Workshop bloemen maken van fondant

Datum van publicatie: 21.10.2018

Uiteindelijk ga je met prachtige, unieke cupcakes naar huis. We smeren de taart af met ganache, dit is een nieuwe techniek voor de gevorderde taartenmaker! Tijdens deze workshop gaan ouder en kind samen 12 cupcakes vullen en versieren met verschillende materialen en technieken.

Je gaat zelf met deeg wat door ons al is voorbereid en gezet een cijfer of letter uitsnijden met behulp van de templates, daarna bakken we de koeken. Workshop Bruidstaart Leer in deze workshop een echte bruidstaart te maken, dit kan ook op dummy. Home de homepage van de website Taarten taarten, 3d- bruids- en kindertaarten, cupcakes Smaken aardbei, chocola, vanilla, champagne Workshops workshops, kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes Prijzen welke prijzen worden er gerekend Over ons wie zijn wij en wat doen wij allemaal Contact contactgegevens en onze partners.

Stapeltaart De workshop stapeltaart is een stapje verder na de basis, maar kan ook door beginners gevolgd worden. Tijdens de workshop gaan we 3 cakes snijden tot een echte Amerikaanse Topsy-Turvy. Mocht je de taart willen bewaren voor een verjaardag of feestje dan kan de taart nog 3 maanden ingevroren worden. In deze workshop werkt u op een dummy en leert u fondant draperen op uw taart.

En of meer uitstekers. De workshop duurd 2. Boltaart Tijdens deze leuke workshop werken we met een boltaartje. U krijgt uitleg over eetbare bloemen en gaat deze proeven. Je leert hoe je de workshop bloemen maken van fondant maakt, verdunt en vormt en hoe je deze losse blaadjes verwerkt tot de prachtige grote roos, kleurt, kleurt.

De workshop duurdt z'n 2.

Taarten, Cupcakes, Workshops, Kinderfeestjes, Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest, Bruidstaarten

We smeren af en bekleden. Uiteindelijk ga je met prachtige, unieke cupcakes naar huis Boltaart Prijs: En niet te vergeten allerlei suikerpareltjes en glitters. De workshop duurt twee uur en is geschikt voor volwassenen en kinderen. Komen u onze voorgeplande data niet uit?

  • Hebben we nieuwe workshop datums gepland voor de Workshop Horen, zien en zwijgen!!
  • Barbietaart Deze echte meidentaart is ondertussen een klassieker geworden in de taartwereld.

Bloemen siliconen mal van Art2Bite. We geven je zoveel mogelijk tips en trucs op het gebied van taart decoreren. Deze workshop is ook geschrikt voor beginners, workshop bloemen maken van fondant. We geven je zoveel mogelijk tips en trucs op het gebied van taart decoreren. Hiervoor vult u spuitzakken met een adapter en spuitmondjes. Tevens leren we je de technieken van het frillen, het werken met isomalt en het werken met tappits.

Zelf taart maken?

Tijdens dit feestje gaan we eerst een bloempotje beschilderen. Natuurlijk worden de parels en glitters niet vergeten. Deze workshop is geschrikt vor mensen die wel al wat ervaring hebben met taart bekleden.

Deze zit ook inbegrepen bij je workshop? Workshop Boltaartje speciaal, stuurt u ons een mail wanneer u workshop bloemen maken van fondant dan plannen wij hem graag voor u in, stuurt u ons een mail wanneer u wil dan plannen wij hem graag voor u in. Voor alle andere workshops hebben wij op dit moment geen agenda, stuurt u ons een mail wanneer u wil dan plannen wij hem graag voor u in.

Deze techniek kunt u op vele soorten taarten toepassen.

Over Daphne Riteco en Art2Bite - Remarkable Moulds

Workshop eenhoorn donuts, leeftijd   jaar Duur: De workshops zijn onder andere leuk voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, vrijgezellenuitje, kinderfeestje of familiedag.

U gaat naar huis met een pronkstuk! Dit horen wij vaak in onze winkel.

Regelmatig verschijnen er nieuwe themaworkshops in ons workshopschema. Daarna gaan we de taarten stapelen en verder versieren en zo ga je aan het eind van de workshop met een workshop bloemen maken van fondant eigen creatie naar huis   Push-up cake pops Prijs: We gaan de taart opbouwen met biscuit, workshop bloemen maken van fondant, je leerd hem op knot maken met donut dressuur speciale manier te snijden en te stutten, of u wilt met een groep komen dan kunt u ons ook mailen voor info Wij hebben iedere maand een ander workshop rooster.

Tijdens de workshop leer je de technieken voor het maken van een Topsy-Turvy, je leerd hem op de speciale manier te snijden en te stutten. Regelmatig verschijnen er nieuwe themaworkshops in ons workshopschema. En niet te vergeten allerlei suikerpareltjes en glitters. Koekjes Bij deze workshop gaat u werken met Royal Icing. Je kan er een bloemetjes taart van maken of eentje met dieren of gewoon iets artistiek? Als decoratie maken we mooie strikken met lussen met gebruik van tylose.

Als decoratie maken we mooie strikken met lussen met gebruik van tylose.

BASISWORKSHOP TAARTDECORATIE

U leert verschillende manieren om de de taart of cupcakes met de spuitzakken te werken. We smeren de taart af met ganache, dit is een nieuwe techniek voor de gevorderde taartenmaker! Deze steken we met ijzerdraadjes in de dummy taart. Daarna gaan we de taarten stapelen en verder versieren en zo ga je aan het eind van de workshop met een prachtige eigen creatie naar huis.

Over Daphne Riteco en Art2Bite - Remarkable Moulds Ik ben een aantal jaren geleden begonnen met workshop bloemen maken van fondant ontwerpen en maken van mallen voor eigen gebruik.

Over Daphne Riteco en Art2Bite - Remarkable Moulds Ik ben een aantal jaren geleden begonnen met het ontwerpen en maken van mallen voor eigen gebruik. Over Daphne Riteco en Art2Bite - Remarkable Moulds Ik ben een aantal jaren geleden begonnen met het ontwerpen en maken van mallen voor eigen gebruik.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |