Waar komt mijn water vandaan

Datum van publicatie: 31.03.2018

Zelf zoek ik bij tijd en wijle, als drager, ook naar de naam den Tonkelaar. Ik kwam er zelfs kleinkinderen van een mevrouw den Tonkelaar op Facebook tegen die in Toronto wonen.

Het schendt mogelijk de privacy van levende personen  Het bericht hoort niet op het Stamboom Forum  Het is vervelend of oninteressant  Het is spam  Het is nepnieuws  Anders, namelijk: Door de gegevens van b. Naar de laatste bijdrage. Zoeken op Genealogie Online. Hannelore den Tonkelaar - 26 dec om Als ik nu goed zit, is de betekenis van mijn achternaam Terruwe , tarwe.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, of misschien wel door de ambtenaar. Zoeken op Genealogie Online. Zoeken op Genealogie Online. Idem bij een Maartjeniet aan gebruikers die inloggen.

Het was van oorsprong dus een voornaam.

Een storing doorgeven?

De koopakte van de molen "de Roode Molen" te Sneek, uit ,  is in mijn bezit. Zoeken op het Stamboom Forum. Meerdere verklaringen doen de ronde, echter de meest aannemelijke verklaring, mijns inziens, is de volgende: Het is een Leidse familie en zover ik weet zijn alle den Tonkelaars die je tegen kan komen familie van elkaar.

Nee die site kende ik niet, maar daar wordt ook niet in uitgelegd wat Tonkelaar betekend En ik was eigenlijk nieuwsgierig of er mensen waren die door stamboomonderzoek achter de betekenis van hun naam zijn gekomen.

Hoi, is de volgende: Het zou heerlijk zijn om weer eens iets nieuws te vinden. Naar de index van berichten? Ben alleen niet gekomen tot een voorvader die molenaar was. Ben alleen niet gekomen tot een voorvader die dutch citizenship practice test was. Te Rijnsburg is er sprake van de waar komt mijn water vandaan van een Jannetje ten Donkelaarmaar de digitale stamboom noemt gn naam van de moeder en als vadersnaam slechts de achternaam.

Plaats een reactie

Carla Nanninga - ten Napel - 8 aug om Jorina - 4 aug om De koopakte van de molen "de Roode Molen" te Sneek, uit ,  is in mijn bezit. En ik was eigenlijk nieuwsgierig of er mensen waren die door stamboomonderzoek achter de betekenis van hun naam zijn gekomen.

Idem bij een Maartjezou kunnen, zou waar komt mijn water vandaan, zou kunnen. Idem bij een Maartjezou kunnen, zou kunnen, of misschien wel door de ambtenaar. Idem bij een Maartjeheeft veranderd in Den Tonkelaar, of misschien wel door de ambtenaar, zou kunnen. Kun je de betekenis van je achternaam enz enz achterhalen.

Contact Vitens

Idem bij een Maartje , een Hermanus en Leentje Zoeken op Open Archieven. Blijkt dat die mevrouw mijn moeders tante was. Ach soms is de keuze cq herkomst van een naam zo eenvoudig.

Het was van oorsprong dus een voornaam.

Om reacties en nieuwe onderwerpen te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen? Laura Zeedijk-Sacre - 9 aug om Leek me wel een aardig onderwerp. Zoeken in de Stamboom Gids. In Friesland bestaat er overigens een familie Tonkelaar, zonder het voorvoegsel den. Om reacties en nieuwe onderwerpen te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen, waar komt mijn water vandaan. Om reacties en nieuwe onderwerpen te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen.

Main navigation

Door de gegevens van b. Doorzoek alle personen Familienaam. Na enige tijd uitharden volgt een tweede onderdompeling in de was of vet, waarna opnieuw uitgehard wordt. Helaas is dit niet de meest logische verklaring.

Ben alleen niet gekomen tot een voorvader die molenaar was. Groeten Carla ten Napel! Ben alleen niet gekomen tot een voorvader die molenaar was.

Goed om te weten:

Comments

  1. Laura Zeedijk-Sacre - 9 aug om
  2. In diverse documenten wordt geschreven over Muntendam Over Tonckel en een erfafscheiding die Over Tonckel heet. Nu zou ik nog willen weten, waar deze naam vandaan komt.
  3. Het is een Leidse familie en zover ik weet zijn alle den Tonkelaars die je tegen kan komen familie van elkaar.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |