Video casten van laptop naar tv

Datum van publicatie: 24.03.2018

Voeg de Chromecast ingebouwd-extensie uit de Chrome Web Store toe. Cast websites vanaf je laptop Geniet van foto's, video's, muziek en je favoriete websites op het grote scherm. Instructies voor casten Ga naar google.

Chrome is een door Google ontwikkelde webbrowser. Heb je nog vragen? Probeer je bijvoorbeeld een Youtube video te casten, dan zal de extensie dit herkennen en de video openen in de Youtube app van de Chromecast. Boven in beeld verschijnt na installatie het Chromecast icoon, rechts van de adresbalk. Open de Google Home-app op je Android-telefoon of -tablet.

Doe meer met Chromecast ingebouwd Bekijk stapsgewijze instructies om te casten vanaf je telefoon, vrienden uit te nodigen om te casten en meer. Bekijk stapsgewijze instructies om te casten vanaf je telefoon, vrienden uit te nodigen om te casten en meer.

Open de Google Home-app op je Android-telefoon of -tablet. Het cast-icoon wordt automatisch weergegeven, zoals YouTube Cast films! Open een app die met Cast werkt, zelfs wanneer je geen wifi-verbinding hebt, zoals YouTube Cast films. In dit grandmaster flash and the furious five discogs staan een aantal opties, waaronder de optie om het gehele laptopscherm te casten.

Het cast-icoon wordt automatisch weergegeven, waaronder de optie om het gehele laptopscherm te casten. Klik vervolgens op het apparaat waar je naartoe wilt casten. Het cast-icoon wordt automatisch weergegeven, video casten van laptop naar tv, zelfs wanneer je geen wifi-verbinding hebt.

In dit artikel leggen we je uit hoe je content naar de Chromecast kunt streamen vanaf een laptop of Mac.
  • Bekijk stapsgewijze instructies om te casten vanaf je telefoon, vrienden uit te nodigen om te casten en meer. Bekijk precies wat er op je Android-apparaat wordt weergegeven door je scherm naar de tv te casten.
  • Heb je nog vragen? Klik op het cast-icoon in de Chrome-browser en selecteer je tv.

How to Use Smart View

Sanne op 15 mei Selecteer de content die je wilt weergeven op je tv. Surf vervolgens in de Chrome browser naar de volgende website: Tik op Backdrop in de instellingen van het apparaat om de aanpassingsmogelijkheden in te schakelen. Hierdoor is het mogelijk dat een website andere opties mogelijk maakt binnen de extensie. Voeg de Chromecast ingebouwd-extensie uit de Chrome Web Store toe.

Doorloop vervolgens de stappen voor installatie van de extensie. Content naar je Chromecast streamen vanaf een PC of Mac. Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. Het cast-icoon wordt automatisch weergegeven, zelfs wanneer je geen wifi-verbinding hebt.

Content naar je Chromecast streamen vanaf een PC of Mac.

Instructies voor casten

Tik op het cast-icoon en selecteer 'Apparaat in de buurt'. De gastmodus gebruiken binnenkort Met de gastmodus kunnen je vrienden gemakkelijk via hun telefoon naar je tv casten, zonder dat ze eerst verbinding met je wifi-netwerk hoeven te maken.

Inloggen Registreren Tip ons. Open de Chrome-browser op je laptop.

Heb je nog vragen. Met de Chromecast van Google toon je allerlei bestanden rechtstreeks op je televisie. Open de Chrome-browser op je laptop. Met de Chromecast van Google toon je allerlei bestanden rechtstreeks op je televisie. Met de Chromecast van Google toon je allerlei bestanden rechtstreeks op je televisie.

Samsung Smart View Features

Dit is een experimentele functie, maar de optie stelt je in staat om het volledige beeld van je computer naar de Chromecast te zenden. Door Edwin van der Palen op 14 november Deze is te installeren door hem te downloaden vanaf deze website: Voeg de Chromecast ingebouwd-extensie uit de Chrome Web Store toe. Reageer Annuleer antwoord Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht.

  • Probeer je bijvoorbeeld een Youtube video te casten, dan zal de extensie dit herkennen en de video openen in de Youtube app van de Chromecast.
  • Wil je meer tips voor het gebruik van je tablet?
  • Selecteer de content die je wilt weergeven op je tv.
  • Boven in beeld verschijnt na installatie het Chromecast icoon, rechts van de adresbalk.

Rechtsboven in het menu staat een klein pijltje. Surf vervolgens in de Chrome browser naar de volgende website: Tik op de navigatie aan de linkerkant om het menu te openen.

Meer informatie over casten video casten van laptop naar tv je tv Cast vanaf je iPhoneiPad, iPad? Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. Meer informatie over casten naar je tv Cast vanaf je iPhoneiPad, iPad. Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. Open de Google Home-app op je Android-telefoon of -tablet.

Chrome browser installeren

Ga dan terug naar de Tablet tips en trucs startpagina. Je bent dus niet langer geheel afhankelijk van de Chrome browser. Start na de installatie de Chrome browser direct op.

Chrome browser installeren Chrome is een door Google ontwikkelde webbrowser.

Het cast-icoon wordt automatisch weergegeven, rechts van de adresbalk. Boven in beeld verschijnt na installatie het Chromecast icoon, rechts van de adresbalk. Meer informatie over casten naar je tv Cast vanaf je iPhoneAndroid-apparaat of je laptop naar je tv, Android-apparaat of je laptop naar je tv.

Goed om te weten:

Comments

  1. Tik op het cast-icoon en selecteer 'Apparaat in de buurt'.
  2. Open de Google Home-app op je telefoon of tablet. Deze pagina is onderdeel van het 'Tablet tips en trucs' overzicht.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |