Zelf hippie shirt maken

Datum van publicatie: 11.12.2018

Neem zoveel elastiekjes of touwtjes als je wilt en bind je shirt hier en daar op. Tips Gebruik nooit heet of kokend water, want dan pakt de verf niet goed. Leg je shirt plat neer op tafel.

Om het shirt helemaal in de verf te dompelen, pak je het vast en laat je het in de verf zakken. Laat het natriumcarbonaat oplossen in een schaal met water en laat je shirt er ongeveer 20 minuten in weken.

Om horizontale vouwen te maken vouw je het shirt van links naar rechts op. Als je shirt te veel bobbels vertoont, strijk die dan glad. De makkelijkste manier van tie-dye verven is door je shirt te verkreuken hoe je zelf wilt. Laat je shirt drogen en trek het aan.

Bij sommige textielverf zit natriumcarbonaat soda of soda ashwat ervoor zorgt dat de verf goed pakt. Draag rubberen handschoenen en een schort zodat je huid en kleding schoon blijven. Bij sommige textielverf zit natriumcarbonaat soda of soda ashwat ervoor zorgt dat de verf goed pakt. Je kunt 'schietschijven' maken door meerdere stukjes touw om een puntje te wikkelen, zelf hippie shirt maken.

Je kunt 'schietschijven' maken door meerdere stukjes touw om een puntje te wikkelen. Bij sommige textielverf zit natriumcarbonaat soda of soda zelf hippie shirt makenwat ervoor telefoonwinkel den bosch helftheuvel dat de verf goed pakt.

Als je het op een warme plek legt zal het sneller werken. Rol het op van de zoom tot het boord, zodat je een lange rol krijgt. Zorg dat je keukenpapier of een oude doek bij de hand hebt om spetters op te vegen.

Als je veel strepen wilt bind je er veel meer elastiekjes of touwtjes om. Voor een meer gedetailleerde bliksemschicht kun je meerdere touwtjes of elastiekjes gebruiken. Als je een meer gedetailleerde rozet wilt gebruik je meer samengeknepen stukjes. Laat de verf in de schalen zitten als je je shirt erin wilt dopen, of giet het in een knijpfles.

Verschillende patronen maken Het shirt verven. Hoe meer touwtjes hoe meer ringen je krijgt.

  • Gebruik touwtjes of elastiekjes om de rol op meerdere plaatsen samen te binden.
  • Je kunt je shirt op een lage temperatuur in de droger doen of gewoon aan de waslijn laten drogen.

Begin met het opvouwen van het shirt zodat de mouwen op elkaar liggen! Je kunt ook meerdere kleinere spiralen maken door je shirt in meerdere kleinere spiralen op te draaien. Doe het shirt in een zelf hippie shirt maken zak of wikkel er huishoudfolie omheen zodat het vochtig blijft! Je shirt moet opgedraaid zijn, zelf hippie shirt maken, maar het moet wel plat op tafel blijven liggen.

Je shirt moet opgedraaid zijn, maar het moet wel plat op tafel blijven liggen.

Over dit artikel Categorie├źn: Om een spiraal te maken leg je je shirt eerst plat op een tafel. Laat de verf in de schalen zitten als je je shirt erin wilt dopen, of giet het in een knijpfles. Als je touwtjes gebruikt die je eerst in textielverf hebt gedrenkt, dan krijg je een kring met een andere kleur om de stippen heen.

Doe het shirt in een plastic zak of wikkel er huishoudfolie omheen zodat het vochtig blijft, zelf hippie shirt maken. Was je shirt voordat je het gaat verven, transparante kleuren gebruik je meer water en minder verf. Was je shirt voordat je het gaat verven, want als er vlekken opzitten kan de verf daar anders uitpakken. Doe het shirt in een plastic zak of zelf hippie shirt maken er huishoudfolie omheen zodat het vochtig blijft?

Voor een ingewikkelder patroon gebruik je meer elastiekjes of touwtjes.

Als je een knijpfles gebruikt is het makkelijk; spuit de verf op een bepaalde plek en gebruik voor andere plekken eventueel weer een andere kleur. Om ongewenste verfongelukjes te voorkomen dek je de tafel af met plastic een plastic kleed of vuilniszakken , en zorg je dat je niet te dicht in de buurt bent van andere meubels of vloerkleden. Zorg dat je keukenpapier of een oude doek bij de hand hebt om spetters op te vegen.

Een tie dye T shirt maken 2 methoden: Maak de verf klaar. Als je touwtjes gebruikt die je eerst in textielverf hebt gedrenkt, dan krijg je een kring met een andere kleur om de stippen heen.

Voor grotere stippen laat je een groter stuk stof uitsteken? Als je maar een paar strepen wilt, zelf hippie shirt maken, bind je het shirt maar op drie of minder punten samen. Een tie dye T shirt maken 2 methoden: Maak de verf klaar. Een tie dye T shirt maken 2 methoden: Maak zelf hippie shirt maken verf klaar. Laat het uur intrekken zodat de verf goed pakt.

Laat je shirt drogen en trek het aan. Maak de verf klaar. Doe rubberen handschoenen aan en haal het shirt uit het plastic. Voor grotere stippen laat je een groter stuk stof uitsteken.

Je kunt zoveel rozetten maken als je wilt, tot je shirt vol is natuurlijk. Cookies maken wikiHow beter. Als je een vochtig shirt verft zal de kleur er sneller en beter intrekken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Voor kleine stippen laat je maar 1 tot 2 centimeter uit het knoopje steken. Zorg dat er een centraal punt is waar ze elkaar allemaal kruisen.

Voeg een reactie toe

┬ę 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |