Weekendje weg nijmegen centrum

Datum van publicatie: 16.03.2018

Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Beschikbaarheid 6  anderen bekijken deze deal.

Ligging Dit Hotel-Grand Café is schitterend gelegen in het historische stadshart en het absolute middelpunt van Nijmegen, omringd door vele gezellige winkels, cafés en restaurants. Dit arrangement is eventueel ook te reserveren op basis van 1 overnachting. Er zijn mooie wandel- en fietsroutes die je kunt volgen, waarbij je onderweg wellicht Konikpaarden, Gallowayrunderen en bevers gaat spotten. Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordelige arrangementen.

Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

De weekendje weg nijmegen centrum ruimte op de 1e etage leent zich ook uitstekend voor grotere gezelschappen tot max. Zij bepalen hoe en wanneer er een deel betaling gedaan moet worden. Van de mooiste hotels op de meest interessante bestemmingen tot stedentrips in wereldsteden, wij hebben ze voor je. De meeste kamers zijn per lift bereikbaar. De gemoedelijke ruimte op de 1e etage leent zich ook uitstekend voor grotere gezelschappen tot max.

De tweepersoonskamers zijn van alle gemakken voorzien.

Arrangementen

Verder natuurlijk TV, radio, telefoon en gratis Wifi. We waren met 4 dames tussen 30 en 37, om te shoppen en te stappen. Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordelige arrangementen. U vindt het allemaal in Nijmegen! Fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen! Boek dan snel deze super aanbieding! De kamers beschikken over een telefoon, televisie, wekker en badkamer met douche en toilet.

Lokatie is perfect, midden in het centrum, weekendje weg nijmegen centrum. We vonden ook niet erg dat om 6. We vonden ook niet erg dat om 6. Zij bepalen hoe en wanneer er een deel betaling gedaan moet worden! Daarnaast ligt het hotel op ongeveer een kwartiertje rijden van de Duitse stad Kleef, waar in de decembermaand diverse kerstmarkten te vinden zijn.

Vind jouw ideale verblijf

Deel met een vriend. Kamer informatie Tweepersoonskamer De tweepersoonskamers zijn van alle gemakken voorzien. Dankzij de gunstige ligging van het hotel - aan de rivier de Rijn en in natuurreservaat de Gelderse Poort - kun je ultiem genieten van de prachtige omgeving. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

De nieuwste aanbiedingen ontvangen. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er weekendje weg nijmegen centrum bij op.

De nieuwste aanbiedingen ontvangen. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. De nieuwste aanbiedingen ontvangen. Uitstekende ondersteuning Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.

Bij deze SUPER WEEKEND aanbieding is inbegrepen:

Arrangement Kies een of meerdere arrangementen. Sinds jaren is Atlanta een begrip in Nijmegen bij jong en oud! Wil je een dagje naar een leuke stad? Geniet nu optimaal van de prachtige natuur die Gelderland te bieden heeft tijdens je 4-daagse verblijf bij Hotel Millings Centrum in Millingen aan de Rijn.

Neem dan gerust contact met ons op.

Boek nu dit aantrekkelijke arrangement in het sfeervolle hotel. Geniet nu optimaal van de prachtige natuur die Gelderland te weekendje weg nijmegen centrum heeft tijdens je 4-daagse verblijf bij Hotel Millings Centrum in Millingen aan de Rijn. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op: Ontvang de nieuwste aanbiedingen van Traveldeal Aanmelden, weekendje weg nijmegen centrum. Geniet nu optimaal van de prachtige natuur die Gelderland te bieden heeft tijdens je 4-daagse verblijf bij Hotel Millings Centrum in Millingen aan de Rijn.

Lokatie is perfect, midden in het centrum. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op: Ontvang de nieuwste aanbiedingen van Traveldeal Eigen risico zorg definitie. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op: Ontvang de nieuwste aanbiedingen van Traveldeal Aanmelden.

Service & Contact

Dit arrangement is eventueel ook te reserveren op basis van 1 overnachting. Altijd één die voldoet aan uw wensen. Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordelige arrangementen.

Geniet nu optimaal van de prachtige natuur die Gelderland te bieden heeft tijdens je 4-daagse verblijf bij Hotel Millings Centrum in Millingen aan de Rijn.

Met name in de ochtend kan gesproken weekendje weg nijmegen centrum van een vaste clientle. Met name in de ochtend kan gesproken worden van een vaste clientle? Met name in de ochtend kan gesproken worden van een vaste clientle.

Goed om te weten:

Comments

  1. Constantijn
    De gemoedelijke ruimte op de 1e etage leent zich ook uitstekend voor grotere gezelschappen tot max. Er zijn mooie wandel- en fietsroutes die je kunt volgen, waarbij je onderweg wellicht Konikpaarden, Gallowayrunderen en bevers gaat spotten.
  2. Dan heeft het nabijgelegen Nijmegen je genoeg te bieden op cultureel-, winkel- en horecagebied. De nieuwe site lanceren wij ook zeer binnenkort op traveldeal.
  3. Kamer informatie Tweepersoonskamer De tweepersoonskamers zijn van alle gemakken voorzien. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |