Verbinding maken met internet via mobiele telefoon

Datum van publicatie: 14.07.2018

Gokcen Evcil op 22 september Ik heb Vodafone als provider. Naast het nemen van een duur  tablet abonnement of tablet prepaid simkaart is een andere mogelijkheid beschikbaar om toch op sommige momenten gebruik te kunnen maken mobiel internet op je tablet.

De structuur van het instellingenmenu kan verschillen per Androidversie, maar de stappen zijn ongeveer hetzelfde. De informatie is moeilijk te begrijpen. Onderzoek eerst of je provider tetheren toestaat. In jouw geval zou ik toch overwegen een blackberry playbook aan te schaffen.

Dat werkt dan ook, maar let op: Controleer of de Extra initialisatieopdrachten automatisch zijn gedetecteerd. Stel nu uw netwerkverbinding in, bijv.

Dat werkt dan ook, maar let op: Gewoonlijk wordt de DUN-verbinding op de hostcomputer automatisch verbroken. Remy op 4 september De DUN-configuratie is gereed. Dit hangt af van uw mobiele telefoon en het besturingssysteem van de client. Dit hangt af van uw mobiele telefoon en het besturingssysteem van de client.

Tetheren via USB is veiliger dan draadloos via wifi. Was de informatie in dit document nuttig?
  • Andere computers kunnen er nu verbinding mee maken. Ik neem aan dat je dat getest hebt met meerdere Android devices?
  • Toshiba is niet aansprakelijk voor enige schade die wordt veroorzaakt door het gebruik van de verstrekte informatie of software, met inbegrip van onvolledige of onjuiste informatie. Doe dit meteen zodat je geen ongewenste gebruikers van je verbinding hebt.

Persoonlijke hotspot configureren

Mobiel dataverbruik kan duur zijn en tethering is bij sommige abonnementen verboden. Klik op het bluetooth teken en selecteer de optie "een bluetooth apparaat toevoegen". Toshiba kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het feit of de geboden informatie of software actueel, correct of volledig is of voor de kwaliteit ervan.

Je kunt ook gewoon de USB-kabel uit de computer of telefoon halen. Tetheren via USB is veiliger dan draadloos via wifi. Als u de verbinding wilt verbreken, opent u het programma Bluetooth-instellingen door in het systeemvak te dubbelklikken op het Bluetooth-pictogram.

Open Instellingen op je apparaat met Android.

Klik op Voltooien om verder te gaan! Als u een apparaat wilt loskoppelen, schakelt u Bluetooth uit of trekt verbinding maken met internet via mobiele telefoon de USB-kabel uit het apparaat, schakelt u Bluetooth uit of trekt u de USB-kabel uit het apparaat. Smoky op 31 mei Een internetverbinding met Bluetooth tot stand brengen Controleer of uw mobiele telefoon op een voedingsbron is aangesloten en gestart is.

Als u een apparaat wilt loskoppelen, schakelt u Bluetooth uit of trekt u de USB-kabel uit het apparaat, schakelt u 'Persoonlijke hotspot' uit. Klik op Voltooien om verder te gaan.

Kies je besturingssysteem

Assie op 28 juni In jouw geval zou ik toch overwegen een blackberry playbook aan te schaffen. Naast het nemen van een duur  tablet abonnement of tablet prepaid simkaart is een andere mogelijkheid beschikbaar om toch op sommige momenten gebruik te kunnen maken mobiel internet op je tablet.

Als andere apparaten via wifi verbonden zijn met uw persoonlijke hotspot, afhankelijk van je versie van Android. Het kan zijn dat de terminologie net even anders is, kunt u vanaf het hostapparaat alleen nog via mobiele data verbinding maken met het internet. De PAN-verbinding is nu verbroken?

Tik op Persoonlijke Hotspot. Tik op Persoonlijke Hotspot.

Hoe kan ik tetheren?

Dit vind je terug in de voorwaarden. Als je vervolgens internet explorer opent dan zal deze vragen om in te bellen. Lees de volgende alinea goed om niet voor onverwachtse kosten te komen. Bij verschillende abonnementen is het verboden om te tetheren.

Blijf in dit scherm tot u verbinding hebt met uw andere apparaat op het wifinetwerk! ASCII-tekens zijn de volgende:. Doe dit meteen zodat je geen ongewenste gebruikers van je verbinding hebt!

Blijf in dit verbinding maken met internet via mobiele telefoon tot u verbinding hebt met uw andere apparaat op het wifinetwerk. Mobiel internetten op je laptop via je gsm - bluetooth Bluetooth is een standaardprotocol voor draadloze verbindingen over korte afstand tussen Bluetooth-apparaten, zoals mobiele telefoons, headsets en computers. Mobiel internetten op je laptop via je gsm - bluetooth Bluetooth is een standaardprotocol auto op kenteken zetten in spanje draadloze verbindingen over korte afstand tussen Bluetooth-apparaten, headsets en computers, headsets en computers.

Koen op 18 december.

Verbinding maken met een persoonlijke hotspot via wifi, Bluetooth of USB

Kies voor "Verbinding met Internet maken" en klik op volgende. Ik kan dus ook geen gebruik maken van deze hotspot. Voor een persoonlijke hotspot moet u een wifiwachtwoord configureren.

Via dat programma wordt verbinding gemaakt. Gokcen Evcil op 22 september Lees de laatste alinea van dit artikel goed voordat je gaat tetheren via je smartphone.

Gokcen Evcil op 22 september Lees de laatste alinea van dit artikel goed voordat je gaat tetheren via je smartphone.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het kan zijn dat de terminologie net even anders is, afhankelijk van je versie van Android.
  2. Je kunt ook gewoon de USB-kabel uit de computer of telefoon halen. Als u alleen toegang tot het internet wilt, klikt u op Blijven blokkeren.
  3. Het netwerk werd niet gezien en er was dus geen contact te leggen. De laatste versie is beschikbaar in het downloadgedeelte van de volgende website:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |