Vw golf te koop marktplaats

Datum van publicatie: 25.05.2018

En niet eens een foto van onder de motorkap…. Inclusief 4 seizoens banden en airco interieur heeft hier en daar wat kleine beschadigingen

Ga direct naar de website via de link onder deze advertentie voor meer informatie over de volkswagen golf…. Garantie Met garantie alle   1. Hoe groeide Volkswagen uit tot het toonbeeld van Duitse degelijkheid?

Kleur Blauw   1. Weet iemand daar meer van, zit ik er naast met hoe ik dat lees? Motorisch in goede staat. Max lease biedt net dat beetje meer om een lease contract rond te maken:

Ga je toch liever voor een kleinere auto. Ga je toch liever voor een kleinere auto. Bekijk op deze pagina direct alle Volkswagen modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:. Location MeyertonSedibeng. Ga je toch liever voor een kleinere auto.

De Golf is een bescheiden allemansvriend, goed gebouwd en betaalbaar in onderhoud.
  • Dit voortuig is een aantal jaren geleden opgeknapt.
  • Een week   5.

Omschrijving

Elektrische buitenspiegels   APK Minimaal een jaar   2. Volkswagen Golf Comfortline 1. Voorzien van bwa motor nieuwe type vanaf Zilver of Grijs   2. Diesel Diesel   5.

Er zit tevens een set winterbanden op lichtmetalen velgen bij. Er zit tevens een set winterbanden op lichtmetalen velgen bij. Sedan Sedan   Die wordt onder meer bereikt met een laag gewicht, verbeterde aerodynamica en een geavanceerd accu-systeem, automatische stop-start?

56 reacties

I sell the car now because i get a new company car. Scirocco Scirocco   En dan gerust een ton gelopen, ook geen restauratie te lezen in de details. Hierbij aangeboden een keurig nette volkswagen golf 6 highline 1.

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Maar er is ook veel aanbod, in zowel benzine- als dieselvarianten en dat drukt de prijs in sommige gevallen.

Maar er is ook veel aanbod, in zowel vw golf te koop marktplaats als dieselvarianten en dat drukt de prijs in sommige gevallen.

Volkswagen Golf 1.6 TDI 110pk H6 Comfortline BlueMotion Exe

Een week   1. Heb deze Golf vaak zien rijden, klinkt voortreffelijk! Hoeveel kilometers gaat u ermee rijden? Cabriolet Cabriolet

  • Elektrische ramen  
  • Looking to sell or will consider swop for a bakkieContact Paul.
  • Al bedenk je 10 stages!
  • De specificaties van de peugeot active 1.

Arteon Arteon   Nederlandse Golf R32 met pk. Toch zijn er binnen hetzelfde segment goedkopere alternatieven. Toch liever een HGP kitje op een golf 4. Max lease biedt net dat beetje meer om een lease contract rond te maken: Elektrische ramen   Bekijk op deze pagina direct alle Volkswagen modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:.

Aantal deuren 1   3, vw golf te koop marktplaats.

Geef een reactie:

Fox Fox   Sedan Sedan   Selling because buying newer model.

Ze worden in de meeste gevallen aangedreven door een benzinemotor. Ze worden in de meeste gevallen aangedreven door een benzinemotor. Bouwjaarzijn de Franse merken nog altijd goedkoper.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het aantal auto's dat Volkswagen jaarlijks in Nederland verkoopt, ligt al twee jaar op rij boven de I lived and worked in amsterdam until last month.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |