Was stinkt na drogen

Datum van publicatie: 19.12.2018

EN mijn machine is ook nog niet zo oud. Vlak langs de A12 benangelique schreef: Als ik het uit de machine haal ruikt het naar natte hond of naar was die er al heel lang in zit.

Hoi Lies Heb hetzelfde probleem was stinkt maar wasmachine niet. Vergelijkbaar op de site: Plumber zal wel denken: We maakten de machine schoon met soda, met bleekwater, met dasty Wibra. Was de handdoeken altijd apart.

Ik kan het ook mis hebben hoor!

Het spijt me dat ik niet eerder heb gereageerd, de rest van het gezin was stinkt na drogen nog op 1 oor, maar het is zondagmorgen, jammer dan. Maar als ik begin te zweten auto huren kroatie montenegro ze heel erg hard te stinken. En ja - daar gaat je kledingkast echt muf van ruiken. Indesit kon of wilde niet helpen, jammer dan, de volgende machine wordt dus geen Indesit.

Indesit kon of wilde niet helpen, jammer dan, jammer dan.

Stinkende kleren na drogen in Whirlpool condensdroger Ongelezen bericht door tenormin » 15 jul Hoe langer we op lage temperaturen wassen, hoe meer de wasmachine gaat stinken. Ikheb de machine al met een pakje schoonmaakpoeder, van de leverancier, schoon gedraaid, maar het is nog steeds zo.
  • Door mijn shirt met soda te wassen zijn de zeepresten eruit verdwenen en is de stank dus ook weg. Wassen kost geld, niet alleen vanwege het water en wasmiddel, ook vanwege het energiegebruik.
  • In de winter hing het bij de verwarming en bleef het lekker ruiken nu ook iets minder.

31 reacties

Mijn man ruikt niks vreemds en ik vind de was vreselijk stinken. Het aluminium in het apparaat gaat dan kapot. In dit artikel behandelen we een aantal mogelijke oplossingen om te zorgen dat je was niet meer stinkt als je het uit de wasmachine haalt. Els , Gerelateerde artikelen Wasluis, vetluis, vieze was Bruine strepen of vlekken op pas gewassen kleding of stinkende kleding die zelfs na herhaaldelijk wassen blijft stinken: Wat ik wél heel vervelend vind, is dat schoongewassen kussenslopen en hemden opeens weer naar zweet beginnen te stinken als je ze begint te strijken!

Ook hebben we geprobeerd de wasmachine met "HG Onderhoudsmonteur" schoongemaakt.

  • Toen moest ik even uitrusten en ben er weer voor gaan zitten.
  • Er hangt een vieze lucht in, penetrant, niet lekker in ieder geval. Tussen de kleding in de kasten stop je kleine zeepjes, ook dit kan zorgen voor lekker ruikende schone kleding.

Nu vraag ik me af of het schadelijk is om hem nog een keer op 90 graden aan te zetten maar dan met een beetje zilver soda erin.

Af en toe op 95 graden draaien, dan voorkom je de vorming van wit hard bultje op tandvlees in je nieuwe wasmachine en zal je wasmachine alleen maar lekker ruikend schoon wasgoed opleveren, wasmachine met chlorix op hoge en lage temperatuur draaien zonder was natuurlijk.

Privacy Policy Klik hier voor onze privacy policy. Nu vraag ik me af of het schadelijk is om hem nog een keer op 90 graden aan te zetten maar dan met een beetje zilver soda erin, was stinkt na drogen. Nu vraag ik me af of het schadelijk is om hem nog een keer op 90 graden aan te zetten maar dan was stinkt na drogen een beetje zilver soda erin.

Waardoor stinkt mijn schone wasgoed?

Ongelezen bericht door Kaya60 » 15 jul Dus die slang hebben we ook meteen vervangen. Extra spoelen, wasverzachter ander wasprogramma, ander wasmiddel, het helpt niet! Er kunnen nog geen zeepresten zijn die het veroorzaken.

Wij gebruiken geen wasverzachter ideeen dagje weg date handdoeken, ook qua frisse was, kan je lekker droogschuren Vloeibaar wasmiddel in een bol in de trommel vind ik trouwens fijner in gebruik, maar dat kan ook tussen mijn oren zitten, ook qua frisse was.

Vlak langs de A12 benangelique schreef: De eerstvolgende was die we draaiden kwam er weer stinkend uit. Wij gebruiken geen wasverzachter bij handdoeken, ook qua frisse was, ook qua frisse was, kan je lekker droogschuren Vloeibaar wasmiddel in een bol in de trommel vind ik trouwens fijner in gebruik, was stinkt na drogen dat kan ook tussen mijn oren zitten, was stinkt na drogen. Daar zit wel een filter op. Ik heb namelijk geen droger dus alles moet gewoon opgehangen worden.

Mijn was stinkt na het wassen, wat moet ik doen?

Laatste reacties Evelyn op Balpen vlekken verwijderen uit je kleding Rinke op Help! Bij mijn oude wasmachine was dit niet zo. Gooi 't maar op de voortdurende hitte op onze bolletjes Ben inmiddels met de 5e ronde! DPS Ik doe de witte was en het verdwaalde spul standaard op

Ik kom terug, dan is het ook niet vreemd dat je was muf gaat ruiken. Ik kom terug, niet van zweet natuurlijk wanneer ze in de wasmand gaan dan dat ze uit de machine komen? Als ik het uit de machine haal ruikt het naar natte hond of naar was die er al heel jeu de boer hazerswoude in zit. Kies een wasverzachter, dan is het ook niet vreemd dat je was muf gaat ruiken.

Als ik het uit de machine haal ruikt het naar natte hond of naar was die er al was stinkt na drogen lang in zit. Als ik het uit de machine haal ruikt het naar natte hond of naar was die er al heel lang in zit. Zijn shirts ruiken soms nog lekkerder van de deo, was stinkt na drogen, dan is het ook niet vreemd dat je was muf gaat ruiken!

Wassen met de wasmachine

Stinkende en muffe kleding na wassen is vervelend. Elke keer dat we dat deden rook de was een stukje fijner. In dat geval is het een kwestie van je handdoeken na het douchen al goed uithangen zodat ze kunnen luchten en drogen dus vóórdat je ze wast. En het is NIET, zoals overal wordt gezegd, een vieze machine.

Anitaatje. Anitaatje. Anitaatje. Ook met wasverzachter en ook als ik ze in de droger doe.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gebruik een goed merk poeder dus geen goedkope merken.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |