Waldorfsalade met gerookte kipfilet

Datum van publicatie: 15.10.2018

Waldorfsalade met kipfilet en sjalotjes Waarom een sjalot? Waldorfsalade Deze salade is heerlijk om gewoon zo op te eten, bijvoorbeeld bij de barbecue of voor een feestje.

Eigen recept Waldorfsalade Heerlijke waldorfsalade, als bijgerecht, hoofdgerecht of op een buffet. Geplaatst op Slanke keuken Bijgerecht. Waldorfsalade Een lekkere frisse salade die het niet alleen goed doet bij een koud buffet maar ook bij een barbeque. Een lekkere frisse salade die het niet alleen goed doet bij een koud buffet maar ook bij een barbeque. Energie kcal- Eiwit 32 g- Vet 39 g- Koolhydraten 33 g per eenpersoonsportie.

De sjalot geeft de salade een volle smaak en pittige smaak. Dit is echt een van mijn favoriete recepten. Genoeg om een lekkere salade van te maken. Het oorspronkelijke recept bevatte rode appel, knolselder en mayonnaise.

Het oorspronkelijke recept bevatte rode appel, knolselder en mayonnaise, waldorfsalade met gerookte kipfilet.

Waldorfsalade

Geplaatst op Internationaal. Energie kcal- Eiwit 32 g- Vet 39 g- Koolhydraten 33 g per eenpersoonsportie. Geplaatst op Nederlands Bijgerecht. Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht. Geplaatst op Multi-cultureel.

  • Geplaatst op Nederlands Bijgerecht.
  • Heerlijke zachte en romige waldorfsalade, een succes bij een buffet.

De combinatie van knolselderij en walnoten, walnoten en een appeltje heb ik altijd wel in huis, bij een buffet of als voorgerecht of hapje op een toastje, waldorfsalade met gerookte kipfilet, walnoten en een appeltje heb ik altijd wel in huis.

Waldorfsalade met gerookte kipfilet op Nederlands Voorgerecht. Waldorfsalade super lekker Heerlijke Waldorfsalade.

In een waldorfsalade hoort eigenlijk geen kippevlees maar het is wel erg lekker,laat je kip weg heb je de originele! Ze zijn een bron van vezels en rijk aan onverzadigde vetten. In een waldorfsalade hoort eigenlijk geen kippevlees maar het is wel erg lekker,laat je kip weg heb je de originele.

Berichtnavigatie

Deze keer was het uitgangspunt de bleekselderij. In een waldorfsalade hoort eigenlijk geen kippevlees maar het is wel erg lekker,laat je kip weg heb je de originele.

Citroensap, bleekselderij, walnoten of pecannoten en mayonaise erbij, "and a classic is born". De salade kan smeuig of slank worden gemaakt met respectievelijk mayonnaise of yoghurt of een beetje van beide naar smaak.

Circa gram blokjes gekookte kip, waldorfsalade met gerookte kipfilet, maar je kunt de ingredienten natuurlijk ook halveren, maar je kunt de ingredienten natuurlijk ook halveren, maar je kunt de ingredienten natuurlijk ook halveren.

Circa gram blokjes gekookte kip, maar je kunt de ingredienten natuurlijk ook halveren, 1 groene appel Granny Smith, gram selderijsalade kant en klaar. Circa gram blokjes gekookte kip, maar je kunt de ingredienten natuurlijk ook halveren, gram selderijsalade kant en klaar, 1 groene appel Granny Smith.

Waldorfsalade Een lekkere frisse salade die het niet alleen goed doet bij een koud buffet maar ook mercedes benz g klasse maybach een barbeque. Waldorfsalade Een lekkere frisse salade die het niet alleen goed doet bij een koud buffet maar ook bij een barbeque. Waldorfsalade Een lekkere frisse salade die het niet alleen goed doet bij een koud buffet maar ook waldorfsalade met gerookte kipfilet een barbeque.

Zoek in blog

Geplaatst op Internationaal. Waldorfsalade super lekker Heerlijke Waldorfsalade. Een lekkere frisse salade die het niet alleen goed doet bij een koud buffet maar ook bij een barbeque. Rode appels, stengels bleekselderij, fijn gesneden, 50 gr.

In een waldorfsalade hoort eigenlijk geen kippevlees maar het is wel erg lekker,laat je kip weg heb je de originele.

Geplaatst op Amerikaans. Geplaatst op Amerikaans. Waldorfsalade 60 kcal per portie, waldorfsalade met gerookte kipfilet. Waldorfsalade 60 kcal per portie. Waldorfsalade 60 kcal per portie. Waldorfsalade 60 kcal per portie. Waldorfsalade Snel ,maar niet minder lekker. De gerookte kip kun je ook vervangen door gepocheerde kip kip garen in bouillon. Waldorfsalade Een lekkere frisse salade die het niet alleen goed doet bij een koud buffet maar ook bij een barbeque!

Probeer eens deze recepten

Een lekkere frisse salade die het niet alleen goed doet bij een koud buffet maar ook bij een barbeque. De gerookte kip kun je ook vervangen door gepocheerde kip kip garen in bouillon. Ze zijn een bron van vezels en rijk aan onverzadigde vetten. De combinatie van knolselderij en walnoten, bekend van de Waldorfsalade, doet het ook goed in soep Als voorgerecht:

Kerst-en Oud en Nieuw. Energie kcal- Eiwit 32 g- Vet 39 g- Koolhydraten 33 g per eenpersoonsportie. Geplaatst op Slanke keuken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Rode appels, stengels bleekselderij, fijn gesneden, 50 gr. Geplaatst op Nederlands Voorgerecht.
  2. Heerlijke zachte en romige waldorfsalade, een succes bij een buffet. Kerst-en Oud en Nieuw.
  3. Geerdina
    Geplaatst op Nederlands Voorgerecht. Deze keer was het uitgangspunt de bleekselderij.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |