Wat is het weer vandaag in maastricht

Datum van publicatie: 22.06.2018

De temperatuur stijgt tot 12 °C overdag en 11 °C 's nachts. Dit weekend is het volop herfst met regen en vooral zaterdag veel wind.

In het binnenland staat een matige tot vrij krachtige zuidenwind. Voor het gevoel is het dan ook volop herfst. Vanaf dinsdag daalt de temperatuur tot 8 °C overdag en 5 °C 's nachts. Er is kans op een enkel licht buitje, maar op de meeste plaatsen verloopt de avond droog.

Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 10,1 km afstand. Het is grijs, regenachtig en onstuimig. De dikke winterjas kan dus tijdelijk terug in de kast.

Het weer nu in Maastricht. Dit weekend is het volop herfst met regen en vooral zaterdag veel wind! Het weer nu in Maastricht. Het weer nu in Maastricht.

De dagen daarna blijft het wisselvallig met veel bewolking. Vannacht koelt het af tot 6 C en is de wind matig, windkracht 3.

  • Elders is het overwegend droog.
  • Het is zacht met maxima van 11 graden in het noorden tot lokaal 13 graden in het zuiden.

De wind waait uit het zuidwesten en is vrij krachtig, windkracht 5. In de westelijke provincies is kans op enkele buien. Fietsen Golf Tennis Voetbal Wandelen. Aanvankelijk maakt vooral het westen kans op een bui. Morgenavond zijn er perioden met lichte regen of motregen. Ben je benieuwd naar de grafieken per meetpunt?

Wordt het lekker weer of niet?

Wederom komen de maximumtemperaturen uit op graden. Volle maan za 22 dec Er is kans op een enkel licht buitje, maar op de meeste plaatsen verloopt de avond droog. Bewaard Er zijn nog geen plaatsen toegevoegd. Wederom komen de maximumtemperaturen uit op graden.

Volle maan za 22 dec Er is kans op een enkel licht buitje, maar op de meeste plaatsen verloopt de avond droog.

Vooruitzichten

Normaal is het in deze tijd van het jaar 6 à 7 graden. Eerste kwartier za 15 dec Dat is 16 minuten korter dan vorige week.

Volle maan za 22 dec Wel kan maandagmiddag de zon af en toe doorbreken! Zondag wordt het zelfs graden. Na het weekend blijft het wisselvallig. Na het weekend blijft het wisselvallig. In de nacht naar zondag blijft het bewolkt en valt af en toe lichte regen of motregen.

Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail.

Het weer de komende 48 uur

Zondag wordt het zelfs graden! Eind van de ochtend breidt een regengebied zich oostwaarts over het land uit en gaat het langdurig regenen. Zon en stapelwolken wisselen elkaar vandaag af. Daarbij is het boterzacht. Nieuwe maan vr 7 dec

De minima variren van 4 graden in het oosten tot 7 in het westen. Totale daglichtperiode is De dikke winterjas kan dus tijdelijk terug in de kast. Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en zo goed als droog in Maastricht. De minima variren van 4 graden in het oosten tot 7 in het westen. De minima witte kool salade recept van 4 graden in het oosten tot 7 in het westen.

Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en zo goed als droog in Maastricht. De minima variren van wat is het weer vandaag in maastricht graden in het oosten tot 7 in het westen.

Weersverwachting korte termijn Maastricht, Nederland

Afrika Azië Europa Midden-Amerika. Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en zo goed als droog in Maastricht. De daagse weersverwachting Maastricht. Vanaf dinsdag daalt de temperatuur tot 8 °C overdag en 5 °C 's nachts.

Aanvankelijk maakt vooral het westen kans op een bui. Daarbij is het boterzacht. Aanvankelijk maakt vooral het westen kans op een bui.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jannetta
    Eind van de nacht gaat het vanuit het westen harder regenen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |