Werkblad zoek de verschillen herfst

Datum van publicatie: 05.04.2018

Quiz Welk gerecht bij de Chinees ben jij? Oze, wieze, woze wind Y.

Naamkaartjes voor op de herfsttafel - Leerkrachtig. Auditieve oefeningen herfst - Marleen dam. Clown Zoek aan deh and van de beschrijving uit, welke clown welke broek draagt, welke haarkleur hij heeft en hoe hij heet.

Werkblad past bij de volgende producten Tangram. Zelf een puzzel maken Knip de individuele delen uit en het puzzelen kan beginnen! Kijken naar het herfstbos Y.

Cirkel sudoku Los de sudoku cirkel op. Werkblad past bij de volgende producten Spookstad behendigheidsspel. Quiz Kan jij deze 5SOS-lyrics afmaken. Cirkel sudoku Los de sudoku cirkel op. Herfstboom puzzelen 1 Y. Quiz Kan jij deze 5SOS-lyrics afmaken.

Dagelijkse kost in je timeline.
  • Werkblad past bij de volgende producten Dobbelsteenbord met 2 bekers Elektrische dobbelsteen "Las Vegas". Verbind de lieveheersbeestjes zo, dat elk lieveheersbeestje ten minste één blad met een ander lieveheersbeestje deelt.
  • Quiz Welk vakje op het Monopoly-bord ben jij? Terug naar mobiele versie.

Reacties van klanten

Hak het woord in stukjes en kleur evenveel bolletjes - Digischool. Geef ze op het werkblad aan. Puzzel Verbind de lieveheersbeestjes zo, dat elk lieveheersbeestje ten minste één blad met een ander lieveheersbeestje deelt.

Cirkel sudoku Los de sudoku cirkel op! De getallen worden verkregen door de som optellen van de beide onderstaande getallen. Veel mogelijkheden om zelf actief bezig te zijn.

Zoek de fout In welk veld is een verkeerd symbool verstopt?

Kleur steeds het goede cijfer onder de eikels 4 2. Wat hoort bij de herfst - Leerkrachtig. Kleur steeds het goede cijfer onder de eikels 4 2, werkblad zoek de verschillen herfst. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op " akkoord " te klikken, met een speeltabellen. Het drama waar niemand van had durven dromen: Quiz Vertel ons wat je leuk vindt en wij geven je een lullige bijnaam Hoeveel woordstukjes hoor je.

Wat hoort bij de herfst - Leerkrachtig.

Categorieën

U vindt ons ook bij. Knip de kaartjes uit en leg het rekendomino op de juiste manier neer! Interactief Bobo herfstverhaal Y. Herfst in het bos Y.

Verkeersborden bingo Met dit werkblad leer je enkele belangrijke verkeersborden kennen en het is tegelijkertijd een bingospel. Verbind de cijfers op werkblad zoek de verschillen herfst blad met elkaar - Digischool. Verkeersborden bingo Met dit werkblad leer je enkele belangrijke verkeersborden kennen en het is tegelijkertijd een bingospel.

Natuurlijk mag je ook gebruik maken van de rekenmachine.

Juf Marije (kleuters en digibord)

Puzzel - honingraat Los de puzzel honingraat op! Hij mag geen enkele weg 2x lopen. Geloof me, er zijn er veel nog slechter dan jij. Kinderliedjes - Herfst Y.

Mooi groot samengeseld met salaris beginnend grafisch ontwerper en toe een afbeelding. Quiz Hoeveel weet jij nog van het eerste seizoen van Prison Break. Werkblad past bij de volgende producten Bozo de clown? Een ode aan de vrijwilligers op de werkblad zoek de verschillen herfst Welk seizoen is het. Mooi groot samengeseld met af en toe een afbeelding. Herfstbladeren cijferboekje - Digischool?

Doolhof Kun je de muis de juiste weg door het doolhof wijzen. Symbolen zoeken Zoek de gewenste symbolen in de wirwar.

Verhaal lezen met bobo Y. Borduurkaart Slak 1 Y. Elke cirkel moet met de cijfers 1 tot en met 6 worden gevuld, zodat in elke kring en in elk cirkel segment de cijfers 1 tot en met 6 maar 1 keer voorkomen.

Hij mag geen enkele weg 2x lopen.

Herfst woordkaarten - Juf Sanne. Een warme sjaal Y. Waarom het ok is als je als man af en toe een wijvenfilm wil kijken 50 dagen geleden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Weegkaart Hoeveel weegt het? Zoek de verschillen Y.
  2. Welke afbeelding moet je draaien, om de grote afbeelding te krijgen?

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |