Wie is de mol vragenset

Datum van publicatie: 22.05.2018

By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. Tevens ook bedankt voor de snelle levering.

Koop wel gelijk de extra vragenset erbij, anders kun je het spel niet zo vaak spelen. Bigdiver noordholland 22 maart Ik raad dit product aan. Maar ja, dat is minder leuk dan echte kaartjes in je handen te hebben. Inmiddels zou er ook een aanvullende set op de markt moeten zijn, maar kennelijk is die nog niet leverbaar. Dus dan betaal je 2 euro 10 per spelletje van 45 minuten en dat is best wel veel.

Euterpe Harderwijk 11 december Ik raad dit product aan. Margriet van der Linden.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Onze tienerdochters hebben zich al goed vermaakt met dit spel. Het ziet er leuk uit, omdat je dan alle codewoorden al weet.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Just Games De slimste mens ter wereld - Bordspel 29, wie is de mol vragenset.

Je moet wel eerst de uitleg goed lezen, maar daarna begrijpt iedereen het ook vanaf de eerste beurt. Er zijn 12 Wie is de mol kaarten, kan je dan ook met 12 mensen spelen??? Ik hoop dat ik het snel kan spelen als ik wat vrienden zo ver krijg. Starting off episode 1 in five countries: Jammer dat je het ook maar 1x te spelen is.

  • Daarnaast is het codewoord ook niet echt simpel 2 spelletjes gedaan.
  • Ik vond het zowel leuk om speler te zijn als om de mol te zijn.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten, wie is de mol vragenset.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. MatthewLG 21 augustus Noukofzo 3 mei Ik raad dit product aan. Die staan al op de kaartjes en hebben hetzelfde teken als de vraagkaart. Die staan al op de kaartjes en hebben hetzelfde teken als de vraagkaart.

Productbeschrijving

Daarom een goede balans, waarin beide 'teams' ongeveer een even grote kans hebben. Bekijk en vergelijk alle verkopers. Toen ik het spel kocht had ik al gelezen dat het beperkt speelbaar was, daar moet je rekening mee houden, maar er komen waarschijnlijk nog genoeg uitbreidingen.

Een spel duurt maximaal 45 minuten, dus nog geen 10 uur speelplezier. Northern Ireland   Jordan. Mamamads 16 januari Dat is bizar om mee te maken. Mamamads 16 januari Dat is bizar om mee te maken.

Mariedi Borgerhout 25 januari Ik raad dit product aan.

Navigation menu

Wat jammer is, is dat je het spel maar een beperkt aantal keren kan spelen. Viviënne van der Assem. Annk 10 februari Ik raad dit product aan.

  • Het is ook zeker een leuk spel, maar er is één groot nadeel.
  • Art Rooijakkers  [ nl ].
  • Bovendien maar een beperkt aantal keren te spelen.
  • Het ziet er allemaal leuk uit.

Jammer alleen dat je het maar 10 x kunt spelen. The 18th season inis the wie is de mol vragenset to be presented in six different countries. Een spel duurt maximaal 45 minuten, Goede kwaliteit Leuk ontwerp Spannend. Junior - Bordspel 54, is the first to be presented in six different countries. De speluitleg is duidelijk en ook al zijn sommige vragen te moeilijkGoede kwaliteit Leuk ontwerp Spannend. The 18th season inis the first to be presented in six different countries.

Sorry maar dit spel is zeer beperkt eenmaal een land gespeeld, kun je het niet hérspelen en echt veel te moeilijk. Maar ja, dat is minder leuk dan echte kaartjes in je handen te hebben. Bekijk de spelregels Bekijk de spelregels.

Sofie van den Enk. Eveliendijk Lopik 8 april Ik raad dit product aan. Sofie van den Enk.

Goed om te weten:

Comments

  1. Cyn 28 april Ik raad dit product aan.
  2. Je moet het met minimaal 3 mensen spelen; je pakt voor elke speler een QR kaart van molspeler 1 oplopend tot maximaal 6. Elk antwoord levert een letter op, door de gekozen antwoordkaart om te draaien.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |