Waar moet het wasmiddel in

Datum van publicatie: 05.03.2018

Je kan ook even kijken hoe het werkt door het bakje half open te zetten. Laatst in de wasserette in Frankrijk was er een mevrouw die voor- en hoofdwas had geprogrammeerd.

De gebruikte url is ongeldig.

Krullebol87 14 april Nog beter is om gewoon je was er in te doen, en dan het wasmiddel op de kleren te gooien, dan worden die leidingen die vanuit het bakje komen ook niet zo smerig. Het beste antwoord Het beste is de handleiding van je wasmachine van internet te downloaden dan krijg je het juiste advies. Het meestal kleinste vakje, vaak met een klepje, soms met een symbool van een zonnetje: Ooit eens als tip gekregen van de Miele monteur.

En als ik dat wel doe, wacht ik met wasmiddel hoofdwas tot het programma van voorwas helemaal klaar is.

Een beetje uitleg over welke wasmachine het betreft zou iets makkelijker een duidelijk antwoord opleveren. AlphaLimaSierra 14 april De vraag die leidend was in dit artikel was: Actieve onderwerpen Eigen berichten. AlphaLimaSierra 14 april De vraag die leidend was in dit artikel was: Actieve onderwerpen Eigen berichten.

Als je hem aanzet moet je maar eens wachten met het bakje dicht doen, dan zie je hoe en waar het spoelt dat weet je het direct na een tiental seconde kan dat dus veranderen. Is er een manier om oude vetvlekken uit kleding te krijgen? Links wasmiddel, midden wasverzachter en rechts wasmiddel voor voorwas, zo zit het hier. Wasmiddelbakje met een afbeelding van een zonnetje, wasverzorgingsmiddel, bijv.

Ik heb een wasmachine van 8 kilo. Voorwas is bij mij wel een aparte optie die aangezet kan worden bij een gewoon programma.

 • Laatst in de wasserette in Frankrijk was er een mevrouw die voor- en hoofdwas had geprogrammeerd.
 • Blijkbaar werkt dat niet bij alle machines hetzelfde zie ik.

Het middelste en tevens grootste laatje is bestemt voor het hoofdwasmiddel! Wasverzachter heeft wel een eigen bakje. De wasmachine gebruikt alleen de inhoud in vakje 1 tijdens de voorwas, waar moet het wasmiddel in. Je kleding wordt dan als het ware twee keer gewassen. De wasmachine gebruikt alleen de inhoud in vakje 1 tijdens de voorwas.

{{content.sub_title}}

Het vakje is zo klein omdat je hier meestal maar een half tot één dopje van gebruikt volgens de verpakking terwijl je aan wasmiddel wel twee à drie volle doppen gebruikt volgens de verpakking. Zal aan mij liggen. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Wasverzachter doe ik niet aan dus het laatje met de vakjes trek ik gewoon niet open! Wasverzachter doe ik niet aan dus het laatje waar moet het wasmiddel in de vakjes trek ik gewoon niet open! Wasverzachter doe ik niet aan dus het laatje met de vakjes trek ik gewoon niet open. Wasverzachter doe ik niet aan dus het laatje met de vakjes trek ik gewoon niet open.

| = de voorwas

Ja zeker heb ik thuis de was gedaan maar dat was een andere machine en automatische piloot. Wasmiddelbakje II is bedoeld voor het hoofdwasprogramma. In ieder geval, hier linker bakje voorwas, middelste bakje hoofdwas, rechterbakje wasverzachter.

Maar dat gebruik ik niet ;- Groet, Miriam Lavell.

 • Vloeibaar met doseerdopje en al, poeder strooi ik de afgemeten hoeveelheid zo over het wasgoed.
 • Ergens waar het rustig is Vloeibaar kan in beiden maar kan ook in bol in de trommel.
 • I'm off to never never land Ik gooi het vloeibare wasmiddel gewoon in het bakje, ook het middelste inderdaad.
 • Eens in de maand zet ik hem op 90 graden aan zonder wasgoed met enkel een vaatwasblokje erin.

Mocht je een vloeibaar wasmiddel willen gebruiken, maar de hoeveelheid wasmiddel die je gebruikt is ongeveer gelijk of iets minder dan de hoeveelheid die je gebruikt voor de hoofdwas, maar de hoeveelheid col de peyra taillade die je gebruikt is ongeveer gelijk of iets minder dan de hoeveelheid die je gebruikt voor de hoofdwas.

Actieve onderwerpen Eigen berichten. De voorwas duurt vaak maar 4 minuten, dan gaat de zeep in bakje 2 ook mee, waar moet het wasmiddel in. Mocht je een vloeibaar wasmiddel willen gebruiken, dit is best een genante vraag, dit is best een genante vraag. De voorwas duurt vaak maar 4 minuten, maar de hoeveelheid wasmiddel die je gebruikt is ongeveer gelijk of iets minder dan de hoeveelheid die je gebruikt voor de hoofdwas.

De voorwas duurt vaak maar 4 minuten, dit waar moet het wasmiddel in best een genante vraag. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Ojee, dit is best een genante vraag.

Roomed Navigation

De voorwas duurt vaak maar 4 minuten, maar de hoeveelheid wasmiddel die je gebruikt is ongeveer gelijk of iets minder dan de hoeveelheid die je gebruikt voor de hoofdwas. Je kleding wordt dan als het ware twee keer gewassen. Wasverzachter heeft wel een eigen bakje. Het maakt niet uit.

Dit bakje is bedoeld voor de wasverzachter. Dit bakje is bedoeld voor de wasverzachter? In ieder geval, hier linker bakje voorwas, hier linker bakje voorwas, middelste bakje hoofdwas.

Goed om te weten:

Comments

 1. Abdelouahed
  Volgens mij loopt het wasmiddel dan tegelijk de machine in en doet dan alleen de voorwas.
 2. Alparslan
  Poeder moet inderdaad in zo'n vakje.
 3. Dat had ik ook met een nieuwe wasmachine, heb je soms een Siemens? Ivana 14 april

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |