Vocht in achterlicht verwijderen

Datum van publicatie: 07.12.2018

Pas stond ik te tanken en zag dat er weer wat vocht in het rechterachterlicht zat. Je naam of e-mailadres:

Dit werpt wel een heel nieuw licht op de zaak. Mocht je nou een paar uurtjes niets te doen hebben dan kun je het volgende doen. Probleem is alleen dat tectyl altijd plakkerig blijft en er dus ook rommel e. Dan was de service van mijn vorig merk VW toch beter, wat ze ook mogen beweren. Dan maar naar de invoerder gebeld en probleem voorgelegd.

Bericht door Naruot » 9-aug, Wel helemaal rondom kitten.

Ik lees het graag, m. Met fohn gedroogd en heel de dag in de zon en wind. Vocht in een koplamp of achterlicht, m. Zelf heb ik condens gehad in hotel de potkachel zuid limburg van de mistlamp units nadat de auto door een professioneel bedrijf is gereinigd, de stealer wil er blijkbaar weer maar eens goedkoop van afkomen.

Dit is niet normaal, vocht in achterlicht verwijderen zou niet mogen.

  • Succes met het condensvrij maken van je koplampen!
  • Ik houdt de lampen in de gaten, mocht zich weer condens gaan vormen, zal ik het hier posten. Zelf heb ik condens gehad in een van de mistlamp units nadat de auto door een professioneel bedrijf is gereinigd, hetgeen ik overigens elke 3 jaar laat doen.

Vocht in achterlicht

Oorspronkelijk geplaatst door zwoemba Bekijk Berichten. De andere lamp hield een condensplek. De fittingkap waar de lampen inzitten bevat overigens wel een pakking, mijn vorige had dat niet. Waar komt die condens toch vandaan? Maar het blijft vreemd, want er was geen regen gevallen, de lamp was droog en toch weer condens erin. ZafirB, ja ik heb de lichten eraf gehaald. Ik heb met transparante kit Polymax de bovenrand van de achterruit afgekit.

  • Heb al even rond gezocht en lees dat het wel een beetje een Fiat kwaaltje is.
  • Oorspronkelijk geplaatst door zwoemba Bekijk Berichten. De enige openingen die er dan nog zijn zijn de gleuven die in de fittingplaat zitten Maar die plekken zijn nooit vochtig dus dat kan het niet zijn of de plek waar de stekker uit de carrosserie komt.

Zonder resultaat want er kwam weer vocht in het achterlicht. Ik kan me voorstellen dat als je dit gaat kitten dat je dan een zeer dus laagje moet gebruiken, anders is het later te zien vanaf de buitenkant?

Zonder resultaat want er kwam weer vocht in het achterlicht. Ik kan me voorstellen dat als je dit gaat kitten dat je dan een zeer dus laagje moet gebruiken, anders is het later te zien vanaf de vocht in achterlicht verwijderen.

Hoe gaan we dit oplossen. Ik kan me voorstellen dat als je dit gaat kitten dat je dan een zeer dus laagje moet gebruiken, vocht in achterlicht verwijderen, anders is het later te zien vanaf de buitenkant. Ik kan me voorstellen dat als je dit gaat kitten dat je dan een zeer dus laagje moet gebruiken, anders is het later te zien vanaf de buitenkant.

Vraag & aanbod

Vervolgens bij terugplaatsen van de lichtunit heb ik ook nog de schuimrubberenring die om stekkeraansluiting zit extra gekit. Vocht in de achterlichten Heb net even gekeken. Brake alert Remwegverkorting van 4 meter bij 80km per uur!

Keer terug naar Techniek en Onderhoud.

De wagen een tal minuutjes in de zon laten staan en daarna terug netjes in de garage gezet en het vocht vocht in achterlicht verwijderen bijna allemaal verdwenen. Gerelateerd Audi stijl dagrijverlichting LED dagrijverlichting - Audi style dagrijlicht koplampen monteren. De wagen een tal minuutjes in de zon laten staan en daarna terug netjes in de garage gezet en het vocht was bijna allemaal verdwenen.

Gerelateerd Audi stijl dagrijverlichting LED dagrijverlichting - Audi style dagrijlicht koplampen monteren. Daarom proefondervindelijk maar eens gaan klussen.

Voorkom condens te allen tijde Omdat bij nieuwere auto's condensvorming veel meer zichtbaar is vanwege de kunststoffen behuizing, loop je ook de kans dat je auto sneller wordt afgekeurd.

Het vocht kan erin komen, dus het kan er ook weer uit. Pas stond ik te tanken en zag dat er weer wat vocht in het rechterachterlicht zat. Ik heb laatst bij mijn nieuwe punto de rechter achterlichtunit los gehaald omdat het lampje kapot en er vocht in zat.

  • Ook zij vonden het normaal en vertelden mij dat condens een natuurlijk fenomeen was.
  • Om dit te voorkomen is het verstandig om op een warme dag aan de slag te gaan met het preventief voorkomen van vochtige koplampen.
  • Koplampen polijsten Koplampen polijsten:
  • Wie is er online Gebruikers op dit forum:

Ben bij een andere dealer gaan aankloppen, nu een account aanmaken. Nee, en heeft er direct werk van gemaakt. Ja, nu een account aanmaken. Resultaten 1 tot 20 van de Showroom   Gazelle miss grace elektrische fiets accu avant 4F Quattro Tiptronic! Onlangs heb ik speciaal vet bij de dealer gehaald voor het rubber van het vocht in achterlicht verwijderen. Vocht in achterlichten door EvoDaan vr okt 18, ik heb de achterlichten er al uit gehad en er weer overnieuw ingezet.

Vocht in achterlichten door EvoDaan vr okt 18, en heeft er direct werk van gemaakt.

Ik had daar ook een lekkage. Oorspronkelijk geplaatst door prins Bekijk Berichten. Zodat je in de toekomst hier kan op terugvallen. Ik kwam er toen achter dat er maar 1 schroef in zat.

Ik heb zojuist mijn achterlicht wat ik vocht in achterlicht verwijderen weken geleden had vervangen en nu dus over had uit elkaar gehaald.

Laatst gewijzigd door Raz0r; om. Ik heb zojuist mijn achterlicht wat ik 2 weken geleden had vervangen en nu dus over had uit elkaar gehaald.

Goed om te weten:

Comments

  1. Welke rand moet ik afkitten? Nog steeds vocht in achterlicht Bericht door Fritsdeblitz » aug,
  2. Ik zou daar niet zo snel met beginnen dreigen, komt heel onvriendelijk over.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |