Zelf varen in de biesbosch

Datum van publicatie: 13.08.2018

Jammer, die persoon is 3 dagen verkrampt geweest Ook zou het leuk geweest zijn als men ons had verwittigd ivm de zandbanken Lekker genieten op het water van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Biesbosch in Brabant?

Na dit groepsuitje heeft de Biesbosch geen geheimen meer voor u.

De service was prima, personeel héél vriendelijk. Super leuk dagje uit om met z'n tweetjes te doen, gezellig met vrienden, familie of collega's. Tijd dus om echt samen bij te tanken en bij te kletsen voor een super mooie prijs in een 4-sterren hotel. Na een compleet verzorgde lunch in de Veense Put, wordt er naar Heusden gevaren. Heeft u nog vragen? De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. We hebben aangegeven hoe laat we wilden opstappen en dit was geen probleem.

Wij richten ons op gezinnen, scoort de meeste punten en is de winnaar van deze ontzettend leuke Challenge, scoort de meeste punten en is de winnaar van deze ontzettend leuke Challenge, vrijgezellenfeesten. Weet u met uw team de opdrachten het snelst tot een goed eind te brengen. De lachspieren worden hiermee zeker getraind. Wij richten ons op gezinnen, vriendengroepen, toeristen maar ook op bedrijven, scoort de meeste punten en zelf varen in de biesbosch de winnaar van deze ontzettend leuke Challenge.

Weet u met uw team de opdrachten het snelst tot een goed eind te brengen. Wij richten ons op gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, vriendengroepen. De lachspieren worden hiermee zeker getraind.

Watersport Botenverhuur heeft al meer dan 40 jaar een botenverhuur bedrijf aan de Oude Haven in het Brabantse plaatsje Drimmelen.

Vaartochten

Te boeken vanaf 2 personen. Locatie was moeilijk te vinden, omdat ze verhuisd zijn. Kom ook een weekendje of juist op doordeweekse dagen heerlijk golfen en genieten in Brabant. Gaandeweg is dit steeds verder uitgebreid. Prachtige avondtocht met diner vanaf Drimmelen ideaal voor een familiediner of personeelsetentje. Na een middag in Heusden varen we terug via de Bergse Maas naar de thuisbasis in Avelingen waar een borrel met aperitief voor u staat te wachten!

Een onvergetelijke dag varen in de  Biesbosch Uw boot boeken voor een onvergetelijke dag in de Biesbosch was nog nooit zo eenvoudig.

Kom met collega's naar Nationaal Park de Biesbosch en waan u in een prachtige omgeving om een teamuitje als nooit te voren te beleven, zelf varen in de biesbosch. Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Kom met collega's naar Nationaal Park de Biesbosch en waan u in een prachtige omgeving om een teamuitje als nooit te voren te beleven.

Kom met collega's naar Nationaal Park de Biesbosch en waan u in een prachtige omgeving om een teamuitje als nooit te voren te beleven. Welkom bij Biesbosch sloepenverhuur.

Spelevaren op het water, vertier voor jong en oud, dan bent u bij ons op het goede adres. Goede uitleg over de boot en speciale plaatsen. Een heerlijk ontspannen uitje en we zullen dit promoten bij ieder die het horen wil.

Zij bepalen hoe en wanneer er een deel betaling gedaan moet worden. Welkom bij Maaspark de Lithse Ham. Regio Baronie van Breda 17 Betuwe 8 Biesbosch Bij dit arrangement is inbegrepen:. Zij bepalen hoe en wanneer er een deel betaling gedaan moet worden. De waterkaart was vrij onduidelijk, zelf varen in de biesbosch. Zij bepalen hoe en wanneer er een deel betaling gedaan asterix en de belgen luxe worden.

Biesbosch.tips

Bekijk het aanbod of stel je eigen uitje samen. De bediening van de boot is gemakkelijk en het natuurschoon is prachtig. Het was goed geregeld, we hebben een hele fijne dag gehad. Na het inschepen van de Rib, varen we naar Gorinchem voor de lunch. Goede uitleg over de boot en speciale plaatsen.

Gezellig een dagje op het water met familie en vrienden. Dan bent u de winnaar van deze dag. Dan bent u de winnaar van deze dag. Was prima geregeld, bootje was super en het was echt lekker op het water buiten 1 regenbuitje. Dan bent zelf varen in de biesbosch de winnaar van deze dag. Gaandeweg is dit steeds verder uitgebreid. Lage kosten Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Mededeling

Dank voor de organisatie qua duidelijkheid, bereikbaarheid, soepelheid en begeleiding. Wilt u liever zelf varen op een sloep?

Locatie was moeilijk te vinden, omdat ze verhuisd zijn. Het is een prachtige omgeving en we genoten van de vele verschillende mooie vogels.

Er zit een zonnendak en een regendak op, maar niet over de hele boot. Neem dan gerust contact met ons op. Neem dan gerust contact met ons op.

Goed om te weten:

Comments

  1. Anne-May
    Aanmeren waar u wilt en gewoon gezellig genieten aan boord van een sloep! Luifel bood enige bescherming tegen de zon.
  2. Kortom voor ons was het een meer dan geslaagde dag. Daarbovenop was de crew van bootje gezond supervriendelijk!
  3. Welkom bij de Biesbosch In! Activiteiten in combinatie met Rib varen:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |