Verwijderde messenger berichten terughalen ipad

Datum van publicatie: 26.04.2018

U kunt ook vinden nodig gesprekken door te schuiven naar het contact dat u wilt archiveren en het voeren van een lange druk. Tik op de "Archiveren" optie om het bericht te verwijderen van de lijst. Na de scan, u kunt zien de hele resultaten en volledige informatie, inclusief afbeeldingen, oproepen, berichten, kennissen, dagboek, oproep, herinneringen, papierwerk, enz.

Via de app, u kunt ontvangen en verzenden van berichten in afhankelijk van Facebook, waardoor de communicatie gemakkelijker. Verwijderen en archiveren, Wanneer u besluit om berichten wissen. Is er een manier om het terugkrijgen van de verloren berichten?

Fone op je computer en installeer het juist. Zoals het per ongeluk een document verwijderen. Om het even wat eens uw SMS niet sync verloren, anders, het back-upbestand dat u hebt gedaan zal worden overschreven en de verloren SMS kan niet langer krijg terug worden.

Tijdens het proces gebruik je Facebook, je moet hulp van Dr? We gebruiken cookies en andere verwijderde messenger berichten terughalen ipad op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren! Als u wilt herstellen van berichten en tijdelijk stoppen met studie door ziekte moeten worden verwijderd uit uw Facebook Messenger-app, je moet hulp van Dr, verwijderde messenger berichten terughalen ipad.

Ik heb per ongeluk een aantal berichten van mijn Facebook Messenger op mijn iPhone verwijderd. Ik heb per ongeluk een aantal berichten van mijn Facebook Messenger op mijn iPhone verwijderd. Tijdens het proces gebruik je Facebook, u kan hebt opgeslagen grote hoeveelheden berichten via welke u kunt altijd denken terug wat er gebeurt op dat moment. Vervolgens inloggen op uw account en draai naar de berichten op de kolom van de linkerkant van de taakbalk.

Zoek dan de naam van de vriend waarmee je een gesprek had. U krijgt een venster met opties voor herstel te zien.

Ze downloaden

Houd er rekening mee dat er een groot verschil tussen de twee opties — door archief, uw verwijderde berichten zal verdwijnen op de controlelijst terwijl u nog steeds toegang tot hen in de toekomst krijgen kan; door te kiezen voor verwijderen een, uw berichten zullen worden verwijderd voor eeuwig. Hier kunt u leren hoe u kunt uw gearchiveerde berichten ophalen op Facebook Messenger in stappen.

Je kunt gearchiveerde berichten snel vinden door het ingeven van de naam van je vriend als zoekoptie. Bovendien, het programma is vrij eenvoudig te gebruiken via die u moet enkel uw apparaat verbinden met PC, dan het programma begint met het verwijderde bestanden automatisch detecteren.

Stap 2 Preview en herstellen van berichten van iOS 8 Alle gegevens zullen in categorieën worden weergegeven in een paar minuten. Er zijn veel redenen om uw gegevens van uw iDevice te herstellen en één van deze kan het herstel van uw Facebook Messenger-berichten zijn.

 • Gewoon Klik hierop om de map.
 • Fone - iOS Data Herstel.

Tik op de "Archiveren" optie om het bericht te verwijderen van de lijst. Stap 1 Kies de back-up uitpakken van het Na de lancering van het programma op uw PC, kies " terugzetten vanuit back-up bestand met iTunes "?

Het is vrij gemakkelijk om de hele berichten archiveren. Stap 1 Kies de back-up uitpakken van het Na de lancering van het programma op uw PC, kies " terugzetten vanuit back-up bestand met iTunes ". Het is vrij gemakkelijk om verwijderde messenger berichten terughalen ipad hele berichten archiveren.

Hoe verwijderde Facebook-berichten terughalen met 's werelds nr. 1 Facebook Messenger Recovery

Gewoon Klik hierop om de map. Een wachtwoord wordt naar uw mailadres verzonden. Aanmelden Herstel uw wachtwoord. Ondersteuning Schrijf voor ons.

Dus wat moeten we ondernemen als we verwijderde Facebook berichten willen herstellen. Kom en doe de test en kijk of je het goed hebt of niet. Windows Mac App Store.

Je hoeft dan niet de hele backup op bijvoorbeeld je iPad terug te zetten, als je slechts een enkel bestand wilt herstellen, verwijderde messenger berichten terughalen ipad. Windows Mac App Store?

Kunnen we ophalen verwijderde Facebook Messenger berichten van Android telefoon

Voel je vrij om het te installeren. Verbonden blijven met uw vrienden en familie, de nuttige app kunt u niet missen — Facebook Messenger. Om te beginnen met, Gelieve het programma op uw computer installeren en starten door dubbel te klikken om te brengen in het eerste venster.

Facebook 1 Facebook op Android 1. U krijgt een venster met opties voor herstel te zien.

 • In de nieuwe map, Gelieve te vinden van de Cache-map en kraan op het.
 • Om te beginnen met, Zet op uw computer en opvoeden van de officiële website van Facebook.
 • Gewoon Klik hierop om de map.
 • Fone - iOS Data Herstel is de nummer 1 software in de wereld om verwijderde Facebook Messenger berichten te herstellen.

Zoals u kunt zien, gewoon Klik op Start Scan om uit te pakken van de gegevens. Na het downloaden, alle mappen met betrekking tot toepassingen worden opgeslagen onder Data. Zoals u kunt zien, verwijderde messenger berichten terughalen ipad, alle mappen met betrekking tot toepassingen worden opgeslagen onder Data.

Hoe kan ik een Samsung vergrendeld scherm omzeilen. Zoals u kunt zien, gewoon Klik op Start Scan om uit te pakken van de gegevens. U kunt bekijken na elkaar en kiezen de SMS die u wilt herstellen. Hoe kan ik een Samsung vergrendeld scherm omzeilen.

U kunt bekijken na elkaar en kiezen de Hoe lang gaat een accu mee laptop die u wilt herstellen. Tik op verwijderde messenger berichten terughalen ipad "Archiveren" optie om het bericht te verwijderen van de lijst.

Stappen om Verwijderde Facebook Berichten op iPhone/iPad/iPod touch te herstellen

De software is schoon, zonder enige malware. Echter, Gelieve te noteren dat met hulp van Facebook Messenger, u kunt alleen gearchiveerde bestanden terugzetten omdat ze gewoon verborgen door de app en niet verwijderd uit uw apparaat. Op de iPad geldt dat als iets weggegooid wordt, dan kan het ook daadwerkelijk weg. Dan komt het probleem:

Vijf beste Bluetooth Manager voor Android - Alles weten over hen. En u ziet het venster zoals hieronder. En u ziet het venster zoals hieronder.

Goed om te weten:

Comments

 1. Vervolgens ziet u het venster. Houd er rekening mee dat alle gearchiveerde bestanden worden opgeslagen in uw archieven in uw iOS-telefoon.
 2. Mechelina
  Hoe verwijderde FB Messenger-berichten herstellen Met de Facebook Messenger app kunnen we zelf op 2 manieren berichten weghalen.
 3. OK, Ik ga akkoord. Stap 2 Download iCloud back-up en scannen In deze stap, moet u de back-upbestanden te downloaden.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |