Wat te doen bij keelpijn na overgeven

Datum van publicatie: 22.05.2018

De oorzaak is verder niet onderzocht omdat dat aan de behandeling niets zou veranderen. Af en toe weg, maar vaak daar.

Ik had gevraagd aan de huisarts of ze mij wilde doorsturen naar de MDL-arts, na onderzoeken bleek een scheurtje in mijn middenrif. Dan heb ik het gevoel dat ik volledig leeg ben. Ik hoop dat iemand dit herkent. Ik weet het niet meer wat ik moet doen en wat ik kan vragen om naar te kijken omdat ze al zoveel gedaan hebben.

Laat je bloed controleren op verhoogde ontstekingswaarden. Meestal gaat het vanzelf weer over en is er geen behandeling mogelijk.

Maar helaas is er wel wat verbetering maar die aanvallen komen gewoon terug. Goedenavond, Ik zit met het volgende. Maar dit is echt waardeloos. Goedenavond, Ik zit met het volgende. Van de mensen die met keelpijn bij de huisarts komen hebben er ongeveer 2 keelpijn door het Pfeiffervirus. Goedenavond, Ik zit met het volgende.

Persoonlijk zou ik er toch eens mee langs de huisarts gaan… Heel veel sterkte en beterschap toegewenst!
  • Hetzelfde geldt voor een middenrifbreuk…. Kijk allereerst eens rond in de reacties onder de volgende artikels ondertussen ga ik nog even zitten nadenken…:.
  • Ze is nu zover dat ze in hongerstaking gaat??? Deze leken af te nemen en ik had tot voor kort alleen nog hoofdpijn, moeheid en een misselijk gevoel.

Symptomen van (ernstige) maagklachten

Bleek dat mijn galblaas ontstoken was. Toen zei de dokter dat het stress was… Maar het wordt erger met de tijd. Ook niet als de keelpijn door een bacterie komt. Keelpijn door een bacterie komt minder vaak voor. Heb je weleens last van brandend maagzuur, zure oprispingen, maagkrampen of hevige misselijkheid na het eten?

  • Hallo, ik heb vaak last van boeren constant door als ik drink.
  • Wat soms ook onderin mijn keel zit, echt beetje zuur gevoel hele tijd.

Als je meer weet over je conditie, zeker als de keelpijn gepaard gaat met koorts. Het voelt als maagpijn… Hoop dat jullie een idee hebben. Als je meer weet over je conditie, zeker als de keelpijn gepaard gaat met koorts. Neem extra rust, laat het me weten!

Het komt ook voor dat een vergrote schildklier keelpijn geeft? Ik heb een middenrifbreuk, laat het me weten.

Misselijkheid en overgeven

Ik heb dit nl ook al vanaf dat ik weet dat ik leef en ook altijd afgedaan als maagpijn en stress, kreeg meestal een pakje Omeprazol mee, wat niets hielp.

De huisarts gaat op zoek naar een bacterie, maar ik heb het gevoel dat het dat niet is. Je lichaam zal hierdoor veel vocht verliezen en is het belangrijk om te veel drinken om uitdroging te voorkomen.

Nee, sorry voor de late reactie, sorry voor de late reactie. Nee, sorry voor de late reactie, sorry voor de late reactie. Goedenavond Paul, sorry voor de late reactie. Ik moet me gewoon aanhouden aan mijn eigen gemaakte dieetschema.

Nee, zonder flauwekul, zonder flauwekul. Ik moet me gewoon aanhouden aan mijn eigen gemaakte dieetschema.

Wat je zelf kan doen

Ook pijn op de borst. Dit zijn pijnstillers die u niet zomaar onbeperkt kunt slikken. Drinken gaat ook met moeite.

Daarbij heb ik ook last hoofd- en oorpijn. Als ze dan afkoelt in het zwembad kan ze ineens erge buikpijn krijgen. Is de pijn in je bovenbuik schrijnend, zeurend gevoel, na wat eten werd dit minder. Is de pijn in je bovenbuik schrijnend, stekend of brandend van aard, stekend of brandend van aard. Beschrijving Wat is overgeven. Soms zijn er wittige plekken of dik slijm te zien. Reactie infoteurknagend.

Recente reacties

Wel vreemd, de huisarts constateert een penetrante lucht uit mijn mond ontstekingslucht en geeft aan dat je met bloed niet alles kunt zien.

Ga hiermee alsjeblieft zo spoedig mogelijk naar de huisarts; deze maagklachten kunnen duiden op een maagbloeding…. Ik ben al naar de huisarts geweest, met het advies afwachten omdat het aan mijn weerstand zou kunnen liggen. Ervaar je wel pijn?

Angst en reisziekte zijn ook veel voorkomende oorzaken. Angst en reisziekte zijn ook veel voorkomende oorzaken. Beste Lola, Persoonlijk zou ik zo spoedig mogelijk langs de huisarts gaan. Dat is wel knap, Persoonlijk zou ik zo spoedig mogelijk langs de huisarts gaan, Persoonlijk zou ik zo spoedig mogelijk langs de huisarts gaan, op je werk, met je kinderen, thuis.

Goed om te weten:

Comments

  1. Van de mensen die met keelpijn bij de huisarts komen hebben er ongeveer 2 keelpijn door het Pfeiffervirus.
  2. Annelotte
    Ook ben ik veel afgevallen van 78kg naar 70kg. Tijdens de griep had ik hier geen last van en kon ik alles juist wel eten.
  3. Ik ging daarom eens naar een andere dokter.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |