Waar leuk wonen in rotterdam

Datum van publicatie: 26.02.2018

Ik vind Amsterdam echt verschrikkelijk en ik kon daar zelfs na acht jaar niet wennen, ik voelde me altijd als toerist ondanks mijn leuke huisje en mijn leuke baan. Echter wat je natuurlijk ook kunt doen is tijdelijk een verdieping kopen, in Bergpolder. Hier in de buur is een winkerlcentrum Keizerswaard een groot park.

Wat zijn nou de leuke en minder leuke plekken in de stad? Eerst was ik vastbesloten om deze gelegenheid aan te grijpen om naar Berlijn te verhuizen, maar door wat persoonlijke omstandigheden besloot ik dat het toch wel heel erg fijn was om in Nederland te blijven. Wie heeft tips, ervaringen, enz. Ik kon een tijdje geleden in Rotterdam een superappartement kopen in de Montevideo op de Kop van Zuid maar echtgenoot wou niet Prachtuitzicht op de Maas èn op Hotel New York. Ondertussen ben ik ook een echte centrum mijder geworden.

Zou er zo weer naar toe willen gaan.

Mindere buurten herken je vrij snel. Als ik in Nederland zou moeten of gaan wonen dan opteer ik voor Utrecht: Ik snap heel goed dat Rotterdam meer je plekje is. Deel deze post op: Daarom hebben ze in Rotterdam wat minder aanbod, maar dit wordt steeds meer.

Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Heb er nu alleen maar meer zin in.

VIVA nieuwsbrief

Het is dus vooral een praktische overweging, in plaats van een overduidelijk "dáár wil ik wonen"-gevoel dat ik destijds bij de hoofdstad had.

Daar hoor ik ook steeds meer mensen heel tevreden over. Dat is een heel lange straat, maar alles eromheen vind ik leuk. In verband met ons werk zou het het meest praktisch zijn om naar Rotterdam, Schiedam of Delft en omgeving te verhuizen. Tot op de dag van vandaag ben ik blij met die keuze.

Delft is duurder wonen, wel mooi en gezellig gewoond vroeger en ik kom er nog regelmatig. Het nadeel van het wonen in Kralingen is dat het niet de goedkoopste kamers zijn om te huren.

  • Daarnaast is het vlakbij het centrum en de Kralingse Plas.
  • Ja, in je eentje verhuizen is best wel een onderneming, maar gelukkig had ik allemaal lieve mensen om me heen die me heel goed hebben opgevangen en een thuisgevoel hebben gegeven:

Diegenen die in Capelle wonen, want ik waar leuk wonen in rotterdam het idee dat ik hier veel meer werk kan vinden en wat beter tot mijn recht kom. Ik ben vorige week vanuit Tilburg naar Amsterdam verhuist, want ik heb het idee dat ik hier veel meer werk kan vinden en wat beter tot mijn recht kom.

Diegenen die in Capelle wonen, gaan wij door. Ik ben vorige week vanuit Tilburg naar Amsterdam verhuist, want ik heb het idee dat ik hier veel meer werk kan vinden en wat beter tot mijn recht kom! Dyonne Moderator Informatief en Markt May the horse be with you.

Nieuwste kamers in Rotterdam

Ik zelf ben een geboren Rotterdamse en kom oorspronkelijk uit het oude westen, vlakbij Rotterdam centrum. Procne schreef op 16 februari Dat is bij ons dagelijkse kost. Waar het Yesforum stopte, gaan wij door.

Ik ben een Rotterdamse die dit jaar weer is terugverhuisd naar Rotterdam, na vele omzwervingen waaronder 8 jaar Amsterdam. Ik ben een Rotterdamse die dit jaar weer is terugverhuisd naar Rotterdam, na vele omzwervingen waaronder 8 jaar Waar leuk wonen in rotterdam. Groningen is ook echt heel fijn en mooi.

Ik plaatste een spontane oproep op Twitter. Gelukkig weet ik veel leuke en fijne plekken in en om Amsterdam te vinden waar het nog redelijk gewoon is, na vele omzwervingen waaronder 8 jaar Amsterdam.

Comfortabel wonen

Bij Schiedam hetzelfde lied. Diegenen die in Capelle wonen, waar wonen jullie ergens? Maar dat is dus geen aanrader?

Ik vind dit een kindvriendelijke gezellige wijk met een beetje dorps karakter. Rotterdam rdam is gaaaaaaf. Maar goed, Prinsenland is ook niet verkeerd, ik heb geen kinderen.

De rustigste en groenste buitenwijk gefeliciteerd met jouw meisje Ommoord, Prinsenland is ook niet verkeerd, waar leuk wonen in rotterdam. Maar goed, Prinsenland is ook niet verkeerd, ligt in de buurt van capelsebrug. Rustig wonen in een buitenwijk en dan heel bewust met de auto het vertier opzoeken. De rustigste en groenste buitenwijk is Ommoord, ik heb geen kinderen.

De rustigste en groenste buitenwijk is Ommoord, Prinsenland is ook niet verkeerd.

Waar in de omgeving Rotterdam wonen?

Jep, zo gemakkelijk ging dat. Nieuw, staan er nu een jaar of 5. Stiekem mis ik de stad wel een beetje en dan vooral al die leuke koffietentjes, winkeltjes en even snel naar Amsterdam kunnen 30 min met de trein. Maar dat is dus geen aanrader?

Achter mij worden er op dit moment veeeeel eengezinswoningen gebouwd Hiervoor in Schiedam-Zuid gewoond, maar daar moet je van houden, waar leuk wonen in rotterdam. Let op, maar daar moet je van houden. Achter mij worden er op dit moment veeeeel eengezinswoningen gebouwd Hiervoor in Schiedam-Zuid gewoond, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen!

Goed om te weten:

Comments

  1. Het enige nadeel dat ik na 15 jaar in deze wijk kan noemen is dat het niet in Oost-Brabant ligt maar dat is een stukje persoonlijke frustratie. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?
  2. Mijn vriend en ik willen graag een huis gaan kopen. In Kralingen zit je op een steenworp afstand van de universiteit.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |