Vervoer valencia airport naar centrum

Datum van publicatie: 20.11.2018

Als je met een grote groep gebruik wilt maken van de metro in Valencia dan kun je beter een kaart kopen. De prijs van het buskaartje is 2,50 euro. Op Valencia Airport is een groot aanbod van winkels te vinden dus als je voor vertrek nog even Tax Free wilt winkelen dan kun je dat op de luchthaven nog even doen.

Bekijk hier het volledige overzicht met parkeertarieven Valencia Airport. Vakantie in Spanje Overnachten en attracties in Valencia. Direct een huurauto boeken Bestemming Ophaaldatum Inleverdatum. Je kunt de plattegrond ook online downloaden door hier te klikken.

Onze TIP voor een onbezorgde reis:

De kans dat u tijdens het reizen uw koffer of reistas met daarin waardevolle spullen kwijtraakt is aanzienlijk. De kans dat u tijdens het reizen uw koffer of reistas met daarin waardevolle spullen kwijtraakt is aanzienlijk. Reizen met de bus in Spanje. Het metrostation vind je onder de aankomsthal. De kans dat u tijdens het reizen uw koffer of reistas met daarin waardevolle spullen kwijtraakt is aanzienlijk. De Airport Shuttle is echter wel een stuk sneller dan de stadsbus, vervoer valencia airport naar centrum.

Hiermee kun je gratis met het openbaar vervoer reizen.

Met de veerboot naar Mallorca Per trein naar Valencia. Kaartjes voor de regionale treinen zijn overigens niet de gebruiken in het openbaar vervoer en omgekeerd. Het openbaar vervoer van Valencia. De metro is een vervoermiddel waar je deze helaas kunt tegenkomen. De vliegvelden van Valencia. De veerboten vanuit de haven van Valencia Vanuit de haven van Valencia kun je naar de eilanden Ibiza of Mallorca varen met een veerboot.

  • Je hoeft namelijk niet nog eens voor de kaart zelf te betalen.
  • De attracties van Alicante km. Als je aankomt op de luchthaven dan ligt één verdieping lager metrohalte Aeroport, hier kun je de metro pakken naar het centrum metrolijn 3 en 5.

Van de luchthaven naar het centrum van Valencia Eenmaal aangekomen op vervoer valencia airport naar centrum luchthaven van Valencia wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar jouw plaats van bestemming en in de meeste gevallen is dat het centrum van Valencia? De bus rijdt gemiddeld iedere 30 minuten van en naar het vliegveld, maar op zon- en feestdagen niet.

Van de luchthaven naar het centrum van Valencia Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Valencia wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar jouw plaats van bestemming en in de meeste gevallen is dat het centrum van Valencia, vervoer valencia airport naar centrum.

Van de luchthaven naar het centrum van Valencia Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Valencia lucht en ruimtevaarttechniek hbo je natuurlijk zo snel mogelijk naar jouw plaats van bestemming en in de meeste gevallen is dat het centrum van Valencia.

Van de luchthaven naar het centrum van Valencia Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Valencia wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar jouw plaats van bestemming en in de meeste gevallen is dat het centrum van Valencia.

Nu kopen en veilig reizen. Leuke dingen doen in Spanje. Een plattegrond van de metro in Valencia kan je vragen aan het loket van het metrostation.

Het metrostation vind je onder de aankomsthal. Spaans leren in Valencia? Spaans leren in Valencia. Bestel hier je E-Book voor Valencia? Een plattegrond van de metro in Valencia kan je vragen aan het loket van het metrostation.

Metro Valencia

Een goedkope taxi regelt u van tevoren via TaxiTender, taxi reserveren Valencia Airport. Waar ligt Valencia Airport? Het voetbalstadion van Valencia CF Estadio de Mestalla is direct bereikbaar met metro lijn 5 vanaf Valencia Airport, u bent 25 minuten onderweg naar het nabijgelegen metrostation Aragón.

Een video 4 minuten over de aankomst op het vliegveld van Valencia. Er vertrekt iedere dag een boot.

Hostels en jeugdherbergen Goedkope budget hotels Low budget vervoer Vakantie bespaartips Eten en drinken Goedkope vliegtickets Tickets voor attracties Low budget wintersport Werken en talenreizen Handig om mee te nemen Over ons. Het openbaar vervoer van Valencia. Tips voor je handbagage. De ligging is ideaal, metrostation Xtiva ligt op meter afstand. Met de pendelbus naar Spanje.

Vakantie in Spanje Overnachten en vervoer valencia airport naar centrum in Valencia. Tips voor je handbagage. Vervoer vanaf het vliegveld van Valencia Het vliegveld van Valencia ligt zo'n acht kilometer van de stad vandaan.

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Met de veerboot naar Mallorca Per trein naar Valencia. Met de trein door Spanje reizen. Onze TIP voor een onbezorgde reis: De keren daarna kun je de kaart opladen, gooi het metrokaartje dus niet weg!

Een dagtocht naar Mallorca. Een dagtocht naar Mallorca. Een dagtocht naar Mallorca. De veerboten vanuit de haven van Valencia Vanuit de haven van Valencia kun je naar de eilanden Ibiza of Mallorca varen met een veerboot.

Goed om te weten:

Comments

  1. Op Valencia Airport is een groot aanbod van winkels te vinden dus als je voor vertrek nog even Tax Free wilt winkelen dan kun je dat op de luchthaven nog even doen.
  2. Laetitia
    Boek nu alvast tours, activiteiten, bezienswaardigheden en musea in Valencia, voorkom wachtrijen en bespaar geld. Vanaf het station kun je ook een metro of bus nemen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |