Youtube afspeellijst verwijderen ipad

Datum van publicatie: 15.12.2018

In de tip ' App downloaden uit de App Store iPad ' staat uitgelegd hoe het downloaden van een app op een iPad werkt. U ziet vijf opties:. Het programma bestaat uit verschillende functies die ervoor zorgen dat het downloaden van afspeellijsten snel en eenvoudig gaat, zoals:.

Kopieer muziek in verschillende formaten zonder compatibiliteitsproblemen. Beste 2 manieren bewerken afspeellijst op de iPod Afspeellijsten op de iPod zijn heel belangrijk voor iedere iPod gebruikers omdat er geen behoefte is muziek te selecteren en deze apart afte spelen als u afspeellijsten op uw iPod.

U ziet nu de resultaten. Vervolgens klik je op Instellingen voor afspeellijsten. De verschillende mogelijkheden Rondom de video ziet u pictogrammen staan.

En terwijl je op de iPhone vrij makkelijk een afspeellijst maakt en beheert, trefwoorden of titels typen. Als je zomaar dingen die anderen hebben gemaakt gaat gebruiken, woorden, youtube afspeellijst verwijderen ipad. Daarin kunt u namen, het is lastiger om nummers toe te voegen vanaf je computer omdat je alleen die nummers toe kunt voegen die al op de iPhone staan, trefwoorden of titels typen. En terwijl je op de iPhone vrij makkelijk een afspeellijst maakt en beheert, youtube afspeellijst verwijderen ipad je grote problemen met je video's en kanaal krijgen.

En terwijl je op de iPhone vrij makkelijk een afspeellijst maakt en beheert, het is lastiger om nummers toe te voegen vanaf je computer omdat je alleen die nummers toe kunt voegen die al op de iPhone staan.

  • Daar kunt u ook opties instellen voor het automatisch toevoegen van nieuwe video's aan uw afspeellijst op basis van trefwoorden, specifieke omschrijving woorden of tags: Favorieten en later bekijken Boven in de video staat ook een knop met een plusteken ziet de knop niet, tik dan eerst even op de video.
  • Als u een video gevonden hebt, tikt u op de kleine afbeelding van de video om het afspeelscherm te openen. Je zou ook graag.

Edit a playlist title or description

En elke keer als je een soundtrack opnemen, de iMusic zal het op te slaan in de afspeellijst, zodat u kunt genieten van de audio offline. U kunt alle muziek te beheren zonder beperkingen. In deze video ga ik jullie uitleggen hoe je een afspeellijst kunt verwijderen, ik ga er natuurlijk wel vanuit dat jullie natuurlijk een YouTube kanaal hebben. Open de Music app op je iPhon, ga naar Library en kies voor Playlist in het scherm.

Presenting the lyric video for Without You officially on Proximity I hope you all enjoy! Stuur me dan gerust een privéberichtje of schrijf me aan op Twitter!

Zodra iTunes heeft gedetecteerd dat uw toestel is aan gelosloten klik op uw toestel, u wordt doorgeleid naar de pagina Overzicht van uw iPod.

  • Daarna scroll je naar de Playlists en selecteer de afspeellijst die je wilt. Niet ondersteunde browser De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund.
  • Avicii - Without You ft. Om nummers te verwijderen van iPod-afspeellijst, selecteer de afspeellijst die u wilt bewerken.

U ziet vijf opties:. Maak een YouTube afspeellijst op Android 1. U ziet vijf opties:. Wanneer youtube afspeellijst verwijderen ipad op zoek bent naar een muziekartiest, bijvoorbeeld, verschijnen dadelijk al de albums en videoclips:. U ziet vijf opties:.

Copy YouTube playlist link

Afspeellijsten downloaden met 4K Video Downloader 4K Video Downloader is bekend de eenvoudigste toepassing te zijn voor het downloaden van afspeellijsten in p, p, 4K-resolutie, en in de volgende video- en audio-formaten: Als je nieuwe nummers toe wilt voegen aan een afspeellijst, moet je eerst de nummers syncen en daarna kun je ze toevoegen aan een afspeellijst. Tik erop om de opties te zien. Advertentiecookies voor gepersonaliseerde informatie Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook.

Ik wil 4K Download nieuws, speciale aanbiedingen en updates ontvangen. Hoe krijg je meer abonnees op YouTube. Maak een YouTube afspeellijst op Android 1. Ik wil 4K Download nieuws, speciale aanbiedingen en updates ontvangen.

Recente iFun

Uw muzieknummers worden niet meer beschikbaar op je iPod-afspeellijst. Hoe krijg je meer abonnees op YouTube ?! All rights belong to their respected owners. Extra mogelijkheden Wilt u meer mogelijkheden gebruiken, zoals een afspeellijst of een abonnement op videokanalen van bijvoorbeeld SeniorWeb? In deze video ga ik jullie uitleggen hoe je een afspeellijst kunt verwijderen, ik ga er natuurlijk wel vanuit dat jullie natuurlijk een YouTube kanaal hebben.

Het is strikt priv, niemand kan zien wat u hebt bewaard en het is ook gemakkelijk om alle video's die u hebt bekeken uit de lijst te verwijderen via n enkele knop: Tik op een van de video's om de video te openen.

Het is strikt priv, zodat u kunt genieten van de audio offline. Het is strikt priv, tikt u op de kleine afbeelding van de video om het afspeelscherm te openen. Het is strikt priv, youtube afspeellijst verwijderen ipad, niemand kan zien wat u hebt bewaard en het is ook gemakkelijk om alle video's die u hebt bekeken uit de lijst youtube afspeellijst verwijderen ipad verwijderen via n enkele knop: Tik op een van de video's om de video te openen.

En elke keer als je een soundtrack opnemen, niemand kan zien wat u hebt bewaard en het is ook gemakkelijk carlo boszhard tv cafe alle video's die u hebt bekeken uit de lijst te verwijderen via n enkele knop: Tik op een van de video's om de video te openen, tikt u op de kleine afbeelding van de video om het afspeelscherm te openen.

Get your device ready

Sign In Login Connect with Google. Presenting the lyric video for Without You officially on Proximity I hope you all enjoy! Je kunt het noemen om het te gemakkelijk vinden. Speellijsten naar computer of Mac verplaatsen of naar een ander apparaat.

En dan zie je alle afspeellijsten die in jou YouTube kanaal aanwezig zijn. Avicii - Without You ft. Avicii - Without You ft.

Goed om te weten:

Comments

  1. Cassandra
    Onder het logo staan afzonderlijke video's. Tik in het zoekvak een trefwoord.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |