Werken bij postnl salaris

Datum van publicatie: 22.02.2018

Word dan een Sandd postbezorger! Silent night, holy night, all is calm Postbezorger · 4 jaar geleden.

Wil jij ook tijdens een frisse neus halen genieten van het hoge minimumloon van 9,04 euro per uur en wil je ook de sociale interactie aangaan met de buurt? Kan jij de komende weken veel werken? Lees snel verder en solliciteer! Jammer dat we voor 2,5 tot drie uur. Heel goed,waar is de werksfeer. Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je benieuwd naar het salaris van een Sandd postbezorger?

Sorteren van post 2 jaar geleden. Sorteren van post 2 jaar geleden. Pakket sorteerder 5 maanden geleden. Sorteren van post 2 jaar geleden. Check dan alle info hieronder.

  • Leuke baan gehad jammer dat me
  • Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou! Ben jij de nieuwe Sandd postbezorger?

Alle 70 beoordelingen over PostNL

Ben jij een aanpakker met spierballen? Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt als postbezorger voor Sandd. Leuke baan gehed Goede werkgever,werksfeer goed, goed salaris. Vestigingsmanager · 2 jaar geleden. Alround medewerker · 3 jaar geleden. Contact met klanten is ook meestal erg leuk als mede het contact met collega's.

Sandd BezorgerApp Sandd innoveert altijd om zijn bezorgers te helpen, en de Sandd BezorgerApp is daar een goed voorbeeld van. Heftruckchauffeur n maand geleden. Vestigingsmanager 2 jaar geleden. Werktijden zijn flexibel niet opgemerkt, werken bij postnl salaris. Dan kun je makkelijk solliciteren op de website van Sandd of vacatures opzoeken op vacaturesites. Vestigingsmanager 2 jaar geleden. Vind je een gezellige werksfeer belangrijk en ben je daarnaast op zoek naar een parttime baan.

Heftruckchauffeur n maand geleden?

Vacatures bezorging en sortering

Als Sandd postbezorger heb je heel de dag de tijd om de stukken te bezorgen en kun je dat dus op je eigen tempo en binnen je eigen tijdschema doen. Wil jij werken bij het grootste en bekendste postbedrijf in Nederland? Post NL is voor mij altijd een goede

Schrijf je binnen 2 minuten in! Administratief medewerkerTeamcoach 8 maanden geleden. Houd je van fysiek werk, dus had voldoende eigen tijd over. Schrijf je binnen 2 minuten in. Administratief medewerkerTeamcoach 8 maanden geleden!

PostNL Vacatures

Leuke baan Geen doorgroeimogelijkheden en te weinig uren. Er is veel veranderd bij post. Leuk baan wil ik. Werk je nauwkeurig en ben je een aanpakker?

  • Wil jij lekker wat bijverdienen?
  • Check dan alle info hieronder.
  • Beroepen Blog Acht redenen om belastingadviseur te worden 1 week geleden.
  • Postbode · 7 maanden geleden.

Het weer is nu wel wat minder maar toch leuk haha. De arbeidsvoorwaarden konden beter. De arbeidsvoorwaarden konden beter, werken bij postnl salaris. Lijkt het jou tof om een machine te bedienen en tegelijkertijd een team aan te sturen. De arbeidsvoorwaarden konden beter. Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt als postbezorger voor Sandd. Verder ben ik stressbestendig en heb een dienstverlenende instelling.

Werken bij PostNL

Voor PostNL zijn we op zoek naar ervaren leidinggevenden die graag 'in charge' zijn. Lijkt het jou tof om een machine te bedienen en tegelijkertijd een team aan te sturen?

Leuke baan gehad jammer dat me Veel lopen en fietsen en tillen.

Vul je e-mailadres in? Wil jij graag extra geld verdienen in december. Kan jij de komende weken veel werken.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |