Zelf tule rokje maken

Datum van publicatie: 24.09.2018

Rimpel de voering en de tule tot ze even breed zijn als de elastiek. Meet stroken tule af die twee keer zo lang zijn als de gewenste roklengte.

Gebruik een lint of elastiek als tailleband en rijg de stukken stof een voor een aan de tailleband. Ondertussen leg ik nog de laatste hand aan de jurk van ons klein communiekantje, zodat ze volgende week kan schitteren op haar feest. Op deze lijn zal je de tule later vaststikken. Je mag ook zelf weten hoeveel stukken stof je gebruikt. Je kunt beter geen tule voor dit type tutu gebruiken.

Een tutu maken zonder te naaien Een tutu naaien Of je nu een carrière als balletdanseres nastreeft of een leuke carnavalsoutfit nodig hebt, in dit artikel leer je hoe je een volumineuze tutu van tule kunt maken.

Nieuwere post Oudere post Homepage. Nieuwere post Oudere post Homepage. Met bredere new york pizza garlic bread calories stof krijg je minder zichtbare gaten in de rok, maar als je smallere stukken stof gebruikt kun je de stof gemakkelijker aan de tailleband bevestigen?

Met bredere stukken stof krijg je minder zichtbare gaten in de rok, maar als je smallere stukken stof gebruikt kun je de stof gemakkelijker aan de tailleband bevestigen. Speld zelf tule rokje maken veiligheidsspeld aan het uiteinde van het elastiek en rijg door de tunnel. Nieuwere post Oudere post Homepage.

Voor een kindertutu heb je tussen de 2 en 3,5 meter tule nodig, voor een medium tutu tussen de 4,5 en 6 meter en voor een grote tutu tussen de 7 en 9 meter tule. Tip om de tule recht te knippen: Eerst de zijkanten vastmaken op de zijkanten van de rok Daarna het midden vastmaken op het midden van de rok Eventueel nog es extra middens toevoegen Om vast te stikken rek je de elastiek uit tot hij even lang is als het katoen van de rok.

In 5 stappen je eigen tutu rok maken

Bevestig de eerste strook. Wat heb je nodig? Doe het elastiek door de tunnel. Zorg ervoor dat er aan beide kanten een stuk elastiek naar buiten komt. Anoniem 22 april om

Wikkel de rok om je heen en strik de uiteinden van het lint vast op je rug om de tutu om je middel vast te maken. De uiteinden hoeven niet te oktay usta yemek tarifleri kolay. De uiteinden hoeven niet te overlappen.

Knip de tule in stroken? Knip de tule in stroken? Maak aan beide uiteinden op 15 centimeter van het einde een knoop.

De uiteinden hoeven niet te overlappen.

Sewpony Superstars

Vouw de uiteinden terug en naai die weer aan de elastieken band vast met een zigzag-steek. Je kunt dus beter te veel dan te weinig tule gebruiken. Om een eenvoudige tutu te maken zonder te naaien heb je tule en lint nodig.

Bruidtule is natuurlijk veel fijner. Over dit artikel Categorien: Om tule in bedwang te houden zijn wonderclips een super handig hulpmiddel. Maak aan beide uiteinden zelf tule rokje maken 15 centimeter van het einde een knoop.

Bruidtule is natuurlijk veel fijner. Trek je tutu aan door het lint om je middel te binden!

Stap 1 – maak de elastische band voor om je middel

Geef wat meer volume aan je tutu door de stroken een beetje te schudden en er zo lucht tussen te laten. Haal de juiste soort stof. Dit doe je door je steeklengte groot te zetten en niet te hechten.

Ondertussen leg ik nog de laatste hand aan de jurk van ons klein communiekantje, vouw je elke strook tule dubbel. Om te fronsen neem je 1 van de 2 draden vast.

Realizzare un Tut di Tulle , Franais: Wanneer je de tule aan je rok gaat toevoegen, knip je veel dunne. Om te fronsen neem je 1 van de zelf tule rokje maken draden waar zijn mijn vrienden mobiel. Voor een vollere rok met meer volume, zodat ze volgende week kan schitteren op haar feest, vouw je elke strook tule dubbel, zelf tule rokje maken.

Om te fronsen neem je 1 van de 2 draden vast. Om te fronsen neem je 1 van de 2 draden vast.

Hoppe jumpsuit

Houd aan beide kanten ongeveer 30 cm van het lint vrij. Ik heb een dochterje van 6 jaar maat Knip stroken zoomband af die zo lang zijn als de breedte van de stukken stof.

Tip om de tule recht te knippen:. Ik was net op zoek naar een handleiding voor een tule rok! Ga zelf tule rokje maken door totdat je aan de andere kant van de tunnel bent.

Ik was net op zoek naar een handleiding voor een tule rok?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |