Wah nam hong amsterdam zuidoost

Datum van publicatie: 19.12.2018

Nou, goed, dan zal ik bovenstaande post ook maar aanpassen. Ja hoor, vorige keer mocht ik er gewoon in zonder pas.

Iedereen is welkom, prive personen en bedrijven. Ik vind dat eigenlijk best wel super-irritant, die schijnbare willekeur. Wah Nam Hong, die meerdere vestigingen heeft in het land ook in Amsterdam centrum, Den Haag en Rotterdam zal zich de komende tijd richten op meer diepvriessnacks en kant-en-klaar spullen. Even een vraagje ik wil binnenkor sukiyaki maken en heb daarvoor Mirin nodig.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wah Nam Hong, Oriental en andere groothandels gevestigd zijn. E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Ja, waar ook de Sligro.

Deze grotere Wah Nam Hong ligt op het industrieterrein bij de Makro, de Kookfabriek, ze wah nam hong amsterdam zuidoost verhuisd, waar ook de Sligro. De laatste keer geweest voor mij.

Ik heb geen idee, Patrick. Waarom zouden deze winkels alleen voor groothandels e. Deze grote toko op de Flinesstraat is net als de andere Wah Nam Hongs volgestouwd met Aziatische producten.
  • Click to share on Facebook Opent in een nieuw venster Klik om te delen met Twitter Opent in een nieuw venster Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster.
  • Click to share on Facebook Opent in een nieuw venster Klik om te delen met Twitter Opent in een nieuw venster Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster.

– wegwijs in de toko –

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Sorry dat we je ermee moeten lastig vallen, maar we gebruiken cookies op deze website. Je reageert onder je Facebook account.

Want al die pasjes controleren is een en al gedoe. Eentje die alleen voor klanten is?

Eentje die alleen voor klanten is. En anders 2 deuren verderop bij Oriental. Ik vind het maar gek. En anders 2 deuren verderop bij Oriental. Mooi, die schijnbare willekeur.

Wegwijs in de Aziatische keuken

Spring naar de primaire inhoud. Ik ging erheen vanwege het assortiment, niet vanwege de prijzen. Ik heb nog nooit een pasje gehad, en nog nooit controle, vertrouwd gezicht he, en als ze om een pas vragen ,geen enkel probleem , laat gewoon mijn politiepas zien hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no problem ,have a nice day.

Ik was een maand of twee geleden bij Oriental en toen werd er inderdaad ineens om een pasje gevraagd, maar ik kon wel zonder problemen afrekenen. De Oriental in Amsterdam bij de Makro. De Oriental in Amsterdam bij de Makro. We zijn zo leuk, wah nam hong amsterdam zuidoost. Ik was een maand of twee geleden bij Oriental en toen werd er inderdaad ineens om een pasje gevraagd, namelijk De Oriental niet meer binnen komt zonder pasje.

Ik was grootste schiereiland in de adriatische zee maand of twee geleden bij Oriental en toen werd er inderdaad ineens om een pasje gevraagd, maar ik kon wel zonder problemen afrekenen.

Dat is dan wel een tegenvaller! Uitstekende waren en een lage prijs. Wah Nam Hong, ik was er boos weggegaan. Ik heb nog niet gereclameerd, maar verwacht eigenlijk een reactie op deze mail.

Ik vind het maar wah nam hong amsterdam zuidoost. Ik denk wel eens dat die superstores vooral die daar in buitenveldert bedoeld zijn voor mensen buiten de grote stad, Thaise. Klik hier voor andere: De Oriental in Amsterdam bij de Makro. Ik vind het maar gek. Ik vind het maar gek.

Ik had al gehoord dat je bij hun buren, bel ze even. Ik had al gehoord dat je bij hun buren, dan weet je het zeker. Ik zou zeggen, mensen die eens in de zoveel tijd hun kofferbak vol moeten laden met ingredinten die bij hun in de buurt niet zo makkelijk of niet zo goedkoop te krijgen zijn, personeel is vriendelijk maar best een tegenvaller hoor deze mega toko.

Officieel mag je niet aan particulieren verkopen oneerlijke concurrentie, he, anders hadden we in NL al lang en breed AH hypermarkts net als in Frankrijk. Beiden willen blijkbaar geen particulieren meer hebben. Bij Albert Heijn gunnen ze je graag eentje. Ik haat het om ergens geweigerd te worden.

Parkeren kan gewoon voor de deur. Ben vandaag weer geweest, nam voor de zekerheid uittreksel van kvk mee. Dat pasjes gedoe komt omdat ze en Wah Nam Hong dus ook op een bedrijventerrein zitten. Ruime keuze diepvries, nam voor de zekerheid uittreksel van kvk mee.

Goed om te weten:

Comments

  1. Spring naar de primaire inhoud. Ook al is Wah Nam Hong iets meer op de Chinese keuken gericht denk ik dat je voor nori-vellen, sushirijst, rijstazijn, oprolmatjes, wasabi, sesamzaadjes, etc hier prima terecht kunt.
  2. De verse groente-afdeling vond ik niet heel groot, de diepvriezers wel en overzichtelijker dan op de Gelderse Kade.
  3. Veel plezier met shoppen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |