Weer voor aankomende weekend

Datum van publicatie: 20.04.2018

Weerbericht Europa Weerbericht Europa 30 nov. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen. Met name in de ochtend regent het stevig door.

Je krijgt er ook nog hapjes bij. Nog wat warmer wordt het op de Canarische Eilanden, maar daar waait het soms wel flink. Voor het gevoel is het dan ook volop herfst. Om je alvast enthousiast te maken, zijn hier wat namen van de bieren die je kunt proeven.

Komende week blijft het wisselvallig en zeer zacht. Maandag blijft het bijzonder zacht voor de tijd van het jaar. Zondagavond is het tijdelijk droger met af en toe lichte regen of motregen.

Het is grijs, maar op de meeste plaatsen verloopt de avond droog. Er is kans op een enkel licht buitje, maar op de meeste plaatsen verloopt de avond droog. Zuid-Europa Itali Het is wisselend bewolkt met lokaal een bui. Er is kans op een enkel licht buitje, regenachtig en onstuimig. Zuid-Europa Itali Het is weer voor aankomende weekend bewolkt met lokaal een bui.

Schotland komt op graden uit. Daarbij kan het soms ook flink waaien uit het zuiden of zuidwesten.
  • In het binnenland staat een overwegend matige zuiden- tot zuidwestenwind.
  • In Berlijn gaat de middagtemperatuur omhoog van net boven 0 vandaag tot 11 graden op zondag.

Vandaag & morgen

Er is een Aqua Rave in het Energiehuis en er zijn nog veel meer toffe dingen te doen. Hou je mond met de lul-niet-lollie: Vorig artikel Het wordt prima weer en dit kun je Elders is het overwegend droog. Wel staat er veel wind. In de nacht naar zondag blijft het bewolkt en valt af en toe lichte regen of motregen.

  • Eind van de ochtend breidt een regengebied zich oostwaarts over het land uit en gaat het langdurig regenen. Dit is er te doen in Dordrecht tijdens de Kinderboekenweek Aangeboden door:
  • Volg dan ons nieuwsblog.

Komende nacht is het wisselend bewolkt met in het westelijk kustgebied kans op een bui. Portugal Komende dagen is het op de meeste plaatsen droog en schijnt vooral in het zuiden de zon, weer voor aankomende weekend. Een regenjas en paraplu zijn met dit zachte weer al voldoende om warm en droog te blijven? Er is een Aqua Rave in het Energiehuis en er zijn nog veel meer toffe dingen te doen. Komende nacht is het wisselend bewolkt met in het westelijk kustgebied kans op een bui! Daar is het iets minder zacht, Madrid komt op 16 graden uit.

Meer weer voor aankomende weekend is te vinden in ons privacy statement.

Wijzig je voorkeurslocatie

Afrika Azië Europa Midden-Amerika. Morgen is het zonnig en droog. De maxima komen uit op graden en daarmee is het recordzacht voor begin december.

Komende week blijft het wisselvallig en weer voor aankomende weekend zacht. Beer Bobbi kun je komen knuffelen tussen Van woensdag 3 tot en met zondag 14 oktober is het Kinderboekenweek. Komende week blijft het wisselvallig en zeer zacht. Komende week blijft het wisselvallig en zeer zacht.

Komende week blijft het wisselvallig en zeer zacht.

Cultuur snuiven

In het Rijndal kan het dan zelfs 15 graden worden! Morgen heeft het zuiden buien en is het in de Alpen zonnig. Nog wat warmer wordt het op de Canarische Eilanden, maar daar waait het soms wel flink. Dit weekend is het volop herfst met regen en vooral zaterdag veel wind. In de nacht naar maandag trekt vanuit het westen een nieuw regengebied over het land.

Er is een Aqua Rave in het Energiehuis en er zijn nog veel meer toffe dingen te doen? Centraal Europa Duitsland In het noordwesten is glijbaan hof van saksen leeftijd overwegend droog met af en toe zon. Centraal Europa Duitsland In het noordwesten is het overwegend droog met af en toe zon, weer voor aankomende weekend.

De westenwind is matig tot vrij krachtig in het binnenland en krachtig aan de kust. In veel gezinnen is het een jaa Weer voor aankomende weekend over Doen Genieten van Dordrecht. West-Europa Frankrijk Komende dagen is het zeer wisselvallig in Frankrijk. Er is een Aqua Rave in het Energiehuis en er zijn nog veel meer toffe dingen te doen.

Vooruitzichten voor maandag tot vrijdag

Afrika Azië Europa Midden-Amerika. In West-Europa is het zacht met komende dagen graden in steden als Londen en Parijs. Daarna volgt weer neerslag, waarbij de sneeuwgrens tijdelijk naar ruim meter stijgt. De zachte lucht breidt zich komende dagen uit en zondag is het ook in Berlijn en Dresden 11 graden.

Het laatste biertje is nog een verrassing? Je krijgt er ook nog hapjes bij. Het laatste biertje is nog een verrassing.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |