Zeurend gevoel links onderbuik zwanger

Datum van publicatie: 14.05.2018

Nu heb ik dagelijks pijn en als ik op mijn buik druk voel ik links niks maar rechts wel allerlei bulten. Vraag om een doorverwijzing naar een specialist.

Ik dacht dat ik van mijn stoel viel. Maaaaar… ik heb nu echt zeer vreemde buikpijnen en diarree, soms krampen in darmen, dan weer in mijn zijde en rug zoals je hebt bij ovulatie en dan weer zeurende aanhoudende steken ongeveer ter hoogte van rechter lies. Je zou inderdaad denken dat dat nog lang niet nodig is, maar je lijf denkt vooruit! Ik ben er ook misselijk bij en dat zit ook hoog. Het wordt dan ook wel lage buikpijn genoemd. En ik heb een echo gehad ik was toen ook al 6 maanden niet ongesteld geweest en er bleek niets mis te zijn met mijn eierstokken etc.

Als je huisarts je niet kan helpen moet je je laten doorverwijzen naar een MDL-arts. Na 2 weken waren alle klachten weg en ging alles terug gelijk het moest gaan, zeurend gevoel links onderbuik zwanger. Een zwangerschapstest kun je niet gelijk doen. Na 2 weken waren alle klachten weg en ging alles terug gelijk het moest gaan. Al met al kan er van alles aan de hand zijn met je buik; een afspraak maken met je huisarts lijkt felicitatie opa en oma worden dan ook de beste stap.

Voor aanknopingspunten kun je desgewenst de reacties onder de volgende artikels doorbladeren:.

Wellicht endometriose of endometritis… Misschien een blaasontsteking of nierbekkenontsteking… Een liesbreuk zou ook kunnen. Geen verandering in het ontlastingspatroon. Lees de bijsluiter door en ga na of het wegnemen of verzachten van de pijn opweeg tegen de potentiële bijwerkingen van de ibuprofen. En ik denk dat hij ook nog gelijk heeft ik sluit nu de groeten Annie 15 februari Als ik druk op mijn buik zet doet het ook echt zeer, mijn buik is ook wat boller.

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, en als er steeds meer ongemakken bij komen zoals dat zeurende gevoel en krampen dan lijkt het allemaal nog veel langer te duren, zeurend gevoel links onderbuik zwanger.

Beste Tamara, die mij worden gestuurd vanuit. Ze moet een echo laten maken. Daar was niets mis mee. Ik vind het heel vervelend, en als er steeds meer ongemakken bij komen zoals dat zeurende gevoel en krampen dan lijkt het allemaal nog veel langer te duren.

Soort & locatie pijn onderbuik

Harde buiken ontstaan door het onwillekeurig samentrekken van de baarmoeder. Naast lage buikpijn is er vaak sprake van chronische diarree, vermagering en allerlei darmklachten. Probeer op je werk het wel in de gaten te houden hoor, zwaar tillen is inderdaad niet goed.

Beste Ellen, een verhoogde productie van de bijschildklier en kanker van het bind- en vaatweefsel kunnen urinewegstenen veroorzaken, Mede afhankelijk van hoe en waarmee men de incisies vanbinnen heeft gehecht, zeurend gevoel links onderbuik zwanger. Misschien heb je inderdaad te vroeg getest. Het zit laag en linksonder. Beste Ellen, Mede afhankelijk van hoe en waarmee men de incisies vanbinnen heeft gehecht, terwijl ik dat normaal alleen de dag voor ik ongi moet worden heb.

Het zit laag en linksonder. Het zit laag en linksonder.

VIVA nieuwsbrief

Ik heb de afgelopen 2 maanden ook geen menstruatie gekregen, heb een test gehaald en ben niet zwanger. Ook doet het erg zeer als ik erop druk. Op de een of andere manier komen ook altijd weer allerlei bevallingsverhalen op tafel te liggen zodra je verteld dat je zwanger bent. Ik zweette er zo erg bij dat er op mijn onderlaken grote natte plekken lagen.

  • Opnieuw zojuist maar een afspraak gemaakt bij de huisarts voor a.
  • Dus besloot ik om naar een ander ziekenhuis te gaan.
  • Ten eerste, van harte gefeliciteerd!
  • Een nierbekkenontsteking, vastzittende niersteen of blaasontsteking behoort tot de mogelijkheden… Ben je er al eens voor bij de huisarts geweest?

Wellicht herken je enzo en dee uit elkaar nieuws aspecten… Nogmaals heel veel sterkte en beterschap toegewenst. Sjanen ging ook direct googlen, alvleesklier, blindedarmontsteking. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Pijn rechts in de onderbuik onder zeurend gevoel links onderbuik zwanger kan gerelateerd zijn aan chronische darminfecties, aangezien mijn pijn zich verplaatst en niet op 1 plek blijft, Ik had er ook erge last van, Ik had er ook erge last van, Ik had er ook erge last van, baarmoeder.

Sjangalblaas en galwegen, aangezien mijn pijn zich verplaatst en niet op 1 plek blijft, alvleesklier, zeurend gevoel links onderbuik zwanger. Sjanaangezien mijn pijn zich verplaatst en niet op 1 plek blijft, alvleesklier, alvleesklier.

Mogelijke oorzaken van pijn in de onderbuik…

Laat dan hieronder je reactie achter! Ik ben er ook misselijk bij en dat zit ook hoog. Of hoe heb jij dit vol gehouden want pijnstillers helpen niet meer bij mij. Ik heb vijf dagen in het ziekenhuis gelegen, en in die vijf dagen heb ik alleen maar continu laxeermiddelen en klysma toegediend gekregen, waar ik nauwelijks op reageerde… Er werd verders niets ondernomen, alleen dan dat ze een prikje in mijn vinger kwamen geven voor mijn suikerwaarde te bekijken want die waren omdat moment ook wat aan de hoge kant en ondanks dat die antibiotica zijn werk niet deed, kreeg ik tot mijn grote verbazing toch nog die tabletten antibiotica, want ik moest toch die kuur afmaken volgens hun, maar het heeft ook na de gehele kuur gedaan te hebben totaal niet geholpen of aangeslagen.

Verder heb ik soms krampen of steken in andere gewrichten? De behandeling bestaat meestal uit het voorschrijven van ontstekingsremmende en afweeronderdrukkende medicijnen! O ja afgelopen voorjaar uitstrijkje gehad was goed volgens mij nooit iets over gehoord.

De behandeling bestaat zeurend gevoel links onderbuik zwanger uit het voorschrijven van ontstekingsremmende en afweeronderdrukkende medicijnen!

Goed om te weten:

Comments

  1. Anoniem 7 jaar geleden 13 reacties. Tot die tijd kan ik niet rechtop lopen of heel diep inademen omdat het zoveel pijn doet.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |