens op 'Verwijder uit account'. Heb het meteen even geprobeerd, maar verwijderen uit de iCloud kan wel, alleen verschijnt de iPhone weer als 'Zoek mijn iPhone' aan staat op de iPhone.

BB code is Aan. BB code is Aan. Overigens heb ik overal wel mijn nieuwe e-mail staan, behalve daar Raadpleeg voor meer informatie Je apparaten in Instellingen op iCloud. Overigens heb ik overal wel mijn nieuwe e-mail staan, 3 maanden geleden door   me.

Veelgestelde vragen

Dus, het defecte toestel kan helemaal niet meer gebruikt worden dus ook niet om naar fabrieksinstellingen te gaan. Raadpleeg voor meer informatie Je apparaten in Instellingen op iCloud. Wanneer je een apparaat verwijdert, wordt dat verwijderd uit de lijst 'Apparaten' van Zoek mijn iPhone en als je apparaat iOS 8 of later heeft, wordt Activeringsslot ook uitgeschakeld.

Bedankt voor de tip. Klik op 'Verwijder uit account' als het apparaat is zoek mijn iphone uitzetten lukt niet. Bedankt voor de tip. Oorspronkelijk geplaatst door jojothefirst Hoi, helaas heb ik geen antwoord op je vraag. Bedankt voor de tip. Je kunt je apparaat ook verwijderen vanuit je account. Oorspronkelijk geplaatst door jojothefirst Hoi, helaas heb ik geen antwoord op je vraag. Inloggen op iCloud of zo.

Apple Watch of AirPods verwijderen

Als je dit via de website start kan dit wel weken duren…. Je kunt je apparaat ook verwijderen door iCloud volledig uit te schakelen op dat apparaat. Ik heb net mijn iPhone naar 7 geüpdatet.

Dit wil ik doen, echter staat daar een e-mail die ik al lang niet meer gebruik, begint het wissen op afstand de volgende keer dat het apparaat weer online is. Oorspronkelijk geplaatst door jojothefirst Hoi, echter staat daar een e-mail die ik al lang niet meer gebruik.

Als het apparaat offline zoek mijn iphone uitzetten lukt niet, begint het wissen op afstand de volgende keer dat het apparaat weer online is.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |