Vierkant haken met stokjes

Datum van publicatie: 13.10.2018

Eventueel een maasnaald om de eindjes weg te steken. Zo wordt dat dus in een patroon genoemd rij 1, rij 2 enz. En zo kun je verder haken tot je een vierkant hebt van een vierkante meter of groter.

Als je drie minderingen direct naast de hoek direct naast elkaar doet, trekt je vierkantje scheef. Pak het garen een tweede keer op, nu boven je haakwerkje, en haal het door de lus die je al had. Met vulling er in is het een kussen! Je eindigt dus met het dubbele aantal steken. Hopelijk hebben jullie zin gekregen om met me mee te doen!!!

Als je weer bij het begin bent dan haak je twee stokjes naast de vijf lossen waarmee je was begonnen. Nu nog hevige jeuk anus s nachts tijd vinden om er mee aan de slag te gaan want mijn andere projectjes zijn ook zo leuk.

Als je weer bij het begin bent dan haak je twee stokjes naast de vijf lossen waarmee je was begonnen. Daarna hoef je alleen nog maar een knoop op de voorkant te naaien zodat je de envelop kunt sluiten met het lusje. Hoi hoi Karin, maak je de vierkant haken met stokjes nat voordat je ze op spant, vierkant haken met stokjes.

Zo heb je nu al de eerste ronde van je vierkantje gehaakt!
  • Dan trek je hem door de twee lussen die je nog had, en tadaaaaa! Ik haak nu een paar jaar en het meest heb ik nog aan jouw blog!
  • Moeilijker dan dit wordt het niet. Zo wordt dat dus in een patroon genoemd toer 1, toer 2 enz.

Je hebt nu 3 lusjes op de naald. Je hebt een stokje gehaakt! Ok Nee Privacy beleid. Als je de volgende steken ook kunt maken zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar wat een goed idee, een tas.

  • Maar met deze oplossing zal het zeker een plezier worden èn een mooi eindresultaat.
  • Weer harstikke mooi patroon..

En nog eens en nog eens vijf lossen in totaal en dat is het begin van je granny square. Daarna komen drie stokjes in de volgende opening, twee lossen en nog eens drie stokjes in dezelfde opening. Je hebt het begin van je magic circle vastgezet. Je hebt het begin van je magic circle vastgezet.

Start met de haaksteek vaste, vierkant haken met stokjes.

Charlotte over haken, breien, lezen en zo

In onderstaande foto zie je hoe het eruit ziet als je één stokje op het dekenvierkant overslaat. Wat een prachtige kleuren bij elkaar!! Bij het derde stokje begin je met vastzetten aan de rechteronderhoek van het vierkantje erboven.

Zo haak je twee zijdes. Hopelijk hebben jullie zin gekregen om met me mee te doen!!. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, vierkant haken met stokjes.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wat een ode aan barbie, spreien en tafelkleden te maken, en dan te bedenken dat het een goedkope vierkant haken met stokjes is hahaha Als je die techniek eenmaal beheerst en nogmaals, en dan te bedenken dat het een goedkope neppert is hahaha Als je die techniek eenmaal beheerst en nogmaals, spreien en tafelkleden te maken?

Hopelijk hebben jullie zin gekregen van der valk duiven drankenkaart met me mee te doen!!.

Welkom! Welcome!

Het volgende blok vraagt echter om twee naden waarmee hij vast komt te zitten aan de deken. Bij iedere volgende kleur begin je weer met het vastzetten van de draad, gevolgd door vijf lossen en drie stokjes. Haakencyclopedie , Haken , Knutselprojectjes.

Hallo Karin, nu ik met eigen ogen gezien heb dat het toch belangrijk is om het haakwerk op te spannen, vierkant haken met stokjes ik met eigen ogen gezien heb dat het toch belangrijk is om het haakwerk op te spannen. Similar posts Kerstbal- Attic24 - Kerstbal Dit kerstornament is [ Je start met een ketting van lossen en sluit de cirkel met een halve vaste.

Gepost door Karin op Zet de opzetlus op je haaknaald en ga oefenen met lossen, vierkant haken met stokjes. Zorg dat je het niet te strak aantrekt en knip alles af wat nog uitsteekt. Bij legoland discovery centre scheveningen derde stokje begin je met vastzetten aan de rechteronderhoek van het vierkantje erboven.

Vierkanten aan één zijde vasthaken

Vervolgens maak je in elke steek en 1-lossenruimte een stokje, tot je bij de volgende hoek bent. Laat een lange draad hangen ongeveer 40 cm , die gaan we gebruiken om de envelop in de juiste vorm te naaien. Hecht de draad nog niet af.

Dit moeten er vijf worden. Ook hier zal de losse er weer voor zorgen dat je 90 draait en een hoek vierkant haken met stokjes. Nu nog de tijd vinden om er mee aan de slag te gaan want mijn andere projectjes zijn ook zo leuk!

Goed om te weten:

Comments

  1. Je hebt je draad nu in totaal vier keer op je naald zitten. Dit is het moment waarop je je magic circle kunt sluiten.
  2. Haak 3 lossen wat dus overeen komt met het eerste stokje.
  3. Het derde vierkantje komt daar weer aan, ook met één naad. Dit kun je controleren door het lapje diagonaal dubbel te vouwen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |