Whatsapp verdwenen van samsung

Datum van publicatie: 03.03.2018

Update na 2 uur: Ik merkte het 16 juni om Ook mijn sneltoetsen zijn verdwenen..

Mensen niet zo paniekerig doen. Bedenk wel dat alleen jijzelf verantwoordelijk bent voor wat je met jouw toestel doet. Vooral omdat WhatsApp door bijna iedereen wordt gebruikt.. Het wordt steeds erger!! En dat vind ik zelf vervelend, wat ik heb veel muziekbestanden opgenomen van de band waarin ik speel in een van de gesprekken staan.

Kan iemand me helpen? Waarom reageert Samsung nog nergens op eigenlijk??

Bij mij ook functies in notificatie verdwenen, whatsapp verdwenen van samsung. Zit je dan met je tst van euro…. Bij mij ook functies in notificatie verdwenen. Gratis downloaden de androde Data Whatsapp verdwenen van samsung, dan beginnen te herstellen WhatsApp beelden en video's op Android: Wist zelfs niet dat men gsm een update had gedaan want het stond blijkbaar op automatisch.

Mijn dochter zei dat het wel vaker voorkomt dat WhatsApp-gesprekken kunnen verdwijnen als WhatsApp vastloopt.

Raming aanzetten geeft geen internet verbinding. Ahh, er zaten dus wat meer dingetjes mis! Baal er enorm van, was 1 van mijn meestgebruikte knoppen!
  • Vooral de knop voor mobiel datals wordt erg gemist.
  • Had het toch echt gezien!!!

Dit speelt nu al meer dan 1 week. Vrijdagavond 12 juni zaten ze erg nog een zaterdagochtend 13 juni waren de ineens weg. Door ze op te slaan op de cloude en daarna weer op je mobiel of even op je laptop Groetje Madé. Je kan niet alleen via de snelkoppeling die je nu mist mobiel data aanzetten.

Jammer dat ik dat niet eerder wist. Heeft het altijd gedaan en nu ineens niet meer. Ik ontving zelf een korte handleiding van WhatsApp waarin was beschreven hoe ik de geschiedenis van alle gesprekken op I-Cloud kon bewaren.

Had met een geroote versie dus daar zit geen verschil in. Gisteren waren ze er nog. Ik hoop dat er snel een oplossing komt.

Hopelijk wordt dit probleem gauw opgelost…. Had met een geroote versie dus daar zit geen verschil in. Ok verkeerd begrepen, en dan zie jeeeee: Gisteren waren mijn knoppen whatsapp verdwenen van samsung weg! Ik hoop dat er snel een oplossing komt.

Recover Androïde WhatsApp foto's & video 's

Wist ik helaas niet. Rohit, ik bedoel de "tellers" die bij de icoontjes verschijnen, geen push berichten. Baal hier heel erg van. Bij mij zijn de icoontjes nu ook verdwenen.

Ook bij mij vandemorgen die knoppen verdwenen…mis die van gegevensverbinding wel hard!!!. Goede oplossing, ik ga het proberen. Goede oplossing, ik ga het proberen. Erg omslachtig, ik wil niet herstellen naar fabrieksinstellingen. Ook bij mij vandemorgen die knoppen verdwenen…mis die van gegevensverbinding wel hard!!!.

Is er al een oplossing? Het is bij mij ook sinds vanochtend. Hiermee los je het op. Gaan zoeken op internet en het blijkt een wereldwijd probleem te zijn, hopelijk komt er dringend een update van samsung zelf want je kan deze iconen niet zelf terugzetten of je moet een complete re-install doen wat ik niet van plan ben. Sinds gisteren zijn hier ook enkele sneltoetsen verdwenen.

Dan moet je je vinger op het icoontje black and white pokemon dog en deze naar een plek in de eerste twee rijen slepen Ik heb me rot gezocht naar die knoppen, whatsapp verdwenen van samsung.

Zwanger en bevallen Toch petje af voor samsung. Ik heb een groot deel van mijn foto's en films verwijderd. Ik wilde de mobile gegevens uitzetten en de knop was verdwenen. Ook uit menu verdwenen waar je kan kiezen welke je ziet in het snel menu. Bij Samsung Belgi lachen ze u uit bij wijze van spreken.

Dan moet je je vinger op het icoontje leggen en deze naar een plek in de eerste whatsapp verdwenen van samsung rijen slepen Ik heb me rot gezocht naar die knoppen.

Mobiele gegevens zijn ook verdwenen: Zo kunnen we elkaar sneller helpen! Samsung graag even zorgen dat dit probleem snel opgelost wordt. Wij behouden ons het recht voor beledigingen, trolls en flame bait zonder verdere uitleg van de site te verwijderen.

Je tipt dat aan en dan kun je met je telefoon die QR-code scannen. Van een toestel in deze prijsklasse verwacht je zo iets niet. Daarna kon ik WhatsApp wel openen, maar alle gesprekken zijn verdwenen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Erg omslachtig, ik wil niet herstellen naar fabrieksinstellingen.
  2. Een update die dit oplost misschien?!

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |