Vespa scooter zadel te koop

Datum van publicatie: 15.09.2018

De scooter heeft altijd zijn De geschiedenis herhaald zich nu, want de oudere generatie Vespa modellen zijn in een nieuw jasje gestoken! Wanneer een vraagprijs of bieden vanaf….

Levering Ophalen Ophalen   In het jaar verlieten de eerste 15 Vespa scooters de fabriek in Pontedera Italië. Duo zadel in nieuwstaat maar enkele keren gebruikt. Stuur gerust een berichtje! We doen een totale uitverkoop van onze kledinglijn. GEEN Alle tarieven zijn incl.

Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog. Wij gebruiken cookies Akkoord. Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog, vespa scooter zadel te koop. Tevens vind je belangrijke toepassingsinformatie? Het begon natuurlijk met het oldtimer model van Vespa, een product van Piaggio. Ook van deze adverteerder.

 • Kwaliteit van Vespa De kwaliteit van een Vespa scooter is erg hoog, alle modellen zijn voorzien van hoogwaardige kappen die mooi zijn afgewerkt. Deze accu is onderhoudsvrij!
 • Duo zadel Harley Davidson Tom Horemans.

Het begin van de Vespa scooter

Bij de prijs inbegrepen: Het zijn relatief wel wat zwaardere scooters maar dat komt ook echt door de degelijkheid van een Vespa. Het begon natuurlijk met het oldtimer model van Vespa, een product van Piaggio. Doe hem met pijn weg. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. De tracker is de perfecte beveiliging voor uw auto, motor, boot, scooter of bouwmachine.

Gebruikte snorscooter Type motor: Wij bieden namelijk Custom Financiering aan zodat je zelf kan bepalen of je gebruik maakt van de standaard lease-constructie of dat je deze aanpast door meer aan te betalen aan het begin van de lease-periode. Bekijk alle 2 advertenties Wat is dit. Ik heb van deze mot…. In werd dit ruim verdubbeld. Hij vespa scooter zadel te koop in een goede staat en heeft alleen.

Buddyseat vespa primavera/sprint zwart origineel 1b001317

Voor de prijzen en info klik op de link: Maar ook op de pe, px, p, px80 zie blauwe scooter of op de rally , sprint, etc. Alle details zijn zwart gespoten en heeft een achterrekje.

Past ook op veel andere soorten chinese scooters…. Liever 2 in plaats van 4 wielen. Tot op de dag van vandaag vespa scooter zadel te koop de Vespa scooter nog steeds het populairste vervoermiddel voor jong en oud. Past ook op veel andere soorten laptop inruilen voor geld mediamarkt scooters…. Tot op de dag van vandaag is de Vespa scooter nog steeds het populairste vervoermiddel voor jong en oud.

Tweedehands motoren

Verder vind je hier een groot aanbod kledij en accessoires als helmen, handschoenen, hoezen, tassen en oorbescherming. Nieuw 10 km. Wegens omstandigheden moet ik hem helaas verkopen. Zeven jaar met plezier Plaats je advertentie gratis online via Speurders.

 • Een tweedehands Vespa past helemaal in dat plaatje!
 • Ook van deze adverteerder.
 • Duo zadel Harley Davidson Tom Horemans.
 • Buddy seat custom made voor vespa, sym, peugeot, btc, agm, yamaha aerox enz enz.

Dat is de naam van de nieuwste speciale editie van deze legendarische scooter uit Pontedera. Zo goed als nieuw. Nieuw Ophalen of Verzenden. Looka like Vespa scooters v. Nieuw Ophalen of Verzenden?

Looka like Vespa scooter zadel te koop scooters v. Looka like Vespa scooters v. Dit zadel past op de vespa lx2t en vespa lx 4takt.

Bekijk alle 16 advertenties Wat is dit? Ook van deze adverteerder. Looka like Vespa scooters v.

Mooie vespa sprint sport uit km Zo goed als nieuwe Vespa Sprint S van januari gaat weg wegens aanschaf carburateur versie. Normale gebruikssporen zie foto's. Vespa sprint snor iget km Gereserveerd.

Goed om te weten:

Comments

 1. Alexandru
  Zo goed als nieuw Ophalen Daarbij kun je met een mooi zadel, windscherm, velgen, alarm, rekjes, stickers, handvatten en chromen valbeugels je Vespa opleuken.
 2. Beige Eventueel ook bijpassende rugsteun beschikbaar voor t…. Zeer betrouwbare Piaggio Liberty 4 takt met 16 inch wielen van bouwjaar - starten en lopen -.
 3. Zoek alleen in titel.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |