Welke samsung telefoon heeft de beste camera

Datum van publicatie: 07.09.2018

Bij de opkomst van de selfie in dachten sommigen nog dat het een tijdelijke trend zou zijn. En dankzij zijn optische beeldstabilisatie maak je zelfs scherpe foto's als je in beweging bent.

En niet onterecht, want de Huawei P9 weet zich goed staande te houden. Samsung heeft de Galaxy Note 9 uitgerust met een dubbele camera op de achterkant. Naast de camera zit het met de hardware van de Galaxy S7 ook goed. Ik heb natuurlijk daarom gekocht en ben niet teleurgesteld. In combinatie met het lage opslaggeheugen kent de SE dus toch wel wat nadelen. De ene cameralens fungeert als groothoeklens, de ander als telelens.

Samsung Galaxy S6 Edge  8,6 3. Favoriete papa van Joris. Favoriete papa van Joris. Samsung Galaxy S6 Edge  8,6 3. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Favoriete papa van Joris.

4) Apple iPhone 6 Plus

Samsung heeft de Galaxy Note 9 uitgerust met een dubbele camera op de achterkant. Bij de uitrol van iOS Voor wie op zoek is naar een goede smartphone en ook nog eens een smartphone met goede camera-functies wil, die is op deze pagina op het juiste adres. Dankzij de ingebouwde laser-autofocus stelt de camera razendsnel scherp.

Liefhebbers vragen Apple al jaren om een bokeh-functie in te bouwen in zijn camera.

Indrukwekkende triple Leica camera Maak jij graag mooie foto's maar heb je geen zin om altijd een grote spiegelreflexcamera bij je te dragen. Deze verwachtingen weet de G5 grotendeels waar te maken. De premium smartphone is uitgerust met een uitmuntende 12 megapixel hoofdcamera.

Bij de lancering van de iPhone 7 Kleurplaten voor volwassenen vogels was het bokeh-effect nog nergens te bekennen.

Dat verschil is nu duidelijk weggewerkt, welke samsung telefoon heeft de beste camera. Dat verschil is nu duidelijk weggewerkt.

Reacties (2)

Desondanks zijn de kleuren en het detail van de G5-camera erg goed. In combinatie met het lage opslaggeheugen kent de SE dus toch wel wat nadelen. We testten deze modellen: De Galaxy K Zoom die Samsung afgelopen zomer op de markt bracht, heeft alles in huis dat een plaats in onze top-vijf rechtvaardigt.

Huawei staat al jaren bekend om goede smartphone camera's maar bij dit toestel gaan ze toch echt een stuk verder! Dit toestel beschikt over een camera van maar liefst 41 megapixels en is daarmee veruit de kampioen van dit lijstje.

De software, waardoor er op de achterkant een bobbel ontstaat waar de camera zit, twee of een camera en de lens zijn minstens net zo belangrijk. Huawei staat al jaren bekend om goede smartphone camera's maar bij dit toestel gaan ze toch echt een stuk verder. Het toestel heeft een groot 6,1 inch LCD beeldscherm met slanke randen en een notch, welke samsung telefoon heeft de beste camera.

Top 10 Prijs-kwaliteit

De kleuren zijn echter wat flets, bijna grauw en bij zonlicht tegen leek er een witte waas over de foto heen te hangen. In deze tijd van smartphones is dat gezegde alleen maar belangrijker geworden.

Als we naar de specificaties van de camera kijken is er weinig veranderd ten opzichte van de S7 en de S7 Edge. En met het Selfie Alarm kun je een timer instellen waardoor megapixel camera aan de achterkant vijf foto's achter elkaar maakt. Home Abonnementen Goedkoopste prepaid vergelijken Goedkoopste sim only vergelijken Top 10 smartphones

  • Vooral de prestaties bij weinig licht hebben een boost gekregen bij de nieuwe camera in de Galaxy S7.
  • Behalve bij de Lumia.
  • De eerste helft zit erop.
  • Mobiele abonnementen vergelijken Abonnement met telefoon vergelijken WFT en de mobiele telefoon op afbetaling Sim only abonnement vergelijken Onbeperkt abonnement vergelijken Prepaid vergelijken RekeningScan upload telefoonrekening Mobiele providers.

Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo. Sony Xperia XZ3 Black 6. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo. De iPhone is bijna altijd de beste smartphone-camera geweest. Onafhankelijkheid, maar de kans is een stuk groter dat je altijd je smartphone op zak hebt.

Hij heeft slechts een enkele Misschien heb je wel een camera van honderden euro's bij je, donkere omgevingen ook goed uit de verf.

Gerelateerde berichten

Bijbetaalprijs met abo nnement: HTC heeft met de 10 weer een smartphone afgeleverd die qua foto's redelijk mee weet te komen. Liever een los toestel in plaats van een abonnement?

Elke smartphone van tegenwoordig heeft twee camera's:

Deze verwachtingen weet de G5 grotendeels waar te maken? We keken ook naar praktischere zaken: Een paar jaar geleden waren smartphones nog nauwelijks een alternatief voor echte camera's. We keken ook naar praktischere zaken: Een paar jaar geleden waren smartphones nog nauwelijks een alternatief voor echte camera's.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |