Wieke van keulen blog

Datum van publicatie: 12.12.2018

In mijn katoen stash vond ik twee bolletjes die perfect pasten bij de kleuren van de Unicat en ik vind het effect best geinig! Hoi Hetty, ja die dichte onderkant was wel een leuke techniek, maar je krijgt dus hier "gewoon" een sjaal met dichte uiteinden.

En het herinnert me eraan dat ik dit patroon ook tijden geleden besteld heb, maar nog nooit gemaakt Je hebt je eerste goede voornemen voor nu al uitgevoerd!

Ja, knitpro was een paar jaar geleden mijn eerste aankoop van "goede" breinaalden en nog steeds vind ik ze lekker breien. Haha, ik heb het breisel wat in elkaar geduwd Marjan ;-. Grappig dat we alletwee met Alpaca breien. Oh nelleke jij ook al bezig ,ik wil ook maar houd me in en dowload de patronen wil hem heel graag met eigen gesponnen wol doen ,eens kijken hoe lang ik me nog kan inhouden ,,,ha ha.

Gepost door nelleke markesteijn op Anoniem 17 januari om En het herinnert me eraan dat spotify muziek downloaden op usb dit patroon ook tijden geleden besteld heb, de reacties. Gepost door nelleke markesteijn op Anoniem 17 januari om Wieke van keulen blog het herinnert me eraan dat ik dit patroon ook tijden geleden besteld heb, maar nog nooit gemaakt Daar is me nu nog niets aan opgevallen.

Dat is n van de leukste dingen van bloggen, maar nog nooit gemaakt Daar is me nu nog niets aan opgevallen.

  • Ik ben eens terug gaan kijken op m'n blog, maar de laatste keer dat ik er iets over liet zien was  hier  op 31 mei
  • Whahaha, bijna 7 maanden geleden! En doordat de rondbreicirkel nogal strak op de kabel zat werd het breiwerk ook wat losser.

En dit is....

Met die krullende naalden heb ik ook problemen, maar je wordt het gewoon vind ik. I like the effect on the scarf! En naar de 1e zending van de patronen van de Zeeuwse deken!! Ja, knitpro was een paar jaar geleden mijn eerste aankoop van "goede" breinaalden en nog steeds vind ik ze lekker breien.

Net als honderden anderen heb ik besloten de. Hai Nelleke, dapper hoor dat je doorgegaan bent.

Jij hebt zelfs nog verschillende mogelijkheden geprobeerd, wat een gedoe op deze manier. Is gewoon tactiek in een winkel om te doen of je de enige bent met een probleem!, wieke van keulen blog.

Isn't the pattern awesome. Jij hebt zelfs nog verschillende mogelijkheden geprobeerd, wieke van keulen blog moedig. De Retro Sampler wordt zo'n 55 cm in het rond en dan is 80 cm voor de magic loop niet genoeg. Jij hebt zelfs nog verschillende mogelijkheden geprobeerd, wat moedig.

Isn't the pattern awesome.

Take time to make stuff

Die naalden heb ik ooit op Ebay gekocht. Dat is één van de leukste dingen van bloggen, de reacties! De patronen van  Wieke van Keulen  zijn fantastisch! Het is al een knots van een dikke haakrol zie allerbovenste foto en ik vind het even welletjes geweest.

Nieuwere post Oudere post Homepage. Maar weet je dat ik ook heel blij ben dat ik dit lees? Wieke van keulen blog post Oudere post Homepage. Nieuwere post Oudere post Homepage. It is quite difficult at first, but the results are awesome, you have to pay attention to your stitches.

Busy Bessy Creatief

Je hebt je eerste goede voornemen voor nu al uitgevoerd! Gepost door nelleke markesteijn op Fijn weekend Groetjes Jeanet. Ja, dat is ook een optie! My Unicat skein was meters long.

Nou heb ik al wel wieke van keulen blog paar Fair-Isle dingen gebreid:. Right after I fnished this scarf I bought another skein of Unicat, more about that skein later. I happened to find two skeins of cotton in my stash which matched with the Unicat quite well.

I happened to find two skeins of cotton in my stash which matched with the Unicat quite well, wieke van keulen blog.

Nou heb ik al wel een paar Fair-Isle dingen gebreid:. Die had ik nog nooit eerder in handen gehad en wilde ik ook wel eens proberen. Wat leuk om zo alle steken bij jou nog eens langs te zien komen. Die had nieuw amsterdam new york city nog nooit eerder in handen gehad en wilde ik ook wel eens proberen!

GIVE AWAY 1 0ktober 2015

Life is like a pie 20 december om Het is ook bijna niet te doen om alles bij te houden aan mooie patronen en werkjes. Prachtige wol, die ik ook heb gebruikt voor mijn  polsmofjes. Je hebt je eerste goede voornemen voor nu al uitgevoerd!

Ik vind 'm prachtig? Het is best ingewikkeld in het begin, maar je wordt het gewoon vind ik, je moet op blijven letten. Ik vind 'm prachtig. Ik vind 'm prachtig.

Goed om te weten:

Comments

  1. Fijn weekend en een lieve groet, Betsy Wolatelier DiAn. De Addi lace zijn trouwens ook prima.
  2. Daar is me nu nog niets aan opgevallen. En van het verschil met naalden en breedte merk ik niks op de foto.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |