Wat mag er niet in mijn handbagage

Datum van publicatie: 09.12.2018

Ik vlieg deze maand naar Aruba vliegen en ik wil een rozen plantje meenemen in mijn handbagage. Hallo Richard, Dit kan je het beste even navragen bij Ryanair zelf.

Parfums, schoonheidsproducten en andere vloeibare producten worden in een verzegelde verpakking verkocht die niet mag geopend worden tot u op uw bestemming aankomt. Gelukkig was de dame bij de incheckbalie begripvol en heeft hem kosteloos ingecheckt, maar we waren wel blij toen hij op plaats van bestemming tussen de koffers op de band lag..

Kun je medicijnen met label op naam beter in je handbagage doen of is het beter deze in je koffer te doen als je ze niet direct nodig hebt? Ik kan me voorstellen dat je dit wat aan de hoge kant vind. Hier kunnen ze mogelijk bij de douane ingenomen worden, omdat deze door hun scherpte gezien kunnen worden als mogelijke wapens. Reageer Saskia 12 september op Ik verwacht overigens dat je een keukenrolautomaat ook gewoon in Spanje zelf kunt kopen hoor.

De kosten voor bijzondere bagage zijn 29 tot 44 euro per stuk, Ik heb via meerdere bronnen vernomen dat je geen CO2 patronen mee mag nemen in het vliegtuig. Een pincet mag bijvoobeeld niet mee? Ze houden veel van Nutella wat mag er niet in mijn handbagage menen dat de Nutella geproduceerd in de EU van betere kwaliteit is. Ze houden veel van Nutella en menen dat de Nutella geproduceerd in de EU van betere kwaliteit is. Een pincet mag bijvoobeeld niet mee. Ik zou het flesje liefst in een handdoek of zo gewikkeld in de ruimbagage doen als ik jou was!

Maar als ik het goed begrijp gaat het vloeistoffenverhaal voor de ruimbagage niet op toch? Bij enkele low-budget luchtvaartmaatschappijen is het vaak goedkoper om geen ruimbagage mee te nemen en dus enkel handbagage. Deze zijn vastgelegd voor alle Europese luchthavens en zijn dus niet afhankelijk van je luchtvaartmaatschappij.
  • We horen het graag van je in de comments! Ze passen helaas niet in de koffer.
  • Als je ze in het vliegtuig niet nodig hebt, kan ik je aanraden om ze in de ruimbagage te vervoeren.

Andere toegelaten handbagage

Reageer Anita 19 maart op Reageer Saskia 15 september op Zo ja, laat het ons even weten dan zoeken wij het op voor je! Volgens mij mag dat gewoon worden meegenomen. Ik hoop dat ik je zo voldoende geholpen heb en veel plezier op Aruba! Gereedschap met bladen of schacht langer dan 6cm bijv. Voor sommige eilanden gelden er specifieke regels met betrekking tot het meenemen van bloemen, planten, vruchten en zaden.

Mag ik in mijn handbagage een tapashapjesplank 40 x 20 cm en verpakte worstjes en kaasjes en bijvoorbeeld ailoli meenemen, of met de douane. Als je de mogelijkheid ziet, sinds het geen dierlijke producten zuivel of vlees bevat. Kun je medicijnen met label op naam beter in je handbagage doen of is het beter deze in je koffer te doen als je ze niet direct nodig hebt.

Lachgaspatronen is een ander verhaal. Kun je medicijnen met label op naam beter in je handbagage doen of is het beter deze in je koffer te doen als je ze niet direct nodig hebt. Ik kan je aanraden om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij waarmee je naar Canada vliegt, ik vlieg van Amsterdam naar Munchen.

Je mag vloeistoffen meenemen, wat mag er niet in mijn handbagage, ik vlieg van Amsterdam naar Munchen.

Gezondheid

Hi, Mag je melk meenemen in zelf meegebrachte havermout? Reageer Kimber 25 januari op Reageer Kimber - Reisgenie 5 februari op Hallo Job, Een pincet mag gewoon in de handbagage.

Ik zal eens informeren bij schiphol. Ik zal eens informeren bij schiphol. Heel veel plezier gewenst. Hallo Zoe, zolang het maar aan de richtlijnen voldoet van je reisbestemming en plaats van vertrek. Heel veel plezier gewenst. Hallo Zoe, Dit moet geen enkel probleem zijn.

Vloeistoffen in handbagage

Hoi,een vraag, ik wil 2 tube Alabastine kneedbaarhout vulmiddel voor hout meenemen , mag dat, graag antwoord. Hallo, ik ben 3 weken geleden geopereerd aan mijn voorste kruisband en over 2,5 week ga ik naar Indonesië. Deze mogen echter in de meeste gevallen gewoon mee. Reageer giusy 1 augustus op

Wat mag er niet in mijn handbagage laptop of tablet is dan wel geen probleem. Je mag zelfs de oplader en andere toebehoren meenemen in je handbagage.

Een laptop of tablet is dan wel geen probleem. Reageer agnes 22 september op Medicijnen zijn een andere uitzondering. Een laptop of tablet is dan wel geen probleem. Je mag de telefoon gewoon in de handbagage meenemen. Dat geldt ook voor parfum en after shave.

Scherpe voorwerpen in handbagage

Ook bepaalde voedingswaren zijn niet toegelaten. Zorg er dan voor dat je handbagage maximaal 45 x 40 x 25 cm groot is. Ik raad je aan om even contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij en daar navraag te doen.

Je mag maximaal 1 liter vloeistoffen per persoon meenemen.

Dat is een goede vraag. Bekijk onze  tips voor het boeken van goedkope vliegtickets Bekijk onze  beste tips voor een lange vlucht   Je ziet het wel, wat mee mag in de handbagage is niet in een uitputtende lijst te geven. Een scheermes mag niet mee.

Goed om te weten:

Comments

  1. Deze toestellen worden afzonderlijk gecontroleerd. Parfum zit bijvoorbeeld ook vrijwel altijd in een glazen flesje.
  2. Annefloor
    Hopelijk heb ik je hierbij voldoende geïnformeerd. Hoe kan ik een skateboard t best meenemen?
  3. Wij hebben het voor je nagezocht en helaas is het niet toegestaan om magnetische spullen mee te nemen. Nooit meer gedoe bij de douane Geplaatst op 29 januari

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |