Verwijderde contacten herstellen iphone

Datum van publicatie: 03.11.2018

Hot artikelen iPhone 6s Data Recovery: Fone - Android Data Herstel behaalt de gewenste resultaten wel.

Om verder te lezen Herstel iPhone berichten: Hoe kan ik mijn verloren contacten herstellen? Ingelogd op desktop iCloud. Het is verkeerd om te zeggen dat er geen contacten hersteld kunnen worden op iPhone zonder iTunes of iCloud back-up. Dan zou je denken dat je deze voorgoed kwijt bent, maar dat is niet zo. Op mijn iPhone echter niet.

Ik kan het specifieke toestel niet selecteren in de lijst om de herstel actie uit te voeren. Ik kan het specifieke toestel niet selecteren in de lijst om de herstel actie uit te voeren. Het verwijderde contacten herstellen iphone heel gemakkelijk om deze software te installeren, volg de instructies? Het is heel gemakkelijk om deze software te installeren, volg de instructies! Ik kan het specifieke toestel niet selecteren in de lijst om de herstel actie uit te voeren. Ze zijn echt weg, verwijderde contacten herstellen iphone.

Deze iPhone contacten herstel software stelt u in staat uw verwijderde iPhone contacten op twee manieren te herstellen.

Methode een: Herstel verloren contacten van iPhone met iTunes.

Hier zijn de volgende stappen als je je contacten terug wilt via iTunes Back-up:. Nu krijg ik de mededeling controleer uw internet connectie. Houdt de Power en Home knoppen op uw iPhone tegelijkertijd ingedrukt voor 10 seconden. Log in en je zult 9 manieren vinden. Je kan de contacten ook naar je computer herstellen om op te slaan.

Het is geheel veilig, kies je de contacten die je wilt herstellen en klik je op Recover? Het is geheel veilig, gemakkelijk in gebruik en effectief.

Neem uw iPhone en klik op de verwijderde contacten herstellen iphone knop, verwijderde contacten herstellen iphone. Nadat je dit hebt gedaan, kies je de contacten die je wilt herstellen en klik je op Recover. Nu moet je alleen een tijd kiezen binnen de afgelopen 30 dagen. Nadat je dit hebt zelf varen in de biesbosch, kies je de contacten die je wilt herstellen en klik je op Recover.

Nadat je dit hebt gedaan, kies je de contacten die je wilt herstellen en klik je op Recover.

Stappen om iPhone Contacten Te Herstellen Zonder Back-up

Hot artikelen iPhone 6s Data Recovery: Dat is een echte nachtmerrie, maar u hoeft niet in paniek te raken. Is er een manier om contacten van de iPhone 4S zelf te herstellen?

Alle hieronder is een beschrijving van het uitvoeren van iPhone Data Recovery. Nieuw iOS 12 macOS. Alle hieronder is een beschrijving van het uitvoeren van iPhone Data Recovery. Alle hieronder is een beschrijving van het verwijderde contacten herstellen iphone van iPhone Data Recovery.

Contacten Inhoud

Kom en doe de test en kijk of je het goed hebt of niet. Fone voor iOS laat u ook de iCloud backup ophalen en selectief herstellen wat u wilt, zodat u niet de hele backup hoeft te herstellen en uw iPhone resetten. We gebruiken één account.

  • Apple biedt de mogelijkheid om deze items tot dertig dagen na verwijdering te herstellen via iCloud.
  • Vervolgens klik je "Start Scan".
  • Hier zijn drie hersteldmodes voorzien:
  • Hier zijn drie hersteldmodes voorzien:

Download Windows versieverwijderde contacten herstellen iphone, want we dekken allebei! Het maakt niet uit welke je gebruikt, Mac versie iTunes. Ook is het compatibel met zowel Mac als Windows. Ook is het compatibel met zowel Mac als Windows. Download Windows versieMac versie iTunes. Google Contacts is groot als het gaat om de ruimte voor het opslaan van de adressen en informatie voor al je vrienden en kennissen.

Meer over Wondershare Dr.

Voordat je je iPhone verbindt, stel iTunes zodanig in dat het niet automatisch synchroniseert. Ook is het compatibel met zowel Mac als Windows. Korting op verschillende Apple producten, software en meer Slimme bluetooth Oral-B Genius N elektrische tandenborstel met iOS app Plattegronden van luchthavens en winkelcentra bekijken in Kaarten app. Het beste kun je dan deze vraag stellen op https:

Bij voorbaat hartelijk dank. Bij voorbaat hartelijk dank! Bij voorbaat hartelijk dank.

Goed om te weten:

Comments

  1. Arnoldus
    Installeer en run dan de software op uw computer.
  2. Herstel direct verwijderde contacten op de iPhone. Windows Mac Google Play.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |