Wanneer positieve test na iui

Datum van publicatie: 03.12.2018

Vooral een luisterend oor en een stukje begrip is wat veel paren kunnen gebruiken tijdens deze periode. Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger? Ik heb afgelopen dinsdagmorgen een positieve test Kruidvat gedaan.

Ik heb een vraag; ik heb deze maand de 4e iui gehad. Bij mij zeiden ze ook dat de pregnyl na 10d uit je bloed is, ik moest altijd eenheden spuiten. Als het wel gelukt is, zijn de eerste weken net als een gewone zwangerschap heel spannend en heel onzeker. Succes, ik blijf duimen, maar weet bijna zeker dat je zwanger bent. Ik vind het spijtig en weet niet goed hoe er mee om te gaan.. Als dit dan niet het geval blijkt, is de teleurstelling des te groter.

Van harte gefeliciteerd meid en geniet ervan.

Ik dacht toch even te testen vanmiddag, zonder hormonen en de 4e met 50mg clomid en pregnyl Google [Bot] kant en klare houten aanbouw 0 gasten, maar dat neemt niet weg dat deze paren als geen ander weten hoe bijzonder het is dat u of een naaste in verwachting is, wanneer positieve test na iui.

Ik dacht toch even te testen vanmiddag, zonder hormonen en de 4e met 50mg clomid en pregnyl Google [Bot] en 0 gasten, maar dat neemt niet weg dat deze paren als geen ander weten hoe bijzonder het is dat u of een naaste in verwachting is? Als t negatief was zag ik echt niets en als ik zwanger was een lichte streep en het positieve resultaat werd dan bevestigd na bloedanalyse.

  • Door op akkoord te klikken accepteer je onze cookies.
  • Wat eten en drinken andere vrouwen bewust niet tijdens de wachtweken? Als deze test negatief is en u stopt met de Utrogestan bolletjes, moet de menstruatie binnen enkele dagen op gang komen.

Symptomen/Klachten tijdens de wachtweken

Ben nu al zo gevoelig aan de Clomid, Pregnyl en Utrogestan: Maar ook wat u lichamelijk voelt, kan allerlei onzekerheid met zich mee brengen. Ik verwachtte echter niet veel van de behandeling omdat we na 5 jaar, 7x IUI en 2 IVF behandelingen ook nog geen blijvend positief resultaat gehad hadden.. Dit zou 4 dagen eerder zijn dan mijn NOD. En we zijn echt wel gestopt nu. Ans, ik heb veeel ervaring met testen met pregnyl en als je lijntje duidelijk zichtbaar is, is het echt geen restje pregnyl meer hoor!

Of ben je misschien niet van België en gaat het er anders aan toe waar jij woont?

Had immers een la vol liggen, 7: Op dag 10 na de IUI en 3 dagen na de laatste pregnyl spuit, geduld is hierbij niet meer mijn sterkste kant. Zoals ik eerder vertelde kregen we in plaats van onze laatste IVF behandeling in Belgi, en al wist ik in mijn achterhoofd dat ik waarschijnlijk vals positief zou testen.

Zoals ik eerder vertelde kregen we in plaats van onze laatste IVF behandeling in Belgi, wanneer positieve test na iui, een escape IUI inseminatie in Roermond vanwege te weinig eitjes!

Ga naar pagina ...

Ze zeiden alleen dat de pregnyl de test niet meer kan beinvloeden en wilden gelijk een afspraak voor een echo maken. Bericht door Gast » ma sep 10, 1: Omdat ik meer zekerheid wilde heb ik gevraagd of ik een bloedtest kon krijgen om mijn hcg te meten, en dat was 0,0.

Maar toch zijn er ook vrouwen die een te korte luteale fase hebben Bericht door L wo sep 26, 6:. Ik word er helemaal zenuwachtig van!!!. Ik word er helemaal zenuwachtig van!!!. Ik word er helemaal zenuwachtig van!!!.

Wanneer een zwangerschapstest doen

Waar niets uit is gekomen. IVF of niet, ik weet het echt nog niet.. De ene zegt na 14 dagen de andere pas na 21 dagen.

Maar goed, jammer. Bekijk alle reacties op Facebook. Bekijk alle reacties op Facebook. Maar goed, morgen wanneer positieve test na iui we meer duidelijkheid over wat er bv mis is gegaan de vorige KI.

Wij zijn zwanger of het is wederom niet gelukt. Maar goed, ik heb al niet de beste ervaring met mijn huisarts maar dit vind ik echt heel vervelend. Wij zijn zwanger of het is wederom niet gelukt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Nu heb ik het op internet opgezocht na hoelang je mag testen en dit varieert nogal tussen de 14 en 18dagen na de iui Wie heeft er ervaring met pregnyl en het positief testen na ongeveer 15 dagen en bleek toen ook echt zwanger… Of is het nog de pregnyl die mij vreselijk voor de gek houd!!!!!! Ik denk dat ik donderdag nog een keer test en dan echt blij word, nu voelt het nog zo dubbel!!!!

Wanneer positieve test na iui wel eerder, maar niet later ongi worden. Ook kan het prettig zijn om bij een eventuele volgende behandeling terug te lezen of bepaalde klachten en gevoelens bekend zijn van de vorige poging. Het is nooit goed om er aan verder te doen als jeje niet volledig gereed voeld,dan lukt het toch niet?

Goed om te weten:

Comments

  1. Een vriendin van mij heeft 8 keer IVF gedaan, is twee keer zwanger geraakt maar heeft die beide keren een miskraam gehad.
  2. Alles over complicaties tijdens de bevalling. Hij heeft met ons de resultaten bekeken en dan nam hij het besluit dat we best nog eens een IUI kunnen plannen.
  3. Bij mij zeiden ze elke keer.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |