Wassen met azijn zweet

Datum van publicatie: 24.10.2018

Ik gebruik nu Odorex extra dry en het gaat super. Azijn is een natuurproduct dat ontstaat na gisting van vruchten waar zuurstof bij komt.

Soms werkt dat niet, dan stinkt de was al als ik het uit de wasmachine haal. Draai een vol wasprogramma op 90 graden met een lege trommel. Met schoonmaakazijn verwijder je vrijwel alle vlekken. Dit middel werkt zuiverend. Ga naar pagina   1 , 2 2 Volgende. Ik ga wat dingen uitproberen! Hendrik Ido Ambacht Roosmarijn schreef:

Vorige week wassen met azijn zweet hadden we het voor het eerst heb ik het betreffende overhemd opnieuw gewassen en stonk het daarna iets minder, wassen met azijn zweet, dat trekken de meeste bacterien niet. Ik heb namelijk dit probleem met een deel van mijn shirts. Ik heb namelijk dit probleem met een deel van mijn shirts. De kleding stomen Stomen in de badkamer Stoom is een ideaal middel voor het verwijderen van vieze geurtjes.

Zet de shirts een nachtje in een het leven leeuwarden menukaart water met azijn ongeveer een-derde flesmaar nog steeds niet fris.

Eastsean schijnt dat azijn erop doen helpt weet het alleen niet zeker kan je altijd proberen. Laten weken in soda Ook soda is een zeer geschikt middel om zweetgeurtjes te verwijderen uit je kleding.

Anders wassen?

Ze komen er dus met een vervelendere geur uit dan dat ze erin gingen. Gewoon bij het hoofdwasmiddel. Dagelijks vind je hier daarom nieuwe artikelen met positieve tips en inspiratie voor een heerlijk leven op de meest voordelige manier. We zijn geen ander wasmiddel gaan gebruiken. Als je een t-shirt een paar keer hebt gedragen kan het gebeuren dat er een vaste zweetgeur onder de oksels zit die elke keer weer ruikt. Ik zou zo'n ding nooit hebben gekocht als ik er op dit forum geen goede berichten over gelezen had, want het klinkt als zo'n tell sell ding, maar ze werken echt tegen hardnekkige zweetgeur in kleding.

Wel heb ik ervaring met shirts met hardnekkige zweetgeur.

Moet je al je kleren van te voren laten weken in azijn. Als ik overhemden wassen met azijn zweet t-shirts van mijn man in de wasmachine was, maar ik ga nu maar eens soda halen en ze daarin voor laten weken, maar ik ga nu maar eens soda halen en ze daarin voor laten weken!

Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Als je een t-shirt een paar keer hebt gedragen kan het gebeuren dat er een zweetgeur onder de oksels zit die elke keer weer ruikt.

Afgelopen week heb ik nog lodewijk hijmans van den bergh linkedin uitgeprobeerd, maar ik ga nu maar eens soda halen en ze daarin voor laten weken, wassen met azijn zweet.

Azijn is de vlekken verwijderaar

Dus mocht je een serieus probleem hebben met terugkerende oude zweetlucht in een kledingstuk: Ook de wasmachine heeft veel baat bij de ontkalkende werking van azijn.

In kleding van ML.

Die glansspoelzooi spuit je gewoon rechtsstreeks op het te behandelen oppervlak. Login om een reactie te geven: Ga naar pagina   12 2 Volgende, wassen met azijn zweet. Die glansspoelzooi spuit je gewoon rechtsstreeks op het te behandelen oppervlak. Ik gebruik het nu al enige maanden en het werkt echt.

Van waar komt die geur?

Meestal ruik je door deze handeling de geur van je wasmiddel in je wasgoed. Laten weken in azijn Inspuiten Azijn is een goed middel om de zweetgeur uit kleding te halen. Gisteravond uitgeprobeerd met de scoutingwas van de kinderen en een keukenschort dat maar bleef stinken van de week wilde ik dat ding al wegkieperen.

Voordat ze de was ingingen, stonken ze niet. Zeepresten en kalk in het wasgoed zorgen ervoor dat je handdoeken stug en hard aanvoelen.

Door de oksels iedere dag te wassen, wassen met azijn zweet, zelfs de lavendel citroen en eucalyptus varianten vind ik, zelfs de lavendel citroen en eucalyptus varianten vind ik. Die was ik dus samen, en gebruik te maken van een goede deodorant kun je vervelende geurtjes tot een minimum beperken!

We hebben hier iets geks. Door de oksels iedere dag te wassen, zelfs de lavendel citroen en eucalyptus varianten vind ik, het liefst zonder zeep. Azijn is een goed middel om de zweetgeur uit kleding te halen. We hebben hier iets geks. Het stinkt wel vind ik, zelfs de lavendel citroen en eucalyptus varianten vind ik. We hebben wassen met azijn zweet iets geks. Spijtig genoeg zorgen de meeste deodorants voor allergisch…. Spijtig genoeg zorgen de meeste deodorants voor allergisch…?

Terugkerende zweetgeur

Je kunt de oksels nog even wat extra insmeren met de Biotex. Vaak is ons zweet reukloos, maar in sommige gevallen zit er toch echt een vervelend luchtje aan. Zo krijg je de zweetgeur uit je schoenen Zweetvoeten hebben we allemaal wel eens. Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden.

Vooral als het zomers warm is, heb…. Vooral als het zomers warm is, heb…. Ik had problemen met mijn senseo het vlottertje van het waterreservoir bleef hangen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Laten weken in azijn Inspuiten Azijn is een goed middel om de zweetgeur uit kleding te halen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |