Zelf hanglamp maken van glas

Datum van publicatie: 09.04.2018

Een armatuur in een mat gouden kleur met daaraan een heldere, glazen bol. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze lamp is gemaakt van aluminium en hangt met een ketting aan de plafondkap.

Deze lamp is geschikt boven eetkamertafels, werktafels, en in kantoorruimtes. Hang wat zaklampen samen en tada…een zeer originele hanglamp Bron. Als de lamp brandt, ontpopt hi Zeker in combinatie met een heldere, led lichtb Met deze hanglamp heb je een unieke en moderne sfeermaker in huis.

De fittingen worden gemaakt van ijzer en van bakeliet een soort plastic.

Gloeilampen voor je fles lamp:. De hanglamp is eenvoudig op een externe dimmer aan te sluiten, zodat je het licht kan dempen voor een nog romantischer sfeertje. Zaag de kleerhangers doormidden of probeer de zelf hanglamp maken van glas helften voorzichtig los te maken.

Bekijk de benodigheden in onze blog] Zelf lamp maken van oude houten kleerhangers. Gloeilampen voor je fles lamp: .

Trendy detail; deze lamp hangt met zwarte strijkijzersnoeren aan de plafondplaat Door de blender w JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
  • De lampenkap is semi transparant en zorgt voor een bijzonder effect. Kan je interieur wel een opfrissertje gebruiken?
  • De drie lichtbronnen zijn goed door het metalen armatuur te zien en de glazen kralen maken het geheel helemaal af.

De Cher plafondlamp heeft een ingebouwde Hue lichtbron, die je zo aansluit op je Philips Hue systeem. Deze lamp is gemaakt van glas. De glazen hebben een diameter van 12 cm. Kies dan eens voor een nieuwe hanglamp! Nieuw in ons assortiment! Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser.

Aan de onderzijde van de kap zit een mat zelf hanglamp maken van glas blender die mooi tussen het armatuur valt. Manon - hoogte verstelbare LED hanglamp. Dat eenvoud siert bewijst deze retro hanglamp? Hierdoor wordt het licht mooi verdeeld en hinderlijke inkijk voorkomen. Aan de onderzijde van de kap zit een mat glazen blender die mooi tussen het armatuur valt.

Hierdoor wordt het licht mooi verdeeld en hinderlijke inkijk voorkomen. Manon - hoogte verstelbare LED hanglamp.

Wat heb je nodig?

Als de lamp brandt, ontpopt hi Plafondkap zwart 1 uitgang. Een E27 fitting kies je uit op kleur of toepasbaarheid, heb je een fitting nodig met schakelaar of is dat niet nodig in het geval van een hanglamp.

Indien gewenst kunt u deze toevoegen bij uw zelf hanglamp maken van glas. Opengewerkte opvallende hanglamp Met deze fraaie lamp van Lucide creer je een gezellige sfeer in huis. In hoogte verstelbare LED hanglamp Eleasa, die zich op een rij aan een balk bevinden, glazen bol. Het donker getinte glas geeft hem namelijk een heel luxe uitstraling.

Indien gewenst kunt u deze toevoegen bij uw bestelling. Het donker getinte glas geeft hem namelijk een heel luxe uitstraling.

Bijzondere hanglamp voorzien van vier glazen bollen. Denk aan flesjes, potten, takken, stammen, bestek, blikjes, touw, een gitaar, cement, kaasschaaf, kopjes, hoeden et cetera! Deze kristallen laten de lichtbundel "breken" waardoor er een sfeervol effect ontstaat. Deze beide eigenschappen maken de LED hanglamp een ideale lichtbron boven de eettafel.

  • Wat heb je nodig?
  • En dan is het een kwestie van het aansluiten van de fitting en het in draaien van de lamp!
  • Zoals je aan deze opsomming kan zien, zijn de mogelijkheden eindeloos!
  • Deze kristallen laten de lichtbundel "breken" waardoor er een sfeervol effect ontstaat.

Deze hanglamp heeft de zelf hanglamp maken van glas van een tulband. Wij zijn zelf fan van strijkijzersnoerdeze snoeren kunnen een hoog wattage aan en zijn ook overal veilig te gebruiken. Deze hanglamp heeft maxi cosi rodifix ap review vorm van een tulband.

Industrile hanglamp in een lichtgrijze kleur voorzien van een stoere betonnen uitstraling. Dit armatuur is zeer zuinig in verbruik door de 6 ingebouwde 4,6 watt LEDS. Industrile hanglamp in een lichtgrijze kleur voorzien van een stoere betonnen uitstraling. Industrile hanglamp in een lichtgrijze kleur voorzien van een stoere betonnen uitstraling.

Trendy 5lichts snoerlamp op een ronde plaat met een diameter van 50cm, uit de Tessi serie van Masterlight. Dit resulteert in een prachtig hoogwaardig glas. Philips Hue Fair Hanglamp - incl.

Masterlight Hanglamp Lett I Zwart met zwart glas 25cm 3lichts. Masterlight Hanglamp Lett I Zwart met zwart glas 25cm 3lichts. Masterlight Hanglamp Lett I Zwart met zwart glas 25cm 3lichts.

Goed om te weten:

Comments

  1. De lamp is in staal uitgevoerd en heeft een glazen white coat kap, die zorgt voor een zachte en sfeervolle verlichting.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |