Welke taal spreken ze in china

Datum van publicatie: 24.04.2018

Het helpt de communicatie behoorlijk. Belangrijke minderheidstalen zijn het Tibetaans in Tibet , het Oeigoers in Xinjiang het Mongools in Binnen-Mongolië , waar Tibetaans , Oeigoers en Mongools gesproken, talen van een andere taalfamilie.

Het Mandarijn is de bekendste en meest gesproken van deze talen. Bron" kunnen doneren via een bankoverschrijving. Familiereizen Duurzame reizen Hotels Te veel bagage. De Chinese talen zijn zogenaamde tonale talen , waarbij de verandering van de toon van een woord de betekenis van dat woord geheel kan veranderen.

Dit komt vooral omdat deze talen een ander schrift gebruiken.

Voor de reiziger is het Engels de belangrijkste lingua franca - al kan in Laos en Cambodja en in mindere mate in Vietnam kennis van het Frans eveneens nuttig zijn!

Vul je E-mailadres in om dit blog te volgen en ontvang een notificatie als er een nieuw artikel is geplaatst. Deze provincie welke taal spreken ze in china in het zuiden van China. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw.

  • Meestal bedoelt men met Chinees het standaardmandarijn , de officiële taal van de Volksrepubliek China , van Taiwan , en een van de officiële talen van Singapore. Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze site niet getolereerd!
  • We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Zo'n miljoen mensen spreken Mandarijn als hun eerste taal.

Over E.J. Bron

Voor de weergave van het Standaardmandarijn in het Romeinse alfabet werd in een officiële transcriptienorm vastgesteld: Laat me niet lachen! Jouw shot Azië inspiratie. De officiële taal van China is het Standaard-mandarijn. Bijzondere Azië reizen meer website.

Ik kan u berichten dat de Nederlandse ambassade in Madrid goed op de hoogte is van de zaak en deze nauwlettend volgt, welke taal spreken ze in china. Door de vele homofonen in het Mandarijn Chinees plattegrond huis tekenen programma een tekst nog veel ingewikkelder worden om te begrijpen.

De vereenvoudigde karakters worden tegenwoordig gebruikt in de Volksrepubliek China en Singapore. Het Mausoleum van Mao Zedong. In Taiwan, Hongkong en Macau gebruiken ze nog de traditionele karakters.

De taal Kantonees heeft wel honderden dialecten die verschillen per dorp. De taal Kantonees heeft wel honderden dialecten die verschillen per dorp.

Spreekt iedereen goed Engels?

De wereld is Kras meer website. Armenië · Azerbeidzjan · Georgië · Rusland. In een poging het analfabetisme terug te dringen gebruikt men nu op grote schaal een algemeen geaccepteerd transcriptie-systeem om de taal in het Latijnse alfabet te schrijven:

Bron heeft ook nog een full time baan naast het beheer van zijn weblog. Bron heeft ook nog een full time baan naast het beheer van zijn weblog.

Hoe boosaardig moeten mensen wel zijn in hun denken om zulke duivelse plannen naar boven te kunnen brengen? Bron heeft ook nog een full time baan naast het beheer van zijn weblog.

Jouw shot Azië inspiratie. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Ook ontvang je speciale deals van onze partners. Het betreft een kort verhaal in het klassiek Mandarijn, geschreven door Chao Yuen Ren een Chinees-Amerikaans linguïst als argument tegen de romanisatie van het Mandarijn.

Ze spreken deze talen in China, Singapore en Taiwan.

  • Alle reizen naar Japan.
  • Voor het oplezen wordt traditioneel overal in China gebruik gemaakt van de plaatselijke uitspraak die op dat moment geldig is.
  • Zo heeft ma3 zie hieronder naast de betekenis "paard" nog minstens 7 andere courante betekenissen.
  • Na de stichting van de Volksrepubliek China zijn massale campagnes gevoerd voor de verbreiding van het schrift en van het Standaardmandarijn.

Volwassenen OnderwijsPortaal Nieuwe artikelen Recente wijzigingen. Het Mandarijn is de bekendste en meest gesproken van deze talen.

Welke talen spreken ze nog meer in China. Het Mandarijn is de bekendste en meest gesproken van deze talen! Welke talen spreken ze nog meer in China. Volwassenen Hoeveel is een vierkante hectometer Nieuwe artikelen Recente wijzigingen. Deel dit met je vrienden.

Navigatiemenu

Elk karakter wordt uitgesproken als één lettergreep. Een decennium geleden werd het Pools vrijwel niet gesproken in de straten van Groot-Brittannië, maar het gebruik ervan is enorm gestegen sinds het land vanaf mei is toegetreden tot de EU. Ik kan u berichten dat de Nederlandse ambassade in Madrid goed op de hoogte is van de zaak en deze nauwlettend volgt.

Chinees boeddhisme voorouderverering Chinees volksgeloof. Chinees boeddhisme voorouderverering Chinees volksgeloof.

In andere projecten Wikimedia Commons Wikipedia.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dat recht heeft alleen de webmaster. Zo heeft ma3 zie hieronder naast de betekenis "paard" nog minstens 7 andere courante betekenissen.
  2. Het Wényán was de geschreven taal van de ambtenaren, die al tijdens de Qin-dynastie v.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |