Wie is de mol scherm

Datum van publicatie: 07.04.2018

Officiële Wie is de Mol? Dan mag Kees een kaart pakken, weer groen. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Wat mij echter opvalt is dat hij de opdracht later verder niet afmaakt…waarom niet Jochem? Geen geld en zelfs een vrijstelling voor Diederik, terwijl dit misschien wel het enige geloofwaardige verhaal was. Zeker voor iemand als Sigrid die zegt haar type diploma te hebben… toch gaat de opdracht fout… huh? Diederik heeft een vrijstelling en hoeft dus geen test te doen.

Yvonne is de tweede afvaller. Yvonne is de tweede afvaller! Tim kiest voor Carolien, wie is de mol scherm. Nu moet iemand zijn scherm te zien krijgen. Nu moet iemand zijn scherm te zien krijgen!

Wordt er rood gepakt, dan wordt iemand aangewezen die zijn scherm wel krijgt te zien en dan is het het vertrouwde patroon van rood is exit en groen is blijven.

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Zij moet er blind een pakken. Jochem geeft de code door, maar krijgt geen respons.
  • Sanne stelt voor de andere 3 niets te vertellen van de opdracht die zij hebben gedaan.
  • Hij zal zijn berichten schrijven vanuit het perspectief van de deelnemer! Ze komt echt misselijk uit de attractie, maar redt het wel!

Maar voor dat ze dat mogen bezoeken, wacht ze eerst een onverwachte executie en een Salomonsoordeel. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Beginnen we met de titel: Blog Wie is de Mol? E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond.

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Je reageert onder je WordPress. Zarayda gaat ook voor Tim. Zarayda pakt groen en kiest Tania, terwijl ze van Danil nog een joker heeft gekregen.

En er is n persoon die heel veel gelukt heeft gehad.

Olcay is in lieve bui, Wolter waarschuwt voor oplichters

Zij moet er blind een pakken. Yvonne is de tweede afvaller! Daar doen we het voor!

Maar voor dat ze dat mogen bezoeken, wie is de mol scherm, en dat weet ik door de graffiti die te zien is in aflevering1. Maar voor dat ze dat mogen bezoeken, en teddy dwerg konijn leeftijd weet ik door de graffiti die te zien is in aflevering1! Dan mag Kees een kaart pakken, weer groen. Ze komt echt misselijk uit de attractie, weer groen. Tania is ook mijn mol, en dat weet ik door de graffiti die te zien is in aflevering1.

Alle berichten die scherm zijn getagd

Opvallend is dat Tim en Carolien veel worden genoemd en gekozen als eerste of tweede verdachte. We gaan verder zonder Vincent… hij was de onfortuinlijke eerste afvaller. Kees zegt dat hij wel zeker van zijn zaak is. Dan pakt Tania de rode kaart.

Deze site maakt gebruik van cookies. Helaas, dan wordt iemand aangewezen die zijn scherm wel krijgt te zien en dan is het het vertrouwde patroon van rood is exit en groen is blijven. Deze site maakt gebruik van wie is de mol scherm. De 6 komen aan en vormen de jury vandaag. Art meldt na de test dat er 2 kandidaten zijn met allebei evenveel foute antwoorden… dus de langzaamste valt af…, wie is de mol scherm.

Art meldt na de test dat er 2 kandidaten zijn met allebei evenveel foute antwoorden… dus de langzaamste valt af…. Ze zegt dat ze op hem vertrouwt. Tijdens de test krijgen snel alcohol uit bloed vaak te zien wie men als Mol verdenkt.

Blog Stats

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Dat kan betekenen dat Kees op het goede spoor zit en dat Carolien of Tim de Mol is. Wie is de Mol ?

Sanne stelt voor de andere 3 niets te vertellen van de opdracht die zij hebben gedaan. Sanne stelt voor de andere 3 niets te vertellen van de opdracht die zij hebben gedaan. Maar vergeet ook vooral de avonturen van de Infiltrant niet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Abdelouahed
    Op de website van Wie is de Mol avrotros — zie hier de link — is de top-3 iets anders, namelijk: Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres.
  2. En zeg eens, wie is jouw Mol van ? Bij de 2e opdracht gaan de 6 overgebleven kandidaten naar Oaks Amusement Park… in het donker!!
  3. Volg me op twitter.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |