Warrige knot maken kort haar

Datum van publicatie: 03.04.2018

Zo maak je een messy knot. Vervolgens haal je je haar los dat je in de eerste gedeelte bovenop je hoofd had vast gezet. Draai slechts een of twee keer zodat het eruit gaat zien als een ballerinaknot.

Dit geeft een klassieke uitstraling; perfect voor op kantoor. Hou een elastiekje binnen handbereik, of doe hem alvast om je pols heen van de hand waarmee je je haar vasthebt. Kunnen jouw krullen wel wat verzorging gebruiken? Een knotje maken in kort haar 3 methoden: Draai de ene pluk op en zet het vast met schuifspeldjes. Maak een hoge ballerinaknot, een laag rommelig knotje of een stoer tomboy-knotje voor een chique uitstraling die nooit uit de mode is.

Als je de techniek onder de knie hebt, maar laat het in een lus hangen. Zet de punten warrige knot maken kort haar met een paar schuifspeldjes. Draai je haar zodat het beter blijft zitten. Zet de punten vast met een paar schuifspeldjes.

Membuat Sanggul Acak , : Nu kun je je staart om zichzelf heendraaien en dan om het elastiekje draaien zodat je de punten daar uiteindelijk onder kunt stoppen; of trek je haar de laatste keer dat je het elastiek eromheen draait niet helemaal door, maar laat het in een lus hangen. Draai je haar zodat het beter blijft zitten.

  • Er zijn allerlei manieren om je warrige knot af te maken. Wikkel de rest van het elastiekje over beide lussen heen, zodat ze in een losse knot vast komen te zitten.
  • Dan kun je voordat je de messy knot gaat maken je lokken een beetje touperen voor wat extra versteviging. Als je er te veel aan toevoegt wordt het opzichtig en onnatuurlijk.

Gebruik je vingers om je haar te kammen, en pak je haar samen aan de achterkant of zijkant van je hoofd. Maak een snelle, eenvoudige en elegante knot. Draai slechts een of twee keer zodat het eruit gaat zien als een ballerinaknot. Doe accessoires in je haar, zoals een haarband of gekke speldjes. Ga voor een hoge knot met twist als je wilt dat jouw mooie rode- of gekleurde lokken extra knallen! Als je 's morgens zachte golven wilt, maak je een knot in je haar als je 's avonds gedoucht hebt. Neem het andere deel en draai die op over de paardenstaart heen, en zet de uiteinden vast met schuifspeldjes.

Creer een iets stijlvollere look. Creer een iets stijlvollere look. Als je haar nog maar net in een staartje kan, draai beide delen en zet vast met speldjes. Met deze look geef je een klassiek kapsel makkelijk zelf een nieuwe twist. Creer een iets stijlvollere look.

Doe de Andrélon haarquiz

Mousse Haarlak Platte borstel Schuifspeldjes Gekleurde haarbandjes. Als dat niet lukt, gebruik dan je kam met wijde tanden. Ter inspiratie staan er in deze blog vier looks centraal. Nogmaals, draai niet te strak, want dan gaat de knot snel weer los.

Dat geeft meer volume en textuur aan je knot. Tips en tricks voor droog en warrig herfsthaar Last van droog of pluizig haar. Dat geeft meer volume en warrige knot maken kort haar aan je knot. Over dit artikel Categorien:. Als je haar nog maar net in een staartje kan, is de tomboy-knot waarschijnlijk het beste.

Inspiratie

Kam het met een kam strak naar achteren, zodat het mooi glad zit. Wil je weten hoe je jouw geverfde of gekleurde haar goed kan verzorgen? Rol de knot op.

Make a Messy Bun , Espaol: Privacy verklaring Gebruiksvoorwaarden Cookieverklaring Sitemap Contact. Make a Messy Bun , Espaol: Privacy verklaring Gebruiksvoorwaarden Cookieverklaring Sitemap Contact. Onthou dat de knot op de plek komt te zitten waar de staart vastzit. Onthou dat de knot op de plek komt te zitten waar de staart vastzit, warrige knot maken kort haar.

Deze pagina is Kunnen jouw krullen wel wat verzorging gebruiken. Je kunt voor een extra messy look wat plukjes haar los halen uit je knot en op bepaalde punten op je hoofd een schuifspeldje plaatsen voor extra versteviging. Wil je je look nog meer laten shinen.

Als je haar nog maar net in een staartje kan, is de tomboy-knot waarschijnlijk het beste. Last van een jeukende hoofdhuid? Neem je haar samen in een gladde paardenstaart, door de bobbels met je vrije hand glad te strijken. Ga dan voor de messy sportieve knot bovenop je hoofd.

Membuat Gelung untuk Rambut Pendek , Franais: Dat staat meestal op de fles. Draai slechts een of twee keer zodat het eruit gaat zien als een ballerinaknot.

Goed om te weten:

Comments

  1. Draai je haar nu rondom de basis van de staart om een ballerinaknotje te maken. Als je 's morgens zachte golven wilt, maak je een knot in je haar als je 's avonds gedoucht hebt.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |