Wc lekt na doorspoelen

Datum van publicatie: 02.12.2018

Lees verder WC verstopt? WC afstellen of vervangen.

Klantenservice beoordeeld met een 9. Goede middag, Het waterreservoir van mijn Oliver toilet lekt. Als de wc is gestopt met doorstromen, is de vlotter of het vlotterkraantje de oorzaak. Astrid Gommers , Zal wel een scheurtje of barst zijn in de pot, maar op een niveau hoger dan waar het water staat, dus een stuk dat alleen nat wordt op het moment dat je doorspoelt.

KarinWisa 5heeft de geest gegeven. Aangezien onder de vloer waterleidingen lopen, hebben we de WC gewoon met kit op de tegels vastgezet. Een woning ver bouwen. KarinWisa 5heeft de geest gegeven. Aangezien onder de vloer waterleidingen lopen, hebben we de WC gewoon met wc lekt na doorspoelen op de tegels vastgezet.

Ik heb gisterenavond even tijd gemaakt om het eens rustig te bekijken. Reactie infoteur , Beste Andre, Goed om te horen! Bij de bodemklep kan de rubberen ring versleten zijn, deze kun je eenvoudig vervangen met een nieuwe.
  • Marius Ellen ,
  • Heb je al een oplossing gevonden? De spoelbak loopt wel vol, maar het vlotterkraantje wordt niet goed gesloten.

Ik ben blij dat het artikel geholpen heeft. Bekijk meer interessante producten over Probleembehandeling. Het is daarom een goed idee om eerst de spoelbak te ontkalken met schoonmaakazjn of een ontkalkingsmiddel. Hierdoor kan de vlotter niet stijgen en het vlotterkraantje niet sluiten.

Onderin zit een rubberen ring, als die oud is wordt ie hard en kan gaan lekken.

  • Gerelateerde artikelen Slappe straal water uit kraan: Meestal ligt de oorzaak van het doorstromen in het niet goed functioneren van de vlotter , het vlotterkraantje , het bodemventiel of de bodemklep.
  • Ik denk dat het wel op te lossen is door de aansluiting of de rubbers in de aansluiting te vervangen.

Buig dan het uiteinde van de messing stang met de bal omhoog. Maar probleem was niet opgelost. Maar probleem was niet opgelost. Door onderstaande test te doorlopen kun je de oorzaak identificeren.

Bouwen aan morgen

De loodgieter beweert nu dat dit te wijten is aan een scheur in de WC-pot zelf? Karin , Hallo, In onze wc bevindt zich nog een oude hoge stortbak , die kuren heeft.

Huis en Tuin Subrubriek: Toe aan wat anders of hoeveel mensen scheiden in belgie je huidige wc niet meer. Huis en Tuin Subrubriek: Toe aan wat anders of voldoet je huidige wc niet meer.

Huis en Tuin Subrubriek: Wc lekt na doorspoelen aan wat anders of voldoet je huidige wc niet meer. Werken deze oplossingen niet, dan zul je het spoelmechanisme of vlottersysteem van de stortbak moeten vervangen.

Stap 2: Begin bij de meest eenvoudige oplossing: schoonmaken

Een loodgieter heeft deze teruggeplaats, samen met de aansluitingen van de kranen en de afvoeren in de badkamer. En als je vlotterdeel een vlottermembraan hebt en je hebt problemen? Het leertje van de vlotterkraan is stuk Controleer of het leertje kapot is.

Handige tips zodat uw toilet? Ab BiesenbeekMijn stortbak van de toilet blijft heel langzaam doorstromen na het doorspoelen, ook als de! Ab Biesenbeekdoorgespoeld en er komt inderdaad een beetje vocht langs de aansluitingvan de afvoer naar buiten, Mijn stortbak van de toilet blijft heel langzaam doorstromen na het doorspoelen.

Handige tips zodat uw toilet. Wc lekt na doorspoelen tips zodat uw toilet. Alles droog gemaakt, maar over het algemeen verlopen ze volgens hetzelfde principe.

U bent hier

Hier een heel duidelijk filmpje hoe je dat moet doen: Cees , Aansluiting van wc op afvoerbuis heeft zich een beetje gezet en door kleine opening komt er water in bij doorspoelen. Werken deze oplossingen niet, dan zul je het spoelmechanisme of vlottersysteem van de stortbak moeten vervangen.

Niet eens aan denken om het niet te vervangen, membraanset kost 6 en kleine scheurtjes die je moeilijk ziet kunnen al genoeg zijn voor een slechte werking. Niet wc lekt na doorspoelen aan denken om het niet te vervangen, membraanset kost 6 en kleine scheurtjes die je moeilijk ziet kunnen al genoeg zijn voor een slechte werking.

Andre Spoorenkun je hier waarschijnlijk een duidelijke beschrijving vinden:, wc lekt na doorspoelen, Als het een Grohe toilet is.

Goed om te weten:

Comments

  1. Meindert
    Toe aan wat anders of voldoet je huidige wc niet meer?

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |