Witlof met perzik en creme fraiche

Datum van publicatie: 25.09.2018

Het vervelende vind ik het vocht wat eruit komt. Als het gaar is beetgaar doe ik een banaan in de lengte doorsnijden dan in smalle reepjes van ongeveer 3 mm en doe dit bij het ui-witlof-mengsel en laat heet worden, eventueel beetje geraspte kaas erover laten smelten.

Dan 20 minuten in de oven op graden om te verwarmen en te gratineren. Witlof leent zijn bittere nasmaak aan de harde kern. Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Frans Jan Nadat tuinders na vele jaren eindelijk het bittertje weer toelaten in de smaak, willen volwasssen mensen met zo'n intussen verpeste kleutersmaak dat kennelijk weer ongedaan maken.

Tevens hoef je deze groente niet perse te koken:

Misschien heeft iemand anders een goeie tip voor het vocht. Marjolein Mijn variatie is snel klaar en hoeft niet voorgekookt te worden? Hans Het bittere gedeelte er nooit uitsnijden, daarom eet je witlof, plus dat dat ook het gezondste deel is, witlof met perzik en creme fraiche. Comments Misschien een tip: Al een paar keer gekookt en ondertussen mijn favoriete witlof recept. De kern van de witlof haal ik er altijd uit met een appel ontkroeser dat werkt meestal perfect.

Net onder de rand schuin naar beneden snijden en dan rond, dan snij je in een stevige witlof en haal je er een klein kegeltje uit, dat is genoeg. Witlof uit de oven met ham en kaas 4 personen 30 min waardering 7,7 Hoofdgerecht Hollands Vlees Ingrediënten 8 struikjes witlof, bitterpunten verwijderd 8 plakjes achterham 8 plakjes jong belegen kaas 25 g boter. Zoek lange, dunne stronkjes witlof uit in de winkel.

Heerlijk met gekookte aardappels en stukjes gekruid gebakken kipfilet. De kaas smelt zo en de ham wordt lekker knapperig, in combinatie met de witlof smaakt dit erg lekker. Natasja Heerlijk dat bittere. Esther Om de bittere stuk uit de witlof stronken te halen gebruik ik een lange appelboor, en als ik gekookte witlof maak dan snij ik de witlof in ringen, en haal de harde kern eruit. Erik De witlof niet koken maar rauw in de oven doen. Kijken dan snel hieronder bij de recepten voor heel veel tips en lekkere recepten.

Gerda Ik lust al van jongs af aan geen witlof.

AEM Om de smaakvervlakking van de meerderheid van de bevolking tegemoet te komen wordt de bittere kern van witlof bij zaadveredelingbedrijven er al voor een groot deel uit- gekweekt, helaas, witlof met perzik en creme fraiche. Comments Misschien een tip:. Comments Misschien een tip:. AEM Om de smaakvervlakking van de meerderheid van de bevolking tegemoet te komen wordt de bittere kern van witlof bij zaadveredelingbedrijven er al voor een groot deel uit- gekweekt, helaas.

Barbera Witlof door de lengte in tweeen snijden, zout en nootmuskaat, zachtjes bakken en na 10 minuten overgieten met een papje van olijfolie, zachtjes bakken en na 10 minuten overgieten met een papje van olijfolie. Juist om die bitterheid eet je toch witlof.

Ingrediënten

Kant en klare maaltijd. Weer eens een andere variatie op de gewone "witlof met ham en kaas"uit de oven. Ellen Nu de herfst weer voor de deur staat zal deze witlof met ham en kaas regelmatig op tafel komen. Achteraf alles in de schaal.

Het is ook nog eens goed voor je inmumsteem. Lekkere luxe quiche met heel veel smaken en vrij snel te maken en op tafel te zetten. Witlof 8 minuten koken, zodoende bijna geen vocht. Lekkere luxe quiche met heel veel smaken en vrij snel te maken en op tafel witlof met perzik en creme fraiche zetten.

Gert-Jan Ik stoom de halve stronken, zodoende bijna geen vocht?

Nav Social Menu

Plak kaas neerleggen en een plak ham daar het lof inrollen en op de puree leggen. Ciska Naast ham en kaas doe ik er ook eieren overheen.

Dat vind ik tof om te horen! Waarschijnlijk is dat ook de reden dat onze dochter het zo lekker vindt, en dat zegt echt heel wat!

Het vervelende vind ik het vocht wat eruit komt. Jenny Vegetarische pasta ovenschotel jamie oliver doe de stronkjes in de lengte door de midden, wordt mijn kaassaus altijd dun.

Geplaatst op Internationaal Bijgerecht. Jenny Ik doe de stronkjes in de lengte door de midden, witlof met perzik en creme fraiche, wordt mijn kaassaus altijd dun. Geplaatst op Slanke keuken. Geplaatst op Slanke keuken. Erik Lof moet je niet voorkoken en al helemaal niet in water, wordt mijn kaassaus altijd dun.

Bereidingswijze

Dan 20 minuten in de oven op graden om te verwarmen en te gratineren. Geniet er met volle teugen van als ik hier in Nederland op vakantie ben. Geplaatst op Belgisch Bijgerecht. Aangezien ik niet te veel varkensvlees mag, maak ik het met runderrookvlees of paardenrookvlees.

Nancy Lekker met plakjes chorizo en geraspte Parmezaanse kaas. Nancy Lekker met plakjes chorizo en geraspte Parmezaanse kaas. Nancy Lekker met plakjes chorizo en geraspte Parmezaanse kaas. Nancy Lekker met plakjes chorizo en geraspte Parmezaanse kaas.

Goed om te weten:

Comments

  1. Misschien heeft iemand anders een goeie tip voor het vocht.
  2. Was echt een traktatie. Met geraspte kaas erover, zonder boter is dit recept minder zwaar en vet.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |