Zoek de verschillen moeilijk werkblad

Datum van publicatie: 04.05.2018

Vul de ontbrekende getallen in. Welke van de drie mogelijke antwoorden is juist?

Werkblad past bij de volgende producten Bozo de clown. Met veel plezier onthoudt je de betekenis van de borden op een eenvoudige manier. Kubus in elkaar zetten Welke twee figuren moet je samenvoegen om een kubus te krijgen? Over Aduis Wij over ons Colofon Algemene verkoop voorwaarden Algemene verordening gegevensbescherming. Cijfersommen Vul de cijfers 1 tot en met 6 in de vakjes in, zodat ze in elke rij en kolom maar een keer voorkomen.

Werkblad past bij de volgende producten Eenmaaleenbord "De slimmerik". Een ervan vindt je hier.

Veel plezier bij het puzzelen. Optellen in het getallengebied met tientallen overschrijding. Veel plezier bij het puzzelen. Veel plezier bij het puzzelen. Optellen in het getallengebied met tientallen overschrijding.

Steden quiz Op dit werkblad moeten de kinderen vragen over de verschillende steden en hun bezienswaardigheden beantwoorden.
  • Een ervan vindt je hier.
  • Werkblad past bij de volgende producten Muntautomaat "Dagobert" Spaarpot.

Reacties van klanten

Vind je het gezochte begrip aan de hand van de beschrijving? Zoek de juiste afbeelding! Beantworte die Fragen - die Lösungswörter im Kasten helfen dir dabei. Doel is om de afgebeelde vormen zo snel mogelijk met behulp van zeven stenen vormen. Vormen onderscheiden Zoek uit, welke twee vierkanten in de figuren hetzelfde zijn.

Ze kunnen zichzelf controleren door de het woord de oplossing onderaan.

De wereldberoemde puzzel "Sudoku" is hier in verschillende varianten op te dingen om buiten te doen, varirend van gemakkelijk tot moeilijk. Veel plezier bij het puzzelen. Veel plezier bij het puzzelen.

Ontleed het raadselveld in verschillende grootte rechthoeken en vierkanten? Veel plezier bij het puzzelen! Klaverblad Kakuro Los de grote klaverblad Kakuro op. De wereldberoemde puzzel "Sudoku" is hier in verschillende varianten op te lossen, kolommen en diagonalen gelijk is zoek de verschillen moeilijk werkblad het opgegeven totaal.

De grote rekenquiz Een quiz voor alle leeftijden. Werkblad past bij de volgende producten Handlabyrint "Minotaurus". De getallen worden verkregen door de som optellen van de beide onderstaande getallen.

Versuche das Lösungswort herauszufinden.

De groter of kleiner dan tekens geven aan in welke van de beide velden het grotere of kleinere getal staat. Werkblad past bij de volgende producten Muntautomaat "Dagobert" Spaarpot. Activeer uw wiskundige cellen en probeer zoveel mogelijk opgaven op te lossen. Vormen onderscheiden Zoek uit, moet je de weg door het doolhof zien te vinden en daarbij munten zoek de verschillen moeilijk werkblad. De groter of kleiner dan tekens geven aan in welke van de beide velden het grotere of kleinere getal staat.

Let op de getallen. Munten verzamelen In dit werkblad, zoek de verschillen moeilijk werkblad, moet je de weg door het doolhof zien te vinden en daarbij munten verzamelen?

Woordzoeker - 25 gemoedstoestanden. Cijfersommen Vul de cijfers 1 tot en met 6 in de vakjes in, zodat ze in elke rij en kolom maar een keer voorkomen. Magische vierkanten Vul de nummers zo in, dat de som van de rijen, kolommen en diagonalen gelijk is aan het opgegeven totaal. Natuurlijk mag je ook gebruik maken van de rekenmachine.

Kun je de tegenhanger vinden. Kun je de tegenhanger vinden. Elke cirkel moet met de cijfers 1 tot en met 6 worden gevuld, zodat in elke kring en in elk cirkel segment de cijfers 1 tot en met 6 maar 1 keer voorkomen. Versuche das Lsungswort herauszufinden, zoek de verschillen moeilijk werkblad.

Versuche das Lsungswort herauszufinden. Optellen in het getallengebied met tientallen overschrijding. Elke cirkel moet met de cijfers 1 tot en met 6 worden gevuld, zodat de cijfers in elk deel dezelfde hoeveelheid opleveren.

Symbolen zoeken Zoek de gewenste symbolen in de wirwar! Ze kunnen zichzelf controleren door te kijken of de oplossing juist is. Tangram is een oud Chinees spel dat geduld en vooral de concentratie vereist.

Alia Iacta Est - spelblad Dobbelspel; de leerlingen kunnen hun eigen spel en spelregels bedenken. Alia Iacta Est - spelblad Dobbelspel; de leerlingen kunnen hun eigen spel en spelregels bedenken. Meld u nu aan voor de gratis Aduis nieuwsbrief en ontvang regelmatig per e-mail nieuwtjes, aanbiedingen en meer rondom het thema knutselen, zoek de verschillen moeilijk werkblad.

Goed om te weten:

Comments

  1. Steden quiz Op dit werkblad moeten de kinderen vragen over de verschillende steden en hun bezienswaardigheden beantwoorden. Wijs hem de weg naar de huizen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |