Veerdienst van denemarken naar noorwegen

Datum van publicatie: 05.06.2018

Tab One Tab Two. Ten oosten van de bergketens heeft het binnenland een landklimaat. Business Traveller Veelgestelde vragen Voorwaarden Login.

Stena Line biedt gratis Wi-Fi aan in openbare ruimtes aan boord. Grensdocumenten Er is een geldig paspoort of identiteitskaart is nodig. Tab One Tab Two. Op deze grote cruiseferry is veel te beleven, er zijn vele winkels, restaurants maar ook aan de animatie aan boord is gedacht!

Bezoek de authentieke dorpjes en de magische fjorden van noord Europa. Telefonische hulp Telefonische hulp. Deze 20 uur durende overtocht vaart langs de kust van Denemarken naar het zuiden van Noorwegen.

Snel bellen via uw PC Bel ons. Snel bellen via uw PC Bel ons. Waarom kiest u voor Stena Line op de route Frederikshavn-Oslo.

Snel bellen via uw PC Bel ons. Enige route tussen Jylland en Oslo.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld live-muziek.

Met auto Hirtshals-Larvik

Klik hier om de vaarkaart te tonen. Vertrek met de auto naar Scandinavië en kies voor één van de schitterende overtochten. Ook cultuurliefhebbers kunnen in Noorwegen hun hart ophalen….

Spa Geniet van maar liefst m² wellness in onze spa met een prachtig uitzicht op zee! Smullen in een van de vele restaurants -van buffet tot à la carte-, een bezoek aan de nachtclub of een gokje wagen in het casino. Ferry overtochten vanuit Noorwegen naar Zweden Noorwegen combineren met Zweden maar niet om willen rijden over land? Grensdocumenten Er is een geldig paspoort of identiteitskaart is nodig.

  • Business Traveller Veelgestelde vragen Voorwaarden Login. Telefonische hulp Telefonische hulp.
  • Vind u een kortere overtocht fijner kunt u ook vertrekken vanuit Denemarken, u vaart dan vanuit Hirtshals naar Kristiansand, Larvik of Langesund. Uw browser accepteert geen cookies.

Er is een geldig paspoort of identiteitskaart is nodig, veerdienst van denemarken naar noorwegen. Waarom kiest u voor Stena Line op de route Frederikshavn-Oslo. Tax-free shoppen Er is voor iedereen wat wils te vinden, lekkere geurtjes voor vrouwen en mannen, ideaal om een citytrip te combineren met het land van de prachtige fjorden!

Men kan ook de overtocht starten vanuit Kopenhagen, ideaal om een citytrip te combineren met het land van de prachtige fjorden. Er is een geldig paspoort of identiteitskaart is nodig.

Travel information

U kunt uw vragen ook via WhatsApp stellen. Restaurants, een spa, shop en entertainment - aan boord van onze cruise ferry naar Noorwegen verveelt u zich geen moment! U verblijft aan boot in de comfortabele cabine.

Tab One Tab Two.

Aan boord van de Stena Saga is genoeg te doen: Als u met de auto naar Noorwegen wilt, dan is de ferry van Frederikshavn naar Oslo de ideale overtocht. Ten oosten van de bergketens heeft het binnenland een landklimaat. Login met uw reserveringsnummer. Ten oosten van de bergketens heeft het binnenland een landklimaat.

Topattracties in Denemarken

In het noorden heerst er een toendraklimaat. Ten oosten van de bergketens heeft het binnenland een landklimaat Valuta De munteenheid is de Noorse kroon, is verdeeld in öre.

Hierdoor word de duur van de overtocht aanzienlijk korter dan dat men vanuit Duitsland vertrekt. Chat met onze reserverings medewerker en krijg snel antwoord op uw vraag. Als u met de auto naar Noorwegen wilt, dan is de ferry van Frederikshavn naar Oslo de ideale overtocht.

  • Chat met onze reserverings medewerker en krijg snel antwoord op uw vraag.
  • Telefonische hulp Telefonische hulp.
  • Comfortabel en voordelig komt u uitgerust aan in Noorwegen, vanwaar u kunt doorrijden naar uw bestemming in Noorwegen.
  • Restaurants, een spa, shop en entertainment - aan boord van onze cruise ferry naar Noorwegen verveelt u zich geen moment!

Tax-free shoppen Er is voor iedereen wat wils te vinden, veerdienst van denemarken naar noorwegen geurtjes voor vrouwen en mannen, maar ook Ierse whisky's en andere dranken. Tax-free shoppen Er is voor iedereen wat wils te vinden, maar ook Ierse whisky's en andere dranken, maar ook Ierse whisky's en andere dranken. Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account.

Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord. Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord.

Cursussen en conferenties

Met de Hurtigruten kunt u met de boot naar Kirkenes vanuit de havenplaats Bergen. Ten oosten van de bergketens heeft het binnenland een landklimaat. U kunt uw online boekingen bekijken, wijzigen of annuleren door in te loggen met uw Stena Line profiel.

Er is een geldig paspoort of identiteitskaart is nodig.

Bekijk de incheck tijd van uw overtocht in de tabel hieronder. U verblijft aan boot in de comfortabele cabine. Bekijk de incheck tijd van uw overtocht in de tabel hieronder. Ten oosten van de bergketens heeft het binnenland een landklimaat.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |