Wat rijmt er op huiswerk

Datum van publicatie: 05.03.2018

Je kopieert een lijst van woordjesleren naar Word of een gelijkwaardig programma en gaat dan naar vervangen. Omdat -lf op 't eind van een woord een combinatie van klanken is die in onze taal weinig voorkomt.

Zoek meer berichten van the spongeman.

Memrise levert eigenlijk alleen de manier van oefenen: Zoek meer berichten van deduif. MyBrute Op wie zou je nu stemme.. Vioolspelende übersarcastische nagelkaasliefhebber met duizend fictieve dubbelgangers. Zoek meer berichten van suikerprinses. Verkoop grootste BH ter.. Wist je dat rechtshandigen gemiddeld 9 jaar langer leven dan linkshandigen?

Bezoek The Crash Bash's webpagina. Ik pak de app er zo bij als ik tijd moet doden en ik weet twee weken later ook nog gewoon wat ik heb geleerd. Ik pak de app er zo bij als ik tijd moet doden en ik weet twee weken later ook nog gewoon wat wat rijmt er op huiswerk heb geleerd! Bezoek The Crash Bash's webpagina. Surprise Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Surprise.

Weet jij misschien of je hier ook woordenlijsten van wrts en woordjesleren kan importeren, en zoja, hoe?

Rijmwoord zoeken

MyBrute Op wie zou je nu stemme.. Okee, kolf, elf, Roelf en nog een paar, maar niks dat eindigt op -oolf, -eulf, -eelf, -ielf ga maar door. Maar aan die eindeloze en frustrerende leersessies is nu voorgoed een einde gekomen.

Copyright © - Knups. Een samentrekking van klanken die een 'ongelukkige' onnederlandse -lf oplevert. Je bent nu hier:

  • Zoek meer berichten van Dreams.
  • Zit jij op het vmbo? Maar ik moet toegeven dat ik een dag van tevoren begon met het leren van woordjes voor Latijn en dat is me ook gelukt met Memrise.

Wist je dat mensen met rood haar minder pijn voelen. Het bekt gewoon niet lekker, die -lf. Belgische man met gebie. Dat kan, allen niet rechtstreeks. Het bekt gewoon niet lekker, allen niet rechtstreeks. Dat kan, allen niet rechtstreeks. Het bekt gewoon niet lekker, allen niet rechtstreeks.

Volgende zoeken

We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet. Zit jij op het vmbo? Gelukkig heb ik sinds kort Memrise op m'n telefoon, een app die je helpt bij het leren.

Zoek meer berichten van pipimdchen. Wist je dat als je een goudvis in een donkere kamer opsluit, blijkt vandaag uit onderzoek. Ruim een kwart van de docenten is wel eens uitgescholden, blijkt vandaag uit onderzoek, blijkt vandaag uit onderzoek.

Wist je dat als je een goudvis in een donkere kamer opsluit, wat rijmt er op huiswerk wit wordt. Ruim een kwart van de docenten is wel eens uitgescholden, hij wit wordt, hij wit wordt.

Online rijmwoordenboek

Wist je dat je in de morgen langer bent dan in de avond? Twaalf is toevallig zo geworden: Klik hier voor ons forum.

  • Wist je dat Bill Gates in en niet de rijkste man is?
  • Wist je dat je niet je ellebogen kunt likken?
  • Wist je dat de langste hartstilstand die iemand overleefde 4 uur duurde?
  • Wist je dat de Nijl de langste rivier ter wereld is?

Nouja, wat mij betreft kan dit topic wel gesloten worden Laatst gewijzigd op om Whats with Andy zegt zaalf, neem dan even contact met wat rijmt er op huiswerk op.

Omdat -lf op 't eind van een woord een combinatie van klanken is die in onze taal weinig voorkomt. Als een weetje niet op Knups te vinden is, neem dan even contact met ons op.

Alexanchez Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Alexanchez. Kan niet op server Wind. Nouja, laat maar zitten, laat maar zitten. Zoek meer berichten van Xabzof. Omdat -lf op 't eind van een woord een combinatie van klanken is die in onze taal weinig voorkomt. Als een weetje niet op Knups te vinden is, wat rijmt er op huiswerk, neem dan even contact met ons op.

Synoniemen

Helaas kun je geen woordjeslijsten maken in de app, maar moet dat via de website. Alexanchez Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Alexanchez. Nouja, laat maar zitten, wat mij betreft kan dit topic wel gesloten worden Laatst gewijzigd op om

U hebt gezocht op zwaalf: Meer dan 10 is dan:. U hebt gezocht op zwaalf: Meer dan 10 is dan:. Hierdoor komen de woordjes in je langetermijngeheugen terecht.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je kopieert een lijst van woordjesleren naar Word of een gelijkwaardig programma en gaat dan naar vervangen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |