Waterbus van dordrecht naar kinderdijk

Datum van publicatie: 14.01.2019

Een boottocht op de snelle Waterbus vanuit Rotterdam of Dordrecht is een hele mooie vaartocht waar geen rondvaartboot tegenop kan. Met de Waterbus In Kinderdijk draait alles om het water, en vanuit Rotterdam of Dordrecht ben je er met het openbaar vervoer in een half uurtje! De molens van Kinderdijk.

Van Rotterdam naar de Biesbosch vaar je met waterbus lijn 20 naar Dordrecht en daar stap je over op lijn 23 richting Sliedrecht naar de Hollandse Biesbosch. Home Vervoer Naar Rotterdam Waterbus. De nieuwe uit- en instapzone betekent meer gemak voor bezoekers, omwonenden en chauffeurs van tourbussen.

Met de auto Werelderfgoed Kinderdijk is prima met de auto te bereiken. Lees hier alles over de nieuwe manier van parkeren, afzetten en ophalen. This is now possible during weekends as well.

Met de tourbus De nieuwe uit- en instapzone betekent meer gemak voor bezoekers, waterbus van dordrecht naar kinderdijk, het schiereiland in de Maas waar het ss Rotterdam ligt afgemeerd. Dus ook op zondag. Voor toeristen of dagjesmensen biedt de Hop on - Hop off dagpas van de waterbus echt waar voor het geld. Dus ook op zondag. Dus ook op zondag.

De vaartijd bedraagt slechts 8 minuten.
  • Op de fiets Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht! This is now possible during weekends as well.
  • Hier betaalt u ongeveer 5 euro om te mogen parkeren.

Experience Kinderdijk

Het behoud van natuur en milieu vinden we enorm belangrijk. Een boottocht op de snelle Waterbus vanuit Rotterdam of Dordrecht is een hele mooie vaartocht waar geen rondvaartboot tegenop kan. Nothing beats making a trip to the windmills by water, and the best way to do that is by using the Waterbus. You get to park close to the windmills, allowing you to experience everything at you own preferred pace. Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Ook bij het bezoekerscentrum op de andere oever zijn parkeerplaatsen.

Er zijn op verschillende plaatsen langs de dijkaanlegplaatsen voor de rondvaartboot.

  • Met de Waterbus sta je vanuit Rotterdam of Dordrecht in een goed half uurtje tussen de molens, en nog in stijl ook! Kinderdijk World Heritage is easy to reach by car.
  • Ook als je af en toe reist met het openbaar vervoer in Rotterdam is het de moeite waard om van te voren even een OV Chipkaart te kopen. Daarmee kun je de twee museummolens en de film in het bezoekerscentrum bewonderen.

Sluiten Due to maintenance limited open In January we will be performing our annual winter maintenance. Alles in n E-ticket Koop je E-ticket via de Waterbus website. Sluiten Due to maintenance limited open In January veloci elektrische fiets gva will be performing our annual winter maintenance, waterbus van dordrecht naar kinderdijk. Met de auto Werelderfgoed Kinderdijk is prima met de auto te bereiken.

Op de fiets Kinderdijk is toegankelijk voor fietsers en ligt op meerdere schitterende nationale fietsroutes, dus plan onze molens in als avontuurlijke tussenstop van je eigen fietstocht.

De mooiste weg naar Kinderdijk voert je over het water

At Kinderdijk World Heritage, everything revolves around the water; including the best ways to get there. You'll get of right at the World Heritage entrance! Route over het water In Werelderfgoed Kinderdijk gaat alles over het water, inclusief de beste route om er te komen. Met de Waterbus In Kinderdijk draait alles om het water, en vanuit Rotterdam of Dordrecht ben je er met het openbaar vervoer in een half uurtje!

Bij ons kun je vlakbij de molens parkeren, zodat je op je gemak alles in je eigen tempo kunt komen beleven. De bovengenoemde prijzen zijn enkele reizen. Take the train from any trainstation in the Netherlands to World Heritage Kinderdijk, waterbus van dordrecht naar kinderdijk. Tourist day ticket Take the train from any trainstation in the Netherlands to World Heritage Kinderdijk? Tourist day ticket Take the train from any trainstation in the Netherlands to World Heritage Kinderdijk.

De officile parkeerplaats voor de polders van Kinderdijk is de Molenkade.

Op pad met de waterbus

Take advantage of reduced prices. A course across the water At Kinderdijk World Heritage, everything revolves around the water; including the best ways to get there.

Je kunt je kaarten voor de Waterbus ook online bestellen, je hebt dan geen OV-chipkaart nodig! Profiteer van een toeristen dagkaart, onbeperkt reizen door Nederland.

  • Nationaal Park De Biesbosch.
  • Met de auto Werelderfgoed Kinderdijk is prima met de auto te bereiken.
  • De waterbus van Rotterdam naar Dordrecht.
  • Het eet-café is zeven dagen per week geopend.

Met de veerboot naar Kinderdijk Vanuit het centrum van Rotterdam kunt u met de veerboot waterbus 20 naar Dordrecht varen. De totale reis vanuit Dordrecht en Rotterdam behelst dan rond de 40 minuten, waterbus van dordrecht naar kinderdijk.

Alles in n Waterbus van dordrecht naar kinderdijk Koop je E-ticket via de Waterbus website. Met de veerboot naar Kinderdijk Vanuit het centrum van Rotterdam kunt u burrito saus zelf maken de veerboot waterbus 20 naar Dordrecht varen.

Vanaf de parkeerplaats op de Molenkade heeft u toegang tot het gebied. Het is een goed idee om de natuur in de Biesbosch te combineren met een dagje winkelen in Dordrecht. Het is een goed idee om de natuur in de Biesbosch te combineren met een dagje winkelen in Dordrecht.

Overzicht van hotels in Rotterdam.

Ga direct naar

We stimuleren bezoekers om met het openbaar vervoer te komen. This is your return trip ticket that will also will grant you access to both the museum windmills and the film at the visitors centre. Bus 90 en 93 stoppen voor onze deur. Met waterbus lijn vaar je in 32 minuten zonder tussenstops van Rotterdam naar de molens in Kinderdijk.

Vanuit het centrum van Dordrecht of vanuit de mooie Veerhaven in Rotterdam is Kinderdijk echter gemakkelijk met de Waterbus te bereiken. Vanuit het centrum van Dordrecht of vanuit de mooie Veerhaven in Rotterdam is Kinderdijk echter gemakkelijk met de Waterbus te bereiken.

Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Vanuit het centrum van Dordrecht waterbus van dordrecht naar kinderdijk vanuit de mooie Veerhaven in Rotterdam is Kinderdijk echter gemakkelijk kpn storing internet telefoon de Waterbus te bereiken?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |